Електромеханічне обладнання
-
Професійна м'ясорубка BKM.12 BOGAZICI
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка професійна Everest TC 12E (220)
32 246 ₴В наявності
-
М'ясорубка професійна МИМ-80
35 805 ₴В наявностіМИМ80
-
М'ясорубка професійна МИМ-300М
40 449 ₴В наявностіМИМ300М
-
М'ясорубка професійна МИМ-350
41 187 ₴В наявностіМИМ350
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC-12 Е
42 532 ₴36 152 ₴В наявності
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC-22 Е
51 212 ₴43 530 ₴В наявності
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC 8 Vegas
23 002 ₴19 552 ₴В наявності
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC-12 DENVER
31 682 ₴26 930 ₴В наявності
-
Професійна м'ясорубка BERG 12R Enterprise без реверса
13 020 ₴11 718 ₴В наявності
-
М'ясорубка професійна ТМ12
26 170 ₴В наявностіТМ12
-
М'ясорубка побутова Hendi 198
11 164 ₴10 047 ₴В наявності210864
-
Промислова м'ясорубка SIRMAN TC 22 E
82 894 ₴70 460 ₴В наявності
-
Картоплечистка промислова Торгмаш МОК-150М
39 103 ₴В наявностіМОК150М
-
Картоплечистка промислова FIMAR PPN/10M
62 539 ₴В наявності
-
Картоплемечистка професійна SIRMAN PPJ 20 SC (380 В)
134 323 ₴В наявності
-
Картоплечистка SIRMAN PPJ 10 SC 1Ф на підставці
124 992 ₴В наявності
-
Картоплемечистка професійна BERG HLP-15
40 362 ₴36 326 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна Robot Coupe CL 30 Bistro
52 384 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна Robot Coupe CL 50
82 330 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна Robot Coupe CL 52
126 902 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна BERG HLC-300AL
29 078 ₴26 170 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна Robot Coupe CL50 Ultra (380)
89 925 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна BERG HLC-300
26 908 ₴24 217 ₴В наявності
Електромеханічне обладнання для ресторанів необхідно для обробки сировини з мінімальним використанням ручної праці або взагалі без неї, суттєво збільшуючи ефективність роботи підприємств громадського харчування за рахунок підвищення продуктивності праці та скорочення витрат сировини та енергії. Електричне та електромеханічне обладнання для ресторанів поділяється на кілька основних груп, а також на окремі скомпоновані механізми. Найбільшою групою є подрібнювально-ріжуче обладнання, призначене для нарізки та подрібнення продуктів та сировини. Включає таке обладнання як овочерізка, куттер, м'ясорубка промислова, хліборізка, слайсер і багато іншого. Не менш важливим є обладнання, що перемішує, функція якого збивання і перемішування з метою отримання однорідної маси. До цієї групи відноситься міксер планетарний, фаршемішалка, міксер для коктейлів, збивальна машина, тістоміс та багато іншого. Невелика, але група, що зарекомендувала себе на підприємствах громадського харчування, це очисне обладнання, таке як картоплечистка, овочечистка, рибочистка, овочомийка і багато іншого, основне призначення якого очищення або миття продуктів або сировини.