
— Леза ножів виготовлені з одного шматка високоякісної мартенситної вуглецевої
молібдено-ванадієвої неіржавкої сталі AISI 420, специфічна структура якої
забезпечує різальним краям гостроту, високу твердість, що відповідає еластичності
і стійкість до корозії (за умови правильного догляду)
— Плавно звужувана до кінця форма леза забезпечує ідеальний баланс, комфорт
і ефективність використання
— Кожен ніж оброблений і заточений вручну
— Однорідний різальний край під оптимальним кутом (<35°), протестований за допомогою
лазерних пристроїв
— Ножі вирізняються довговічністю й легкістю заточування
— Унікальна ергономічна ручка виготовлена з Сантопрену (Santoprene) з домішкою
поліпропілену, має протиковзні властивості та є набагато більш
безпечною у використанні, ніж традиційні ручки
— Ножі можна мити в посудомийній машині та дезінфікувати
— Завдяки зеленому кольору ніж добре помітний на робочій поверхні
Основні | |
---|---|
Виробник | Hendi |
Країна виробник | Нідерланди |
Тип | Ніж для м'яса |
Довжина ножа | 41.5 см |
Довжина леза | 29 см |
Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |
Матеріал рукоятки | Поліпропілен |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
- Ціна: 1 248 ₴