Кошик
392 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD ДО 30 КВІТНЯ 2024 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик
Вакуумний пакет Suhini SH-VB2230-50P
влево
  • Вакуумний пакет Suhini SH-VB2230-50P, фото 2
  • Вакуумний пакет Suhini SH-VB2230-50P, фото 3
  • Вакуумний пакет Suhini SH-VB2230-50P, фото 4
вправо

Вакуумний пакет Suhini SH-VB2230-50P

  • Немає в наявності
  • Код: SH-VS-169S-1

445 

+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Вакуумний пакет Suhini SH-VB2230-50P
Вакуумний пакет Suhini SH-VB2230-50PНемає в наявності
445 
+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Вакуумні пакети Suhini SH-VB2230-50P призначені для використання з вакуумними пакувальними машинами Suhini. Товар постачається упаковками по 50 шт. Пакети виготовлені з поліетилену та поліаміду.

Особливості пакетів для вакуумування Suhini

  • Підвищена міцність
  • Ширина пакета 22 см
  • Довжина пакета 30 см
  • 1 бік плоский (товщина 75 мкм)
    інша — структурована (100 мкм)
  • 50 шт. в упаковці
  • Температурний діапазон від -20 °C до +100 °C
  • Температура спайки від 190 °C до 220 °C
  • Для зберігання та варіння
  • Для надійного транспортування
  • Для маринування

Підходять для зберігання м'яса або риби, хліба, сирів, овочів і фруктів, заготівок для домашньої консервації та ін. Пакети Suhini стійкі до багатогодинного температурного оброблення — підходять для приготування страв за методом Су-Від (Sous-Vide). Витримують кип'ятіння й розігрівання у НВЧ. Зварювальний шов захищений від розриву.

Продукти у вакуумному пакеті зберігаються довше до 5 разів, ніж без нього. Після відкачування повітря з пакета окисні процеси сповільнюються, бактерії та мікроби перестають розмножуватися й псувати їжу. Чим менше в пакеті залишається кисню, тим менше бактерії та мікроби впливають на продукт. Упаковані у вакуум продукти не висихають і не пліснявіють, довго залишаються свіжими та зберігають колір, аромат, вітаміни та мінерали.

Також пакети Suhini підходять для вакуумного зберігання продуктів у морозильній камері. Якщо свіже м'ясо помістити у вакуумний пакет і заморозити, термін його зберігання збільшиться від 6 до 18 місяців. Крім того, пакети захищають продукти від "ожов" заморожування, які виникають на заморожених продуктах під час зіткнення з повітрям.

Відкачати повітря з пакета можна безкамерним вакуумним пакувальником Suhini SH-VS-169S-1.

 

Додаткова інформація

Бренд

Suhini

Габаритні розміри

22×30 см

Матеріал

поліетилен/поліамід

Кількість одиниць, шт

50 шт. в упаковці

Ширина пакета

22 см

Довжина пакета

30см

Особливості

1 бік плоский (товщина 75 мкм)
інша — структурована (100 мкм)

Температурний діапазон

от –20°C до +100°C

Температура спайки

от 190°C до 220°C

 

Основні атрибути
ВиробникSuhini
СтанНовий
  • Ціна: 445 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner