Марміти електричні настільні
Обязательное оборудование для ресторанов и иных пунктов питания включает в себя и мармиты. Мармит – это особый шкаф, назначением которого стало кратковременное сохранение готовых к употреблению блюд в горячем виде. Мармит относится к числу теплового и пищевого оборудования. В наши дни трудно поддерживать готовые кушанья в горячем состоянии без применения этой нужной и полезной в ресторанном деле аппаратуры. Мармит – довольно удобный способ сохранения яств горячими во время дружеской вечеринки, фуршета, романтического ужина. Мармиты используются и в выездном кейтеринге. Здатні виручити господинь при тривалих застіллях, на пікніках, коли члени родини збираються за столом не відразу. Їжу не потрібно підігрівати кілька разів.
-
Марміт настільний MH-6 Кій-В
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт настільний MH-3 Кій-В
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт настільний МО-3GN1/3 T
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт настільний МО-4GN1/3 T
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт настільний МО-5GN1/3 T
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт електричний настільний зі зливним краном, Hendi Kitchen Line
9 550 ₴8 118 ₴В наявності238912
-
Марміт електричний настільний, Hendi Kitchen Line
9 076 ₴8 169 ₴В наявності238905
-
Марміт тепловий AIRHOT SB-2
7 711 ₴7 171 ₴В наявності
-
Марміт електричний настільний AIRHOT BM-11
5 435 ₴Немає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
Отже, теплова шафа, іменований як марміт, призначений для нетривалого збереження в гарячому вигляді перших і других страв в наплиточных котлах до періоду роздачі їх клієнтам. Як правило, марміти встановлюються в залах пунктів масового харчування окремо від місць приготування страв. Можуть бути встановлені в технологічних лініях цехів гарячого харчування та місцях роздачі обідів, використовують принцип самообслуговування. Фахівці ресторанного обладнання відносять марміти до високотехнологічних теплових пристроїв. За застосовуваної технології - до теплового (вторинному) методу обробки харчових продуктів. Теплова обробка в таких шафах проводиться як звичайним способом (принцип «водяній лазні»), так і з застосуванням інтенсифікованих технологій, що дозволяють підвищення коефіцієнта теплопередачі. До такого різновиду мармітів відносяться різні пристрої з інфрачервоним і комбінованим прогріванням. Диетологи утверждают, что поддержанию особых вкусовых и питательных характеристик блюд без пересушивания в большей мере способствуют мармиты, в которых употреблен щадящий принцип «водяной бани». Цена подобного оборудования станет дополнительным плюсом применения мармита в сфере обслуживания. Можно предусмотреть и купить гораздо более современное и технологически оправданное ресторанное оборудование «сухого» типа, при котором обогрев производится естественной конвекцией. Модели тепловых шкафов подразделяются на передвижные, напольные и настольные. Пересувні варіанти забезпечені двома поворотними і двома статичними коліщатками.