Кошик
400 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD ДО 30 КВІТНЯ 2024 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик
М'ясорубка професійна МИМ-300М

М'ясорубка професійна МИМ-300М

  • В наявності
  • Код: МИМ300М

40 076 

+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
М'ясорубка професійна МИМ-300М
М'ясорубка професійна МИМ-300МВ наявності
40 076 
+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

М'ясорубка. Габарити — 560х520х420 мм, продуктивність — 300 кг/год, 380 В, 1,44 кВт, облицювання з неіржавкої сталі, реверс

М'ясорубка промислова МИМ-300М вже багато років була та залишається надійним помічником на будь-якому виробництві. Для збільшення виробничих і функціональних показників ця модель була модернізована, а також неабияк поліпшена дизайн.

М'ясорубки електричні професійні для підприємств громадського харчування МИМ-300М виробляються відповідно до вимог стандарту СТБ ІСО 9001:2001, мають білоруський і російський сертифікати відповідності та посвідчення про державну гігієнічну реєстрацію, Сертифікат відповідності директивам Євросоюзу та Сертифікат на знак безпеки.

Для зручності роботи на м'ясорубці МИМ-300М у разі зупинки шнека під час перероблення м'ясопродуктів низької якості передбачений режим реверсу, чого немає в mim-300. Натисканням на кнопку «Реверс» можна повернути продукт у завантажувальну горловину й потім відправити його на повторне перероблення або видалити з м'ясорубки без розбирання вузла: ножі-решітки-шовк.

М'ясорубка електрична МИМ-300М випускається з облицюванням із неіржавкої сталі. Полегшена конструкція несучої рами, мінімальна кількість деталей роблять м'ясорубку МИМ-300М легшою та зручнішою під час експлуатації, ніж м'ясорубка МИМ-300.

У м'ясорубці МИМ-300М застосований черв'ячний редуктор, що забезпечує плавну, безшумну роботу, і має підвищений крутний момент на вихідному валу, що дає змогу переробляти навіть сильно жваве м'ясо.

Встановлений вентильований трифазний двигун гарантує безперервну багатогодинну роботу.

Основні технічні характеристики м'ясорубки промислової

Найменування параметрів Значення
Продуктивність, кг/год, не менш ніж 300
Продуктивність у разі повторного подрібнення котлетної маси, кг/год, не менш ніж 100
Номінальна споживана потужність, кВт 1,44
Номінальна напруга, В 380
Габаритні розміри, мм (ДхШхВ) 560х520х420
Маса, кг 42

 

Параметри решіток

 

Найменування параметрів Номер решітки 2 Номер решітки 3
Зовнішній діаметр, мм 82 82
Діаметр отворів, мм 5 9
Кількість отворів 90 30

 

Пристрій і робота м'ясорубок

М'ясорубка складається зі власне м'ясорубки та приводу. Власне м'ясорубка в складі складається з алюмінієвого корпусу, у якому обертається шнек, затискної гайки, двосторонніх ножів, набору ножових решіток, кільця наполегливого та ножа підрізного.

1- Толкач; 2- Власне м'ясорубка. Привод: 3-Вал приводний; 4- Фланець; 5-обличччя; 6- Рама; 7-затискач заземлення; 8- Черв'ячний редуктор; 9- Електродвигун; 10- Кнопка «ПУСК»; 11- Кнопка «СТОП»; 12- Кнопка «РЕВЕРС»; 13- Чаша з запобіжником; 14-затискач; 15- Опора;16-блок затискачів; 17- Індикатор «СЕТЬ»


На передній частині корпусу власне м'ясорубки є зовнішня різь, на яку нагвинчуються гайка затискна, а на задній частині — фланець, яким корпус кріпиться до приводу.

Кріплення корпусу, виробляється нарізними затискачами. Над завантажувальним отвором розташований незнімний запобіжник, що унеможливлює потрапляння руки обслуговчого персоналу до шнека м'ясорубки.

Перероблюваний продукт із чаші вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки, а потім штовхачем до обертового шнека. Захопний шнеком продукт проходить послідовно через набір різальних інструментів.

Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка забезпечена набором ножових решіток з отворами різних розмірів.

1-Шпонка; 2-Шнек; 3-ніж підрізний; 4-ніж двосторонній; 5-Гешетка з отворами 9 мм;
6-грашетка з отворами 5 мм; 7-кільце наполегливе; 8-Гайка затискна.


Правила експлуатації професійної електричної м'ясорубки

Перед увімкненням машини необхідно переконатися, що корпус м'ясорубки надійно закріплений, а затискна гайка не затягнута. Після перевірки занулення та ввімкнення електродвигуна, треба загвинти гайку до незначного посилення шуму. М'ясо або риба, попередньо нарізані

шматочками масою 50-200 р. і звільнені від кісток, сухожиль і плівок, проштовхують дерев'яним штовханням у завантажувальну горловину. Водночас забороняється притискати продукт сильно до шнека, позаяк це може викликати перевантаження й псування електродвигуна. Подавання м'яса має бути рівномірним, без великих зусиль. У разі тривалої роботи м'ясорубку треба періодично зупиняти, а ножі та решітки очищати від сухожиль.

Забороняється допускати, щоб м'ясорубка працювала нахолодну, позаяк це прискорює знос ножів і решіток машини. Не рекомендується подрібнювати в м'ясорубці сухарі, цукор або сіль, позаяк ці продукти призводять до швидкого зношування та затуплення робочих органів. Не можна працювати з м'ясорубкою без запобіжного кільця й залишати під час роботи без нагляду.

Після закінчення роботи машину вимикають і розбирають. Для виймання шнека, ножів і решіток із робочої камери м'ясорубки використовують спеціальний гачок. Усі деталі очищають від залишків фаршу, промивають гарячою водою й просушують. Після просушування шнек, ніж, решітки та робочу камеру змащують несоліним харчовим жиром.

Під час складання особлива увага приділяється правильному встановленню робочих органів, ножів і решіток, оскільки в іншому разі машина працювати не буде, і це призведе до виходу її з ладу. Треба пам'ятати, що якщо затягнути затискна гайка, то ножі занадто сильно притискаються до решітки, і в процесі роботи внаслідок тертя металу об метал вони нагріваються і виходять із ладу. Слабо загвинчувати затискну гайку небажано, оскільки в цьому разі між ножем і решіткою утворюється зазор, і рубка м'яса відбувається неякісно. Різно знижується якість і продуктивність м'ясорубки.

` Одне з основних умов гарної роботи м'ясорубки — правильно заточені та встановлені ножі та решітки в робочій камері машини. Тому ножі та решітки в міру потреби мають затягуватися або замінюватися на нові.

Основні атрибути
ВиробникТоргмаш
Країна виробникБілорусь
Сфера использованияHoReCa
Тип встановлення обладнанняНастільний
Максимальна продуктивність300 кг
МатеріалНержавіюча сталь
Вид обладнанняМ'ясорубка повний унгер
Номінальна споживана потужність1440 Вт
Вага42 кг
Гарантійний термін12 міс
Тип управлінняМеханічне
Номінальна напруга380 В
Користувальницькі характеристики
Потужність, кВт1.44
Продуктивність, кг/годину300
Напруга, В380
Тип комплектаціїшнек, двосторонній ніж, ніж підрізними та решітки
Габаритні розміри, мм560х520х420
  • Ціна: 40 076 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner