Кошик
449 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 31 ЛИПНЯ 2024 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Гранитори

Гранит - це апарат, призначений для заморожування соку або фруктових сумішей до стану нагадує мокрий сніг. Принцип роботи апарату наступний, сік, потрапляючи на міні холодильний агрегат, охолоджується і кристалізується, після чого зчищається з поверхні охолоджуючого елемента з допомогою шнека і далі перемішується і збивається. Готовий десерт за допомогою спеціального крана накладається в креманку і подається відвідувачу, після чого готовий продукт можна пити через товсту трубочку або за допомогою маленької ложки. У більшості випадків гранитори барні оснащені прозорою ємністю для приготування грануляту, виконаної з харчового екологічно чистого полікарбонату, що дозволяє привернути увагу відвідувачів різноманітними квітами готується соку. Основним інгредієнтом для приготування мокрого снігу є сік, але так само існує суміш для гранітори дозволяє зменшити собівартість кінцевого продукту. Чимало важливим достоїнством гранітори є знижений рівень шуму в робочому стані, в середньому становить не більше 70 дБ. Корпус апарата в більшості випадків виконаний з харчової нержавіючої сталі, що дозволяє проводити повну гігієнічну обробку устаткування. Перш ніж купити гранит, необхідно знати, що існує кілька різновидів, що відрізняються кількістю і літражем ємностей. В асортименті вироблених гранитори можна вибрати апарати на одну, дві або три ємності, серед яких найбільш затребувані ємності на 10 літрів. Дуже важливим плюсом барних гранитори є невеликі зовнішні розміри, що дозволяють встановити його на невеликому просторі, припустимо на барній стійці.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner