Кошик
404 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD ДО 30 КВІТНЯ 2024 РБезкоштовна доставка

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Лінії роздачі харчування

Лінія роздачі для роздачі їжі на підприємствах громадського харчування призначена для короткочасного зберігання і демонстрації продукції, зберігання столового посуду, комплектації обідів та їх відпуску споживачам. Різноманітність продукції, що виробляється (перші, другі страви, закуски, напої) розрізнення їх за формою, розмірами, фізичним властивостям, температурі відпустки і способам подачі вимагають при комплектації обідів великої кількості різноманітного обладнання. С целью улучшения обслуживания потребителей, повышения производительности труда и экономии производственных процессов, оборудование группируется, образуя линии комплектации и раздачи обедов. Способы размещения оборудования в линиях раздачи обедов зависят от вида предприятия, его пропускной способности, а так же от ассортимента реализуемой продукции. Раздаточные линии комплектуются из различных видов оборудования: вспомогательного теплового, немеханического и транспортирующего. К вспомогательному тепловому оборудованию относятся мармиты, тепловые шкафы, тепловые стойки и термостаты. Головне їх призначення - підтримка готової продукції в гарячому стані і її короткочасне зберігання. До немеханічного обладнання відносяться столи для установки на них посуду, термостатів та контрольно-касових апаратів. До транспортирующему обладнання ліній роздачі відносяться пересувні візки для посуду і приладів. виробів, столових приладів, а також для зберігання готових страв при заданій температурі

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner