Кошик
543 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 31 БЕРЕЗНЯ 2025 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Тістоміси (тістомісильні машини)

Тістоміс і тістомісильна машина використовується для замісу різного виду тіста на підприємствах громадського харчування, пекарнях, піцеріях і кондитерських цехах. В залежності від виду тіста, можна використовувати модель для крутого тіста або спіральний для дріжджового тіста. Дане обладнання для ресторанів підвищує якість замісу тіста, тим самим і якість готових виробів. Пристрій використовується для збивання тіста і перемішування м'ясного фаршу. Практично на будь-якому харчовому виробництві сьогодні застосовують тістомісильні машини. Вони помітно полегшують працю працівників, вивільняють час і приносять реальний прибуток, як для великих виробництв, так і для маленьких ресторанчиків і хлібопекарень. Конструкційно тістомісильна машина являє собою ємність для тіста, яку називають дежа і пристрій, який організовує сам процес перемішування. За принципом дії вони бувають спіральними, планетарними або горизонтальними. У процесі роботи спіральний тістоміс виробляє обертання вала зі спіральною кромкою, планетарний здійснює ще й обороти навколо центральної осі. Горизонтальна модель являє собою опрокидывающееся корито з одним або двома валами з лопатками для перемішування. По своїм технічним характеристикам спіральні машини можуть обробляти від 25 до 1500 кілограмів тіста в годину, в залежності від модифікації. Планетарні мають приблизно такі ж параметри, але тісто виходить більш якісним. Однак вони витрачають більше енергії. Горизонтальний тістоміс призначений для обробки крутого тесту, тому володіє найбільшим витратою енергії і значно меншою виробленням. Електроживлення буває 220 або 380 вольт

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner