Кошик
449 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 31 ЛИПНЯ 2024 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Пароконвектомати (пароконвекційні печі)

Пароконвектомат (пароконвекційна піч) - універсальне кухонне обладнання, здатне виробляти до 70% всіх видів теплової обробки і здатне замінити до 40% технологічного обладнання, такого як - плита, шафа для жару, конвекційна піч, травний котел, фритюрниця та ін. Перевагами паро : суміщення в одній робочій камері циркуляції гарячого повітря та пари, окремо або комбінації. У пароконвектоматі можна використовувати різні методи виготовлення продуктів - обсмажування, запікання, варіння на пару, випічка. Режим програмування забезпечує однаково високу якість страв день у день. При одночасному завантаженні різних продуктів не відбувається змішання запаху, зберігаються вітаміни та поживні речовини. Використання жирів для приготування зводиться до мінімуму. Використання пароконвектоматів дозволяє: скоротити втрати ваги при тепловій обробці в середньому на 20% скоротити час приготування на 15% знизити витрати електроенергії до 60% скоротити на 40% виробничі площі збільшивши корисну площу зали На нашому сайті Ви дізнаєтеся про види, принципи роботи, правила експлуатації, можливості та переваги пароконвектоматів перед традиційним обладнанням. Сайт познайомить Вас з обладнанням провідних світових виробників, дозволить вибрати та ефективно використовувати пароконвекційну піч на Вашій професійній кухні.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner