Кошик
415 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD ДО 31 ТРАВНЯ 2024 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Коптильни

Копчение — одна из наиболее древних технологий обработки пищи, используемая едва ли не во всех кухнях мира. В современном ресторане, независимо от его концепции, печь-коптильня придется весьма кстати. Конечно, она не является предметом первой необходимости, как, скажем, плита, но только с ее помощью удастся придать блюдом характерный дымный аромат. Покупка такой печи поможет разнообразить меню, создавая копченые деликатесы по собственным рецептам, и избавиться от проблем, связанных с их закупкой на стороне. У печах-коптильнях (промислові коптильні), змінюючи температурний режим, можна з однаковим успіхом готувати рибу, свинячі рульки, реберця, морепродукти, ковбаси, сири і навіть овочі. Як «палива» використовується дрібна тріска дуба, вільхи, яблуні, груші, вишні, черемхи або смородини, яку попередньо вимочують у спиртовому настої на травах. Ще більше розширити палітру смакових нюансів дозволяють різні ароматичні добавки, спеції і маринади. Сучасні коптильні апарати готують продукти методом холодного та/або гарячого копчення. У будь-якому випадку обробка проводиться при невисоких температурах, продукт не піддається впливу висушують потоків повітря і практично не втрачає у вазі.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner