Кошик
506 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 31 ЖОВТНЯ 2024 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик
Пароконвект електричний Retigo Vision-2 O 2011 i PLUS, 20xGN1/1, інжекторний
влево
  • Пароконвект електричний Retigo Vision-2 O 2011 i PLUS, 20xGN1/1, інжекторний, фото 3
вправо

Пароконвект електричний Retigo Vision-2 O 2011 i PLUS, 20xGN1/1, інжекторний

  • Немає в наявності

697 680 ₴

+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пароконвект електричний Retigo Vision-2 O 2011 i PLUS, 20xGN1/1, інжекторний
Пароконвект електричний Retigo Vision-2 O 2011 i PLUS, 20xGN1/1, інжекторнийНемає в наявності
697 680 ₴
+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Технічні характеристики:

Місткість (проти) - 20xGN1/1 

Розове завантаження (порції) - 400-600 

Під'єднання — електрика 

Ширина (мм) — 948 

Висота (мм) — 1858

Глибина (мм) — 834

Потужність (кВт) — 33

Напруга (В) — 380 

Пароутворення — інжектор

 

Економніше:

-на 12% у разі виходу на робочий режим (розігрівання, згідно з DIN 18873 7.2)

-на 30% у разі стабілізованого навантаження (відповідно до DIN 18873-2 6.3)

Теплоізоляція завтовшки 50 мм!!!

Потрійне скління дверей — швидкий вихід на режим і мінімальне енергоспоживання в процесі приготування.

Вбудований теплообмінник використовує тепло відпрацьованої пари, що неабияк знижує споживання електроенергії.

 

Додаткове обладнання (опція):

Ліве відчиняння дверей.

Безпечне відчинення дверей у два етапи.

Другий термощуп.

Втягувальний душ.

+ 7" СЕНСОРНИЙ ДИСПЛЕЙ З ОЧЕНЬ ШВИДКОГО ВІДГУКУ

+ ПРОСТЕ ІНТУЇТИВНЕ КЕРУВАННЯ VISION

+ АВТОМАТИЧЕСКАЯ МОЙКА ACTIVE CLEANING

+ 99 ПРОГРАМ ВЖЕ В БАЗОВОМУ ОСНАЧНІ

+ HACCP НЕПОСРЕДСВЕННО НА ГОЛОВНОМУ ЕКРАНІ

+ ІНТЕРФЕЙС USB І ETHERNET

+ ПОПЕРІЧНЕ ЗАНУРЕННЯ ДЛЯ ПОВИННОЇ БЕЗПЕЧНОСТІ Й КРАЩОЇ ОГЛЯДНОСТІ

+ МІНІМУМ ПЛАСТИЧНИХ ДЕТАЛІВ ДЛЯ ВЕЛИКОЇ ПРОЧНОСТІ Й НАДІЙНОСТІ

ЗАСТОСУВАННЯ

Гаряче повітря 30-300 °C

Комбінований режим 30-300 °C

Приготування на парі 30-130 °C

Біо приготування 30-8 °C

Нічне приготування — економія часу та засобів.

Пропрацьована система пароутворення — прекрасні результати приготування на парі завдяки двоступеневому підігріванню води та рекуперації

Горизонтальне завантаження — безпека та зручність

Низькотемпературна варка — зменшення втрат ваги, поліпшення смакових якостей.

Автоматичний підігрів/охолодження варильної камери з можливістю завдання необхідної температури.

Вентилятор з автореверсом — рівномірність пропікання

 

AISI 304 з неіржавкої сталі — високоякісні матеріали з неіржавкої сталі зі спеціальним покриттям для збільшення терміну експлуатації.

 

WSS (Water Saving System) — спеціальна система зливу та вбудований теплообмінник забезпечують дуже низьку витрату води.

 

VISION TOUCH CONTROLS

7" дисплей — просте й інтуїтивне керування

99 програм уже в базовому обладнанні

Автоматичний запуск — можливість запланувати відкладений запуск.

Нескінченний час приготування — економія часу під час приготування на годину-пік.

 

УНІФІКАЦІЯ ПІД'ЄДНАННЯ

Інтерфейс USB — просте відтворення даних усередину та з конвектора.

Ethernet/LAN — можливість під'єднання до мережі, зв'язок через веббраузер

Програмне забезпечення VisionCombi — адміністрація програм і піктограма на Вашому комп'ютері, перегляд даних НАССР.

 

ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ЗПИСИ

Записування НАССР — легкий і безпосередній аналіз критичних пунктів приготування.

Повна документація експлуатаційних подій

 

СЕРВІС

Система обслуговування та діагностики — автоматичний аналіз помилок.

 

Необхідні умови для під'єднання пароконвептоматів Retigo:

1) Підведення електроживлення 380 В:

(не далі 1,5 м. від місця встановлення й експлуатації обладнання).

Розподільний щит або кабель, що виходить із нього.

У ланцюзі під'єднання парокостомату до електромережі обов'язково наявність автоматичного вимикача (автомата), 3 фази 16 А.

2) Виведення для під'єднання води (не далі 0,5 м. від місця встановлення й експлуатації обладнання):

Діаметр нарізного з'єднання 3/4 (тато) або 1/2 (тато).

3) Виведення для зливання води (не далі ніж 0,3 м. від місця встановлення й експлуатації обладнання):

Діаметр зливного отвору не менш ніж 40 мм..

Задня стінка пароконвестомату має бути на відстані не менш ніж 0,3 м від найближчої стіни або інших конструкцій.

Відстань від верхньої частини пароконвектомату до стелі або витяжки має становити не менш ніж 1,5 м.

Відстань від бічних стінок пароконвектомату до інших пристроїв,
Основні
ВиробникRetigo
Країна виробникЧехія
Номінальна споживана потужність36 кВт
Гарантійний термін24 міс
Сфера использованияHoReCa
Вид обладнанняПароконвектомат
Тип управлінняСенсорне
Тип пароутворенняІнжекторний
Матеріал корпусуНержавіюча сталь
Джерело живленняЕлектрика
Номінальна напруга380 В
ОсобливостіСистема автоматичної мийки, Термощуп
Кількість рівнів20
ДекоGN 1/1
Габаритні розміри
Загальна ширина948 мм
Загальна довжина827 мм
Загальна висота1824 мм
Параметри листів і гастроємкостей
Відстань між рівнями65 мм
  • Ціна: 697 680 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner