Тістоміси (тістомісильні машини)
-
Тестомес GASTROMIX спіральний HS20B
32 704 ₴27 798 ₴В наявності
-
Тестомес GASTROMIX спиральный HS30B
34 810 ₴29 588 ₴В наявності
-
Тестомес GASTROMIX спиральный HS40B
48 832 ₴41 507 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина ITPIZZA SK-30
61 152 ₴51 979 ₴В наявності
-
Тестомес спіральний ITPIZZA M-20-2S 3Ф
76 160 ₴64 736 ₴В наявності
-
Тестомес (тестомедильна машина) Pizza Group IFM15
54 790 ₴46 572 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина Itpizza SK-16
49 549 ₴42 116 ₴В наявності
-
Тестомільна машина ITPIZZA SK-20
51 072 ₴43 411 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина ITPIZZA SK-30 3Ф
61 152 ₴51 979 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина ITPIZZA SK-20-2S
56 896 ₴48 362 ₴В наявності
-
Тестомес спіральний ITPIZZA M-30-2S 3Ф
84 224 ₴71 590 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина Itpizza SK-5
39 514 ₴33 587 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина Itpizza SK-10
40 544 ₴34 462 ₴В наявності
-
Тестомес Itpizza SK-30-2S
63 616 ₴54 074 ₴В наявності
-
Тестомес Itpizza SK-40-2S
77 056 ₴65 498 ₴В наявності
-
Тестомес Restoitalia SK20TRTW
64 960 ₴55 216 ₴В наявності
-
Тістоміс Restoitalia SK202VTW
74 637 ₴63 441 ₴В наявності
-
Тістоміс професійний (тістомісильна машина) HOSTEK MIXA 10
35 840 ₴32 256 ₴В наявності
-
Тістоміс професійний (тістомісильна машина) HOSTEK MIXA 20
47 488 ₴42 739 ₴В наявності
-
Тістоміс професійний (тістомісильна машина) HOSTEK MIXA TER20 2V
53 088 ₴47 779 ₴В наявності
-
Тістоміс професійний (тістомісильна машина) HOSTEK MIXA TER40 2V
72 128 ₴64 915 ₴В наявності
-
Тістоміс професійний (тістомісильна машина) HOSTEK MIXA 5
34 451 ₴31 006 ₴В наявності
-
Тестомес GASTROMIX спіральний HS10A
25 088 ₴21 325 ₴В наявності
-
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-50-2S 3Ф
83 328 ₴70 829 ₴В наявності
Тістоміс і тістомісильна машина використовується для замісу різного виду тіста на підприємствах громадського харчування, пекарнях, піцеріях і кондитерських цехах. В залежності від виду тіста, можна використовувати модель для крутого тіста або спіральний для дріжджового тіста. Дане обладнання для ресторанів підвищує якість замісу тіста, тим самим і якість готових виробів. Пристрій використовується для збивання тіста і перемішування м'ясного фаршу. Практично на будь-якому харчовому виробництві сьогодні застосовують тістомісильні машини. Вони помітно полегшують працю працівників, вивільняють час і приносять реальний прибуток, як для великих виробництв, так і для маленьких ресторанчиків і хлібопекарень. Конструкційно тістомісильна машина являє собою ємність для тіста, яку називають дежа і пристрій, який організовує сам процес перемішування. За принципом дії вони бувають спіральними, планетарними або горизонтальними. У процесі роботи спіральний тістоміс виробляє обертання вала зі спіральною кромкою, планетарний здійснює ще й обороти навколо центральної осі. Горизонтальна модель являє собою опрокидывающееся корито з одним або двома валами з лопатками для перемішування. По своїм технічним характеристикам спіральні машини можуть обробляти від 25 до 1500 кілограмів тіста в годину, в залежності від модифікації. Планетарні мають приблизно такі ж параметри, але тісто виходить більш якісним. Однак вони витрачають більше енергії. Горизонтальний тістоміс призначений для обробки крутого тесту, тому володіє найбільшим витратою енергії і значно меншою виробленням. Електроживлення буває 220 або 380 вольт