Кошик
404 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD ДО 30 КВІТНЯ 2024 РБезкоштовна доставка

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Кондитерські вітрини

Холодильні вітрини у кафе є необхідним атрибутом торгівлі. Кондитерські вітрини використовуються для зберігання і продажу кондитерських виробів, - тортів, тістечок. Кондитерські вітрини мають велику викладку для зручного розміщення товарів. Викладка виходить велика за рахунок великої кількості скляних полиць, внизу біля кондитерських вітрин є висувний піддон для демонстрації великих тістечок і тортів. Завдання кафе - готувати і продавати страви. Холодильний прилавок зберігає готову продукцію і дозволяє покупцеві побачити, за що він віддає свої гроші. Велика кількість полиць в них дозволяє кафе виставляти різноманітні тістечка, салати, бутерброди. Представлені наочно страви користуються великим попитом, ніж ті, що представлені в меню на папері. Кондитерська холодильна вітрина повинна виглядати красиво і залучати увагу покупців. В залежності від того, що збираються виставляти у ній, підбирають температурний режим. Найпоширеніші кондитерські вітрини - це холодильні прилавки вітчизняних виробників. Вони йдуть зі статичним і динамічним охолодженням. Статичне охолодження передбачає, що повітря в цих вітринах не вентилюється. Все, що розташовується вище випарник, охолоджується гірше, і температура вище випарника більше. У цих вітринах верхні полки називаються не охолоджуваними. Температурний режим нижче випарника регулюється електронним блоком в межах 0..+7 градусів. Основне гідність динамічного охолодження повітря однаково охолоджує весь внутрішній об'єм.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner