Професійні блендери
-
Блендер професійний Quamar CE/1
9 476 ₴В наявності
-
Блендер професійний Sirman Dragone
15 645 ₴13 768 ₴В наявності
-
Блендер професійний Quamar T82/2
19 847 ₴В наявності
-
Блендер професійний Quamar T82/1
11 309 ₴В наявності
-
Блендер BERG CB-767
4 023 ₴В наявності
-
Блендер професійний SIRMAN ORIONE Q VV
31 961 ₴27 166 ₴В наявності
-
Блендер BERG XTY-767 з нержавіючою чашею
5 364 ₴5 096 ₴В наявності
-
Блендер професійний Hamilton Beach HBH450CE
28 519 ₴В наявностіHBH450CE
-
Блендер професійний Hamilton Beach HBH550CE
56 680 ₴В наявностіHBH550CE
-
Блендер професійний Hamilton Beach HBH650CE
70 984 ₴В наявностіHBH650CE
-
Блендер професійний EWT INOX CBS10/CMES
4 917 ₴В наявності
-
Блендер професійний Fimar FRI/150i
19 445 ₴Немає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Блендер професійний JAU BL-1500
3 889 ₴Немає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Блендер BERG XTY-767
3 576 ₴Немає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Блендер професійний FIMAR EasyLine BL008
7 510 ₴Немає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Блендер професійний FIMAR EasyLine BL021
12 203 ₴Немає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Блендер професійний Hamilton Beach HBB250S CE
15 511 ₴Немає в наявностіHBB250SCE+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
Блендери - це обладнання, без якого не обходиться жоден бар. Вони призначені для збивання мусів, джемів і морсів, фруктових, молочних або алкогольних коктейлів, а також для змішування напоїв з льодом або подрібнення м'яких фруктів. В спортивних клубах блендери використовуються для змішування протеїнових коктейлів. Подрібнення льоду є додатковою функцією такого обладнання.
Якщо основним призначенням Вашого блендера буде виготовлення фруктових коктейлів або подібних напоїв, що вимагають додавання льоду (подрібненого, звичайно ж), то слід вибирати модель, що володіє достатньою потужністю, щоб зробити зазначену процедуру (мінімум – 350 Ватт). Така потужність дозволить апарату подрібнювати лід і швидко і ефективно. Малопотужні ж агрегати не будуть справлятися з цією функцією, видаючи великі шматки льоду, - вони призначені виключно для збивання м'якої маси.
Відміну професійних блендерів від побутових
Блендери професійні використовуються в різних цілях, у тому числі як міксери для молочних коктейлів. Вони відрізняються від побутових блендерів в першу чергу тим, що володіють більш високою потужністю і підвищеною зносостійкістю. Адже для професійної техніки особливо важлива здатність працювати з великою інтенсивністю протягом тривалого часу. Наприклад, якщо побутової блендер використовується один-два рази в день, то професійні блендери у барах працюють практично безперервно.
Конструкція блендера
При виборі обладнання потрібно звернути увагу на конструктивні особливості моделі, на потужність, кількість перемикаються швидкостей обертання двигуна і їх величину. Основний принцип приготування молочних коктейлів в блендері - перемішування інгредієнтів і насичення рідини повітрям, тому чим більше швидкість у блендера, тим більш пишною і стійкою буде коктейлю піна і, відповідно, економія сировини.
Професіонали в цій області, в тому числі і наша фірма, рекомендують вибирати блендер з міцної і досить широкою основою. Такий вид агрегату не дозволить йому самостійно переміщатися на робочій поверхні і при високих швидкостях (режимах) сильно вібрувати. Слід при цьому врахувати, що основи блендерів можуть бути і з пластмаси, і з металу. Причому останній можна експлуатувати більш тривалий час, також він завдяки тяжкості більш стійкий на робочій поверхні.