Пароконвектомат UNOX XEBC-06EU-EPR серії BakerTop MIND.Maps Plus призначений для приготування різних страв, випікання хлібобулочних і кондитерських виробів на підприємствах громадського харчування та торгівлі, у пекарнях і кондитерських. Модель обладнана підсвіткою за допомогою зовнішньої LED-лампи та C-подібними з зубчастими нішами напрямними. Внутрішнє скло, що відкривається, полегшують чищення й забезпечують максимальну гігієну. Камера із закругленими кутами виготовлена з неіржавкої сталі AISI 304, напрямні — з профільованої сталі, дверний замок — з високоміцного самозмащуваного технополімеру, внутрішній штифт дверної ручки — з вуглецевого волокна.
Листи для випікання до комплекту постачання не входять і купуються окремо.
Режими випікання:
- Конвекція: від 30 до 260 °C
- Конвекция + пар: от 35 до 260 °C, STEAM.Maxi от 30 до 90%
- Конвекция + пар: от 35 до 260 °C, STEAM.Maxi от 10 до 20%
- Пар: от 35 до 130 °C, STEAM.Maxi 100%
- Конвекція + сухе повітря: від 30 до 260 °C, DRY.Maxi від 10 до 100%
- Випічка з датчиком температури та функцією DELTA T
- Датчик температури MULTI.Point з 4 точками визначення температури всередині продукту
- Попереднє розігрівання (максимальна температура): 260 °C
Додаткові функції й автоматичне програмування випічки:
- MIND.MapsTM: графічне зображення процесів готування, що складаються з нескінченної кількості кроків
- Збереження до 256 програм користувача
- Можливість приймання імені та зображення збереженим програмам
- Збереження назви рецепта будь-якою мовою
- CHEFUNOX: вибір режиму готування, ступеня, розміру та результату готування
- MULTI.Time: випікання різних страв одночасно, до 10 таймерів
- MISE.EN.PLACE: синхронізація завантаження різних продуктів для готовності страв в один час
Розподіл повітря в камері:
- Технологія AIR.MaxiTM:
- Вентилятори з реверсивним рухом
- 4 програмовані швидкості повітряних потоків, що встановлюються оператором
- 4 програмовні напівстатичних положень вентилятора, що встановлюються оператором
Керування кліматом у камері:
- Технология DRY.Maxi™:
- Швидке вилучення вологості з камери, що встановлюється оператором
- Випічка з вийманням вологості 30-260 °C
- Технология STEAM.Maxi™:
- Випічка на парі 35-130 °C
- Комбінована випічка конвенція + пар 35-260 °C
- Технологія ADAPTIVE.CookingTM:
- Оптимізація процесу випікання й автоматична адаптація параметрів
- Однаковий результат за повного або часткового завантаження камери
- Датчик вологості й автоматичне регулювання клімату в камері
Теплоізоляція й безпека:
- Технологія Protek.SAFETM:
- Максимальна ефективність і безпека під час роботи (зовнішня поверхня печі та скло дверей не нагріваються)
- Гальмування мотора для уникнення втрат енергії під час відчинення дверей
- Модулювання електричної потужності відповідно до ефективної потреби
- Protek.SAFETM PLUS: потрійне скління дверей
Автоматична система миття:
- Rotor.KLEAN™:
- 4 автоматичні програми очищення з мийним засобом і контролем подавання води
- Вбудована ємність для мийного засобу
Запатентовані двері:
- Блокування довільного відчинення дверцят у позиціях 60-120°-180°
Допоміжні функції:
- Візуалізація залишкового часу випічки (під час роботи без термощупу в серцівини продукту)
- Функція підтримування "HOLD"
- Безперервна робота печі "INF"
- Візуалізація встановлювальних і фактичних значень часу, температури зонда та камери, вологості та швидкості вентилятора
- Одиниця вимірювання температури в °C або °F
- Ethernet: під'єднання до інтернету через мережу LAN
Технічні деталі:
- Паронепроникна панель керування MASTER.Touch
- Система самодіагностики проблем і несправностей
- Обмежувач температури для безпеки
- Ємність для збирання рідини з під'єднанням до зливу та постійним стоком, навіть у разі відкритих дверей
- Контактний сенсор дверей
- Технологія MAXI.LINK: дає змогу створювати колони з двох печей
- Невелика вага — надійна конструкція, завдяки застосуванню інноваційних матеріалів
Опції (замовляються окремо):
- Витяжна парасолька XEBHC-HCEU
- Комплект STEAM.BOOST для додаткового збільшення пари XUC082
- Система "Курка-гриль" XUC020 (установка на підставки XWAEC-08EF/XWARC-00EF-H)
- Термощуп SOUS-VIDE XEC004
- Комплект фільтр-системи:
- XHC 002 (змінний картридж XHC 006)
- XHC 003 (змінний картридж XHC 004)
- Комплект для охолодження зливу XHC005
- Напрямні XUC052
- Стикувальний комплект для встановлення однієї плити на іншу XEAQC-00E2-E
- Підставки:
- XWARC-00EF-L
- XWARC-00EF-M
- XWARC-00EF-H з можливим встановленням напрямних XWALC-07EF-H
- XWARC-00EF-F
- XEBIC-03EU
- Шафа XWAEC-08EF
- Запашний пристрій XHC 001
- Мийний засіб DB 1015
- Зміна напрямку відчинення дверей
- Система безпечного 2-крокового відчинення/зачиняння дверей XUC002
- Комплект для під'єднання інтернету:
- XEC 007 (3G)
- XEC 006 (Wi-Fi)
Сумісність:
- Розстібна шафа XEBPC-08EU-C
- Розстібна шафа XEBPC-12EU-C
- Підова піч XEBDC-02EU-C
- Подовжена піч XEBDC-01EU-C
- Підошва піч XEBDC-02EU-D
- Підошва піч XEBDC-01EU-D
Під'єднання | 380 В |
Кількість рівнів | 6 |
Відстань між рівнями | 80 мм |
Тип гастроємкості | противни 600х400 |
Панель керування | електронна |
Температурний режим | от 30 до 60 °С |
Потужність | 14 кВт |
Ширина | 860 мм |
Глибина | 957 мм |
Висота | 843 мм |
Вага (без паковання) | 100 кг |
Основні | |
---|---|
Кількість рівнів | 6 |
Номінальна споживана потужність | 14 кВт |
Кількість вентиляторів | 2 шт. |
Тип управління | Сенсорне |
Виробник | Unox |
Номінальна напруга | 380 В |
Вид обладнання | Пароконвекційна піч |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food |
Країна виробник | Італія |
Гарантійний термін | 12 міс |
Джерело живлення | Електрика |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Деко | 600x400 |
- Ціна: 372 812 ₴