Кошик
530 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 31 СІЧНЯ 2025 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Кондитерські вітрини

Холодильні вітрини у кафе є необхідним атрибутом торгівлі. Кондитерські вітрини використовуються для зберігання і продажу кондитерських виробів, - тортів, тістечок. Кондитерські вітрини мають велику викладку для зручного розміщення товарів. Викладка виходить велика за рахунок великої кількості скляних полиць, внизу біля кондитерських вітрин є висувний піддон для демонстрації великих тістечок і тортів. Завдання кафе - готувати і продавати страви. Холодильний прилавок зберігає готову продукцію і дозволяє покупцеві побачити, за що він віддає свої гроші. Велика кількість полиць в них дозволяє кафе виставляти різноманітні тістечка, салати, бутерброди. Представлені наочно страви користуються великим попитом, ніж ті, що представлені в меню на папері. Кондитерська холодильна вітрина повинна виглядати красиво і залучати увагу покупців. В залежності від того, що збираються виставляти у ній, підбирають температурний режим. Найпоширеніші кондитерські вітрини - це холодильні прилавки вітчизняних виробників. Вони йдуть зі статичним і динамічним охолодженням. Статичне охолодження передбачає, що повітря в цих вітринах не вентилюється. Все, що розташовується вище випарник, охолоджується гірше, і температура вище випарника більше. У цих вітринах верхні полки називаються не охолоджуваними. Температурний режим нижче випарника регулюється електронним блоком в межах 0..+7 градусів. Основне гідність динамічного охолодження повітря однаково охолоджує весь внутрішній об'єм.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner