Кошик
404 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD ДО 30 КВІТНЯ 2024 РБезкоштовна доставка

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Професійні блендери

Блендери - це обладнання, без якого не обходиться жоден бар. Вони призначені для збивання  мусів, джемів і морсів, фруктових, молочних або алкогольних коктейлів, а також для змішування напоїв з льодом або подрібнення м'яких фруктів. В спортивних клубах блендери використовуються для змішування протеїнових коктейлів. Подрібнення льоду є додатковою функцією такого обладнання.

Якщо основним призначенням Вашого блендера буде виготовлення фруктових коктейлів або подібних напоїв, що вимагають додавання льоду (подрібненого, звичайно ж), то слід вибирати  модель, що володіє достатньою потужністю, щоб зробити зазначену процедуру (мінімум – 350 Ватт). Така потужність дозволить апарату подрібнювати лід і швидко і ефективно. Малопотужні ж агрегати не будуть справлятися з цією функцією, видаючи великі шматки льоду, - вони призначені виключно для збивання м'якої маси.

Відміну професійних блендерів від побутових

Блендери професійні використовуються в різних цілях, у тому числі як міксери для молочних коктейлів. Вони відрізняються від побутових блендерів в першу чергу тим, що володіють більш високою потужністю і підвищеною зносостійкістю. Адже для професійної техніки особливо важлива здатність працювати з великою інтенсивністю протягом тривалого часу. Наприклад, якщо побутової блендер використовується один-два рази в день, то професійні блендери у барах працюють практично безперервно.

Конструкція блендера

При виборі обладнання потрібно звернути увагу на конструктивні особливості моделі, на потужність, кількість перемикаються швидкостей обертання двигуна і їх величину. Основний принцип приготування молочних коктейлів в блендері - перемішування інгредієнтів і насичення рідини повітрям, тому чим більше швидкість у блендера, тим більш пишною і стійкою буде коктейлю піна і, відповідно, економія сировини.

Професіонали в цій області, в тому числі і наша фірма, рекомендують вибирати блендер з міцної і досить широкою основою. Такий вид агрегату не дозволить йому самостійно переміщатися на робочій поверхні і при високих швидкостях (режимах) сильно вібрувати. Слід при цьому врахувати, що основи блендерів можуть бути і з пластмаси, і з металу. Причому останній можна експлуатувати більш тривалий час, також він завдяки тяжкості більш стійкий  на робочій поверхні.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner