М'ясорубки професійні
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC-12 Е
42 330 ₴В наявності
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC-22 Е
52 788 ₴44 870 ₴В наявності
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC 8 Vegas
27 390 ₴В наявності
-
М'ясорубка професійна SIRMAN TC-12 DENVER
33 366 ₴В наявності
-
М'ясорубка професійна GASTROMIX MG-22R C
23 804 ₴Немає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка професійна АРМ-ЕКО МИМ-300 (220В)
Ціну уточнюйтеНемає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка професійна GASTROMIX MG-12R C
14 542 ₴Немає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка професійна АРМ-ЕКО МИМ-600
Ціну уточнюйтеНемає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка професійна Everest TC 12E (220)
37 001 ₴Немає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка професійна МИМ-80
41 085 ₴Немає в наявностіМИМ80+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка професійна МИМ-300М
46 414 ₴Немає в наявностіМИМ300М+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка професійна МИМ-350
47 260 ₴Немає в наявностіМИМ350+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка професійна МИМ-600М
52 639 ₴Немає в наявностіМИМ600М+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубки професійна МИМ-600
54 680 ₴Немає в наявностіМИМ600+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка промислова Торгмаш ТМ-32
37 151 ₴Немає в наявностіТМ32+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка промислова Торгмаш ТМ-32М
40 338 ₴Немає в наявностіТМ32М+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Професійна м'ясорубка BERG HR12MD Enterprise
21 414 ₴Немає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка професійна ТМ12М (220)
31 274 ₴Немає в наявностіТМ12М+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Професійна м'ясорубка BERG 12R Enterprise без реверса
12 450 ₴Немає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка професійна BERG 12RE Enterprise з реверсом
13 197 ₴Немає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубки професійна Торгмаш МИМ-1000
Ціну уточнюйтеНемає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка професійна GASTROMIX MG-12SS C
15 289 ₴Немає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка професійна МИМ-300М-01 (220 В)
47 659 ₴Немає в наявностіМИМ300М01+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
М'ясорубка професійна АРМ-ЕКО МИМ-300 (380В)
Ціну уточнюйтеНемає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
Професійні м'ясорубки призначені для одержання фаршу з м'яса, риби і м'ясопродуктів. Існують промислові м'ясорубки, призначені спеціально для подрібнення замороженого м'яса. Продуктивність професійних м'ясорубок може коливатися у великих межах. Найбільш прості забезпечують переробку кількох десятків кілограмів м'яса на годину, найпотужніші – понад 1000 кг. Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення промислові м'ясорубки забезпечуються набором граток з різними отворами. М'ясорубки використовується не тільки для подрібнення м'яса і перетворення його у фарш, з їх допомогою також здійснюють набивання ковбас. Промислова м'ясорубка відноситься до харчового обладнання та затребувана на харчовому виробництві, в тому числі і в пунктах громадського харчування, де обсяг робіт досить великий. Вона незамінна у всіх видах виробництва, пов'язаних з приготуванням фаршу з м'яса