Кошик
401 відгук
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD ДО 30 КВІТНЯ 2024 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик
М'ясорубка професійна МИМ-350

М'ясорубка професійна МИМ-350

  • В наявності
  • Код: МИМ350

40 807 

+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
М'ясорубка професійна МИМ-350
М'ясорубка професійна МИМ-350В наявності
40 807 
+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

М'ясорубка. Габарити — 560х520х420 мм, продуктивність — 350 кг/год, 380 В, 1,91 кВт, облицювання з неіржавкої сталі, реверс

М'ясорубки промислові МИМ-350 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набиття ковбас на підприємствах громадського харчування.

У м'ясорубці професійний МИМ-350 застосований черв'ячний редуктор, що забезпечує плавну, безшумну роботу, і має підвищений крутний момент на вихідному валу, що дає змогу переробляти навіть сильно жваве м'ясо.

Встановлений вентильований трифазний двигун гарантує безперервну багатогодинну роботу.

Для зручності роботи на м'ясорубці МИМ-350 у разі зупинки шнека під час перероблення м'ясопродуктів низької якості передбачений режим реверсу. Натисканням на кнопку «Реверс» можна повернути продукт у завантажувальну горловину й потім відправити його на повторне перероблення або видалити з м'ясорубки без розбирання вузла: ножі-решітки-шовк.

Облицювання м'ясорубки МИМ-350 випускається з неіржавкої сталі. Полегшена конструкція несучої рами, мінімальна кількість деталей, роблять м'ясорубку МИМ-350 легшою та зручнішою під час експлуатації, ніж аналогічна МИМ-300.

Основні технічні характеристики м'ясорубки електричної професійної:

Найменування параметрів Значення
Продуктивність, кг/год, не менш ніж 350
Продуктивність у разі повторного подрібнення котлетної маси, кг/год, не менш ніж 100
Номінальна споживана потужність, кВт 1,91
Номінальна напруга, В 380
Габаритні розміри, мм (ДхШхВ) 560х520х420
Маса, кг 42

 

Параметри решіток

 

Найменування параметрів Номер решітки 2 Номер решітки 3
Зовнішній діаметр, мм 82 82
Діаметр отворів, мм 5 9
Кількість отворів 90 30

Пристрій і робота м'ясорубки МИМ-350

 

М'ясорубка складається зі власне м'ясорубки та приводу. Власне м'ясорубка в складі складається з алюмінієвого корпусу, у якому обертається шнек, затискної гайки, двобічних ножів, набори ножових решіток, кільця наполегливого та ножа підрізного.

1-Толкач; 2-подібно м'ясорубка. Привод: 3-Вал приводний; 4-Фланець; 5-Обліцювання;
6-Рама; 7-затискач заземлення; 8-Чорв'ячний редуктор; 9-Електродвигун; 10-Кнопка "Пуск"; 11-Кнопка "Стоп"; 12-Кнопка "Реверс"; 13-Чаша з запобіжником; 14-затискач; 15-Опора; 16-Блок затискачів; 17-Індикатор "Сіть".

На передній частині корпусу власне м'ясорубки є зовнішня різь, на яку нагвинчуються гайка затискна, а на задній частині — фланець, яким корпус кріпиться до приводу.

Кріплення корпусу здійснюється нарізними затискачами. Над завантажувальним отвором розташований незнімний запобіжник, що унеможливлює потрапляння руки обслуговчого персоналу до шнека, що працює м'ясорубки.

Перероблюваний продукт із чаші вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки, а потім штовхачем до обертового шнека. Захопний шнеком продукт проходить послідовно через набір різальних інструментів.

Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка забезпечена набором ножових решіток з отворами різних розмірів.

1-Шпонка; 2-Шнек; 3-ніж підрізний; 4-ніж двосторонній; 5-Гешетка з отворами 9 мм;
6-грашетка з отворами 5 мм; 7-кільце наполегливе; 8-Гайка затискна.


Правила експлуатації м'ясорубки промисловий

Перед увімкненням машини необхідно переконатися, що корпус м'ясорубки надійно закріплений, а затискна гайка не затягнута. Після перевірки занулення та ввімкнення електродвигуна, треба загвинти гайку до незначного посилення шуму. М'ясо або риба, попередньо нарізані

шматочками масою 50-200 р. і звільнені від кісток, сухожиль і плівок, проштовхують дерев'яним штовханням у завантажувальну горловину. Водночас забороняється притискати продукт сильно до шнека, позаяк це може викликати перевантаження й псування електродвигуна. Подавання м'яса має бути рівномірним, без великих зусиль. У разі тривалої роботи м'ясорубку треба періодично зупиняти, а ножі та решітки очищати від сухожиль.

Забороняється допускати, щоб м'ясорубка працювала нахолодну, позаяк це прискорює знос ножів і решіток машини. Не рекомендується подрібнювати в м'ясорубці сухарі, цукор або сіль, позаяк ці продукти призводять до швидкого зношування та затуплення робочих органів. Не можна працювати з м'ясорубкою без запобіжного кільця й залишати під час роботи без нагляду.

Після закінчення роботи машину вимикають і розбирають. Для виймання шнека, ножів і решіток із робочої камери м'ясорубки використовують спеціальний гачок. Усі деталі очищають від залишків фаршу, промивають гарячою водою й просушують. Після просушування шнек, ніж, решітки та робочу камеру змащують несоліним харчовим жиром.

Під час складання особлива увага приділяється правильному встановленню робочих органів, ножів і решіток, оскільки в іншому разі машина працювати не буде, і це призведе до виходу її з ладу. Треба пам'ятати, що якщо затягнути затискна гайка, то ножі занадто сильно притискаються до решітки, і в процесі роботи внаслідок тертя металу об метал вони нагріваються і виходять із ладу. Слабо загвинчувати затискну гайку небажано, оскільки в цьому разі між ножем і решіткою утворюється зазор, і рубка м'яса відбувається неякісно. Різно знижується якість і продуктивність м'ясорубки.

` Одне з основних умов гарної роботи м'ясорубки — правильно заточені та встановлені ножі та решітки в робочій камері машини. Тому ножі та решітки в міру потреби мають затягуватися або замінюватися на нові.

Основні атрибути
ВиробникТоргмаш
Країна виробникБілорусь
Сфера использованияHoReCa
Тип встановлення обладнанняНастільний
Максимальна продуктивність350 кг
МатеріалНержавіюча сталь
Вид обладнанняМ'ясорубка повний унгер
Номінальна споживана потужність1910 Вт
Вага42 кг
Гарантійний термін12 міс
Тип управлінняМеханічне
Номінальна напруга380 В
Користувальницькі характеристики
Потужність, кВт1.91
Продуктивність, кг/годину350
Напруга, В380
Тип комплектаціїшнек, двосторонній ніж, ніж підрізними та решітки
Габаритні розміри, мм560х520х420
  • Ціна: 40 807 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner