Швидке охолодження або миттєвого заморожування є найбільш ефективним методом підготовки до тривалого зберігання продуктів харчування.
Зберігання продуктів харчування в діапазоні температур від +65°С до +10°С є найбільш проблематичним. При температурі +37°С кожні 20 хвилин відбувається подвоєння кількості бактерій. Наші шафи шокового охолодження дозволяють максимально швидко подолати цей небезпечний температурний діапазон і знизити температуру усередині продукту до +3°С протягом 90 хвилин. Число бактерій, що утворюються в стравах після їх приготування, зводиться до мінімуму. Якість, колір і аромат страв зберігаються в повному обсязі, а їх термін зберігання значно збільшується.
Шафи шокової заморозки, завдяки високопродуктивної системи охолодження з температурою повітря -40°С забезпечують заморожування продукту до -18"З менш ніж за 240 хвилин. Завдяки швидкому зниженню температури не відбувається руйнування корисних поживних речовин, тому при розморожуванні продуктів харчування не відбувається втрати ваги, змін консистенції або смаку.
Економія часу до 30%
Более продолжительное время хранения продуктов быстрой заморозки позволяет оптимально планировать производство. Приготовление большого количества готовых продуктов и полуфабрикатов позволяет отказаться от необходимых до сегодняшнего дня ежедневных шагов по приготовлению. Благодаря этому гарантируется постоянная оптимальная свежесть и качество блюд.
Экономия при закупке
Выбор функции глубокой заморозки гарантирует сохранение продуктов питания в течение длительного времени в наилучшем качестве. Теперь можно закупать продукты в сезон по низким ценам и в больших количествах.
Снижение весовых потерь
После приготовления продукты питания вследствие выпаривания теряют влагу и полезные вещества. Благодаря быстрой, шоковой заморозке этот процесс немедленно останавливается и обеспечивается сохранение до 7% веса продуктов.
Экономичность
Шоковий охолодження і шокова заморозка збільшує термін зберігання і дозволяє більш ефективно використовувати продукти харчування. Забезпечується значне зниження втрат ваги продукту.