Кошик
493 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 30 ВЕРЕСНЯ 2024 РБезкоштовна доставка

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Коптильни

Копчение — одна из наиболее древних технологий обработки пищи, используемая едва ли не во всех кухнях мира. В современном ресторане, независимо от его концепции, печь-коптильня придется весьма кстати. Конечно, она не является предметом первой необходимости, как, скажем, плита, но только с ее помощью удастся придать блюдом характерный дымный аромат. Покупка такой печи поможет разнообразить меню, создавая копченые деликатесы по собственным рецептам, и избавиться от проблем, связанных с их закупкой на стороне. У печах-коптильнях (промислові коптильні), змінюючи температурний режим, можна з однаковим успіхом готувати рибу, свинячі рульки, реберця, морепродукти, ковбаси, сири і навіть овочі. Як «палива» використовується дрібна тріска дуба, вільхи, яблуні, груші, вишні, черемхи або смородини, яку попередньо вимочують у спиртовому настої на травах. Ще більше розширити палітру смакових нюансів дозволяють різні ароматичні добавки, спеції і маринади. Сучасні коптильні апарати готують продукти методом холодного та/або гарячого копчення. У будь-якому випадку обробка проводиться при невисоких температурах, продукт не піддається впливу висушують потоків повітря і практично не втрачає у вазі.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner