Кошик
509 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 31 ЖОВТНЯ 2024 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик
Пароконвектомат (пароконвекційна піч) Unox XEVC2011GPR (лінія PLUS)

Пароконвектомат (пароконвекційна піч) Unox XEVC2011GPR (лінія PLUS)

  • Немає в наявності
  • Код: XEVC2011GPR

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1 грн

+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пароконвектомат (пароконвекційна піч) Unox XEVC2011GPR (лінія PLUS)
Пароконвектомат (пароконвекційна піч) Unox XEVC2011GPR (лінія PLUS)Немає в наявності
Ціну уточнюйте
+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Основні характеристики

Під'єднання

газ

Кількість рівнів

20

Відстань між рівнями

67 мм

Тип гастроємкості

GN 1/1

Розмір гастроємкості (зовнішній./внутр.)

530x325 / 500x300 мм

Панель керування

електронна

Температурний режим

от 30 до 260 °С

Потужність

35 кВт

Ширина

882 мм

Глибина

1043 мм

Висота

1866 мм

Вага (без паковання)

210 кг

Країна-виробник

Італія

 

 

Опис

Пароконвектомат UNOX XEVC2011GPR серії ChefTop MIND.Maps призначений для приготування різних страв, випікання хлібобулочних і кондитерських виробів на підприємствах громадського харчування та торгівлі, у пекарнях і кондитерських. Модель обладнана підсвіткою за допомогою зовнішньої LED-лампи та C-подібними з зубчастими нішами напрямними. Внутрішнє скло, що відкривається, полегшують чищення й забезпечують максимальну гігієну. Камера із закругленими кутами виготовлена з неіржавкої сталі AISI 304, напрямні — з профільованої сталі, дверний замок — з високоміцного самозмащуваного технополімеру, внутрішній штифт дверної ручки — з вуглецевого волокна.

Обладнання має бути під'єднане до мережі водопостачання (вентиль 3/4 ⁇ ).

До комплекту постачання входять 4 пластикові тримачі, набір для під'єднання до водопровідної мережі (шланг подавання води, механічний фільтр і незворотний клапан 3/4) і набір «Starter Kit» (8 саморізів, гайковий ключ і наклейка). Листи для випікання до комплекту постачання не входять і купуються окремо.

 

Режими випікання:

  • Конвекція: від 30 до 260 °C
  • Конвекция + пар: от 35 до 260 °C, STEAM.Maxi от 30 до 90%
  • Конвекция + пар: от 35 до 260 °C, STEAM.Maxi от 10 до 20%
  • Пар: от 35 до 130 °C, STEAM.Maxi 100%
  • Конвекція + сухе повітря: від 30 до 260 °C, DRY.Maxi від 10 до 100%
  • Випічка з датчиком температури та функцією DELTA T
  • Датчик температури MULTI.Point з 4 точками визначення температури всередині продукту
  • Попереднє розігрівання (максимальна температура): 260 °C

 

Додаткові функції й автоматичне програмування випічки:

  • MIND.MapsTM: графічне зображення процесів готування, що складаються з нескінченної кількості кроків
  • Збереження до 256 програм користувача
  • Можливість приймання імені та зображення збереженим програмам
  • Збереження назви рецепта будь-якою мовою
  • CHEFUNOX: вибір режиму готування, ступеня, розміру та результату готування
  • MULTI.Time: випікання різних страв одночасно, до 10 таймерів
  • MISE.EN.PLACE: синхронізація завантаження різних продуктів для готовності страв в один час

 

Розподіл повітря в камері:

  • Технологія AIR.MaxiTM:
    • Вентилятори з реверсивним рухом
    • 4 програмовані швидкості повітряних потоків, що встановлюються оператором
    • 4 програмовні напівстатичних положень вентилятора, що встановлюються оператором

 

Керування кліматом у камері:

  • Технология DRY.Maxi™:
    • Швидке вилучення вологості з камери, що встановлюється оператором
    • Випічка з вийманням вологості 30-260 °C
  • Технология STEAM.Maxi™:
    • Випічка на парі 35-130 °C
    • Комбінована випічка конвенція + пар 35-260 °C
  • Технологія ADAPTIVE.CookingTM:
    • Оптимізація процесу випікання й автоматична адаптація параметрів
    • Однаковий результат за повного або часткового завантаження камери
    • Датчик вологості й автоматичне регулювання клімату в камері

 

Теплоізоляція й безпека:

  • Технологія Protek.SAFETM:
    • Максимальна ефективність і безпека під час роботи (зовнішня поверхня печі та скло дверей не нагріваються)
    • Гальмування мотора для уникнення втрат енергії під час відчинення дверей
    • Модулювання газової потужності відповідно до ефективної потреби
  • Protek.SAFETM PLUS: потрійне скління дверей

 

 

Атмосферні пальники:

  • Технологія Spido.GASTM:
    • Підходить для таких типів газу G20/G25/G25.1/G30/G31
    • Теплообмінник із прямими трубами високої віддачі для симетричного розподілу жару та можливістю швидкої заміни

 

Автоматична система миття:

  • Rotor.KLEAN™:
    • 4 автоматичні програми очищення з мийним засобом і контролем подавання води
    • Вбудована ємність для мийного засобу

 

Відчиняння дверей:

  • Ручний механізм для відкриття зліва направо
  • Блокування довільного відчинення дверцят у позиціях 60-120°-180°

 

Допоміжні функції:

  • Візуалізація залишкового часу випічки (під час роботи без термощупу в серцівини продукту)
  • Функція підтримування "HOLD"
  • Безперервна робота печі "INF"
  • Візуалізація встановлювальних і фактичних значень часу, температури зонда та камери, вологості та швидкості вентилятора
  • Одиниця вимірювання температури в °C або °F
  • Ethernet: під'єднання до інтернету через мережу LAN

 

Технічні деталі:

  • Паронепроникна панель керування MASTER.Touch Plus
  • Система самодіагностики проблем і несправностей
  • Обмежувач температури для безпеки
  • Ємність для збирання рідини з під'єднанням до зливу та постійним стоком, навіть у разі відкритих дверей
  • Контактний сенсор дверей
  • Технологія MAXI.LINK: дає змогу створювати колони з двох печей
  • Невелика вага — надійна конструкція, завдяки застосуванню інноваційних матеріалів

 

Додаткові характеристики:

  • Регулювання часу приготування: від 0 до 120 хвилин
  • Регулювання подавання пари: від 0 до 100%
  • Максимальна температура води, що під'єднується: 30 °C
  • Тиск води, що під'єднується: від 150 до 600 кПа
  • Відстань під час встановлення:
    • Порівняно стін, мінімум: 50 мм
    • Порівняно іншого обладнання:
      • Збоку, мінімум: 45 мм
      • Ззаду, мінімум: 70 мм
  • Температура довкілля: від 5 до 35 °C
  • Вологість довкілля: не більш ніж 70%

 

Опції (замовляються окремо):

  • Витяжна парасолька XEVHC-HC11
  • Система "Куриця-гриль" XUC020 (установка на підставки XWVEC-0811 / XWVRC-0011-H) + система миття GRP860
  • Димогенератор-коптильня XUC 090
  • Термощуп SOUS-VIDE XEC004
  • Комплект фільтр-системи:
    • XHC 002 (змінний картридж XHC 006)
    • XHC 003 (змінний картридж XHC 004)
  • Стикувальний комплект для встановлення одного обладнання на інший XEVQC-0011-E
  • Підставки:
    • XWVRC-0011-L
    • XWVRC-0011-М
    • XWVRC-0011-H з можливим встановленням напрямних XWVLC-0711-H
    • XWVRC-0011-F
  • Шафа XWVEC-0811
  • Структура XWVBC-0911
Основні
ВиробникUnox
Країна виробникІталія
Номінальна споживана потужність35 кВт
Гарантійний термін12 міс
Сфера использованияHoReCa
Вид обладнанняПароконвекційна піч
Тип управлінняСенсорне
Тип пароутворенняІнжекторний
Матеріал корпусуНержавіюча сталь
Джерело живленняГаз
Колір корпусуЧорний
ДекоGN 1/1
Користувацькі характеристики
Кількість рівнів20
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner