Кошик
415 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD ДО 31 ТРАВНЯ 2024 РБезкоштовна доставка

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик
Піч-коптильня ТМ UNIT для гарячого копчення
влево
  • Піч-коптильня ТМ UNIT для гарячого копчення, фото 2
  • Піч-коптильня ТМ UNIT для гарячого копчення, фото 3
вправо

Піч-коптильня ТМ UNIT для гарячого копчення

  • Під замовлення
clockВідправка з 03 червня 2024

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1 грн

+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Піч-коптильня ТМ UNIT для гарячого копчення
Піч-коптильня ТМ UNIT для гарячого копченняПід замовлення
Ціну уточнюйте
+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Коптильня ТМ UNIT призначена для гарячого копчення м'яса, сала, риби, сиру та ін.

 

Конструктивні особливості:

Піч складається з топки та камери копчення. Топка являє собою камеру з коробом для вугілля, колосниками та зольною шухлядою.

 

Матеріал камери — сталь. Камера для копчення виготовлена з харчової неіржавкої сталі. На дні камери встановлений піддон для тирси. Копчення здійснюється на решітках або на гачках. Камера обладнана регульованим клапаном. У цьому виконанні нагрівання камери копчення відбувається знизу топкою і збоку, що проходить між стінками камери та личкування, гарячим повітрям. Регулювання температури виконується верхнім шибером і нижньою заслінкою топки. Температура контролюється термометром на двері.

Перевага цієї конструкції в тому, що дим із топки не потрапляє в камеру копчення. Це дає змогу в пачці використовувати будь-які дрова.

У другому виконанні камера копчення з'єднана з топкою. Основне джерело диму — дрова в топці. У цьому разі піддон використовують у разі потреби посилити запах.

Коптильня призначена для експлуатації на вулиці та в приміщенні.  Під час експлуатації в приміщенні коптильня встановлюється під парасольку з гідравлічним іскрогасильником.

 

Технічні характеристики:

Габарити виробу, мм  555х1396х537

Поверхня приготування, мм — 405х375

Розмір камери копчення   (ДхВхГ), мм  - 420х645х415

Проєм камери (ДхВ), мм — 420х620

Вага виробу (не більш ніж), кг  - 110

Можливе виготовлення бюджетних коптилен із чорної сталі за розмірами замовника.

Основні
ВиробникUNIT
Країна виробникУкраїна
МатеріалНержавіюча сталь
Тип копченняГаряче
Джерело теплаВідкритий вогонь
Тип коптильніДеревна
СтанНовий
ФормаПрямокутна
Матеріал корпусуНержавіюча сталь
Тип паливаДеревне вугілля
Користувацькі характеристики
Гарантійний термін12 мес
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner