Електромеханічне обладнання
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC-12 Е
42 245 ₴В наявності
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC-22 Е
52 682 ₴В наявності
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC 8 Vegas
27 335 ₴В наявності
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC-12 DENVER
33 299 ₴В наявності
-
Картоплечистка професійна AIRHOT HLP-15
54 372 ₴46 216 ₴В наявності
-
Картоплечистка SIRMAN PPJ 6 SC 1Ф на підставці
84 242 ₴В наявності
-
Картоплемечистка професійна SIRMAN PPJ 20 SC (380 В)
142 639 ₴121 243 ₴В наявності
-
Картоплечистка SIRMAN PPJ 10 SC 1Ф на підставці
138 166 ₴117 441 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна Robot Coupe CL 30 Bistro
58 248 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна Robot Coupe CL 50 (220 В)
97 164 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна Robot Coupe CL 52 (220 В)
149 150 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна BERG HLC-300AL
28 826 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна Robot Coupe CL50 Ultra (380)
106 209 ₴В наявності
-
Овочерізка професійна SIRMAN TM2 All без дисків
42 245 ₴В наявності
-
Тестомес GASTROMIX спиральный HS30B
38 617 ₴32 824 ₴В наявності
-
Тестомес GASTROMIX спиральный HS40B
54 173 ₴46 047 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина ITPIZZA SK-30
67 841 ₴57 664 ₴В наявності
-
Тестомес спіральний ITPIZZA M-20-2S 3Ф
87 472 ₴74 351 ₴В наявності
-
Тестомес (тестомедильна машина) Pizza Group IFM15
60 783 ₴51 666 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина Itpizza SK-16
54 968 ₴46 723 ₴В наявності
-
Тестомільна машина ITPIZZA SK-20
56 658 ₴48 159 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина ITPIZZA SK-30 3Ф
67 841 ₴57 664 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина ITPIZZA SK-20-2S
63 119 ₴53 651 ₴В наявності
-
Тестомес спіральний ITPIZZA M-30-2S 3Ф
93 436 ₴79 421 ₴В наявності
Електромеханічне обладнання для ресторанів необхідно для обробки сировини з мінімальним використанням ручної праці або взагалі без неї, суттєво збільшуючи ефективність роботи підприємств громадського харчування за рахунок підвищення продуктивності праці та скорочення витрат сировини та енергії. Електричне та електромеханічне обладнання для ресторанів поділяється на кілька основних груп, а також на окремі скомпоновані механізми. Найбільшою групою є подрібнювально-ріжуче обладнання, призначене для нарізки та подрібнення продуктів та сировини. Включає таке обладнання як овочерізка, куттер, м'ясорубка промислова, хліборізка, слайсер і багато іншого. Не менш важливим є обладнання, що перемішує, функція якого збивання і перемішування з метою отримання однорідної маси. До цієї групи відноситься міксер планетарний, фаршемішалка, міксер для коктейлів, збивальна машина, тістоміс та багато іншого. Невелика, але група, що зарекомендувала себе на підприємствах громадського харчування, це очисне обладнання, таке як картоплечистка, овочечистка, рибочистка, овочомийка і багато іншого, основне призначення якого очищення або миття продуктів або сировини.