Кондитерські вітрини
-
Вітрина кондитерська TEFCOLD-LPD900F-P
89 758 ₴В наявностіLPD900F
-
Вітрина кондитерська TEFCOLD-LCT900F-P
44 030 ₴В наявностіLCT900F
-
Кондитерська холодильна вітрина BRILLIS VTN100-SY
128 416 ₴109 153,60 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
-
Кондитерська вітрина BRILLIS DN4-SY-R290
151 528 ₴128 798,80 ₴Готово до відправки Оптом і в роздріб
-
Вітрина кондитерська TEFCOLD-LCT750F-P
37 056 ₴Немає в наявностіLCT750F+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
Холодильні вітрини у кафе є необхідним атрибутом торгівлі. Кондитерські вітрини використовуються для зберігання і продажу кондитерських виробів, - тортів, тістечок. Кондитерські вітрини мають велику викладку для зручного розміщення товарів. Викладка виходить велика за рахунок великої кількості скляних полиць, внизу біля кондитерських вітрин є висувний піддон для демонстрації великих тістечок і тортів. Завдання кафе - готувати і продавати страви. Холодильний прилавок зберігає готову продукцію і дозволяє покупцеві побачити, за що він віддає свої гроші. Велика кількість полиць в них дозволяє кафе виставляти різноманітні тістечка, салати, бутерброди. Представлені наочно страви користуються великим попитом, ніж ті, що представлені в меню на папері. Кондитерська холодильна вітрина повинна виглядати красиво і залучати увагу покупців. В залежності від того, що збираються виставляти у ній, підбирають температурний режим. Найпоширеніші кондитерські вітрини - це холодильні прилавки вітчизняних виробників. Вони йдуть зі статичним і динамічним охолодженням. Статичне охолодження передбачає, що повітря в цих вітринах не вентилюється. Все, що розташовується вище випарник, охолоджується гірше, і температура вище випарника більше. У цих вітринах верхні полки називаються не охолоджуваними. Температурний режим нижче випарника регулюється електронним блоком в межах 0..+7 градусів. Основне гідність динамічного охолодження повітря однаково охолоджує весь внутрішній об'єм.