Піч-коптильня ТМ UNIT для гарячого копчення
- Під замовлення
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 1 грн
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
Коптильня ТМ UNIT призначена для гарячого копчення м'яса, сала, риби, сиру та ін.
Конструктивні особливості:
Піч складається з топки та камери копчення. Топка являє собою камеру з коробом для вугілля, колосниками та зольною шухлядою.
Матеріал камери — сталь. Камера для копчення виготовлена з харчової неіржавкої сталі. На дні камери встановлений піддон для тирси. Копчення здійснюється на решітках або на гачках. Камера обладнана регульованим клапаном. У цьому виконанні нагрівання камери копчення відбувається знизу топкою і збоку, що проходить між стінками камери та личкування, гарячим повітрям. Регулювання температури виконується верхнім шибером і нижньою заслінкою топки. Температура контролюється термометром на двері.
Перевага цієї конструкції в тому, що дим із топки не потрапляє в камеру копчення. Це дає змогу в пачці використовувати будь-які дрова.
У другому виконанні камера копчення з'єднана з топкою. Основне джерело диму — дрова в топці. У цьому разі піддон використовують у разі потреби посилити запах.
Коптильня призначена для експлуатації на вулиці та в приміщенні. Під час експлуатації в приміщенні коптильня встановлюється під парасольку з гідравлічним іскрогасильником.
Технічні характеристики:
Габарити виробу, мм 555х1396х537
Поверхня приготування, мм — 405х375
Розмір камери копчення (ДхВхГ), мм - 420х645х415
Проєм камери (ДхВ), мм — 420х620
Вага виробу (не більш ніж), кг - 110
Можливе виготовлення бюджетних коптилен із чорної сталі за розмірами замовника.Основні | |
---|---|
Виробник | UNIT |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Тип копчення | Гаряче |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Тип коптильні | Деревна |
Стан | Новий |
Форма | Прямокутна |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Тип палива | Деревне вугілля |
Користувацькі характеристики | |
Гарантійний термін | 12 мес |
- Ціна: Ціну уточнюйте