Електромеханічне обладнання
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC-12 Е
39 074 ₴33 212 ₴В наявності
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC-22 Е
48 442 ₴41 176 ₴В наявності
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC 8 Vegas
23 307 ₴19 811 ₴В наявності
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC-12 DENVER
31 533 ₴26 803 ₴В наявності
-
Професійна м'ясорубка BERG HR12MD Enterprise
19 651 ₴17 686 ₴В наявності
-
Професійна м'ясорубка BERG 12R Enterprise без реверса
11 425 ₴10 283 ₴В наявності
-
Промислова м'ясорубка SIRMAN TC 22 E
87 287 ₴74 194 ₴В наявності
-
Картоплечистка професійна AIRHOT HLP-15
49 996 ₴42 496 ₴В наявності
-
Картоплемечистка професійна SIRMAN PPJ 20 SC (380 В)
136 277 ₴115 836 ₴В наявності
-
Картоплечистка професійна AIRHOT HLP-15 ECO
38 388 ₴32 630 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна Robot Coupe CL 30 Bistro
53 560 ₴46 062 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна Robot Coupe CL 50 (220 В)
89 344 ₴76 835 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна Robot Coupe CL 52 (220 В)
137 146 ₴117 945 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна BERG HLC-300AL
26 506 ₴23 855 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна Robot Coupe CL50 Ultra (380)
97 661 ₴83 988 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна BERG HLC-300
25 135 ₴22 622 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна SIRMAN TM2 All без дисків
38 845 ₴В наявності
-
Овочерізка AIRHOT VC-300
31 807 ₴27 036 ₴В наявності
-
Тестомес GASTROMIX спіральний HS20B
33 361 ₴28 357 ₴В наявності
-
Тестомес GASTROMIX спиральный HS30B
35 509 ₴30 183 ₴В наявності
-
Тестомес GASTROMIX спиральный HS40B
49 813 ₴42 341 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина ITPIZZA SK-30
62 381 ₴53 023 ₴В наявності
-
Тестомес спіральний ITPIZZA M-20-2S 3Ф
80 432 ₴68 367 ₴В наявності
-
Тестомес (тестомедильна машина) Pizza Group IFM15
55 891 ₴В наявності
Електромеханічне обладнання для ресторанів необхідно для обробки сировини з мінімальним використанням ручної праці або взагалі без неї, суттєво збільшуючи ефективність роботи підприємств громадського харчування за рахунок підвищення продуктивності праці та скорочення витрат сировини та енергії. Електричне та електромеханічне обладнання для ресторанів поділяється на кілька основних груп, а також на окремі скомпоновані механізми. Найбільшою групою є подрібнювально-ріжуче обладнання, призначене для нарізки та подрібнення продуктів та сировини. Включає таке обладнання як овочерізка, куттер, м'ясорубка промислова, хліборізка, слайсер і багато іншого. Не менш важливим є обладнання, що перемішує, функція якого збивання і перемішування з метою отримання однорідної маси. До цієї групи відноситься міксер планетарний, фаршемішалка, міксер для коктейлів, збивальна машина, тістоміс та багато іншого. Невелика, але група, що зарекомендувала себе на підприємствах громадського харчування, це очисне обладнання, таке як картоплечистка, овочечистка, рибочистка, овочомийка і багато іншого, основне призначення якого очищення або миття продуктів або сировини.