Тістоміси (тістомісильні машини)
-
Тестомес GASTROMIX спіральний HS20B
33 361 ₴28 357 ₴В наявності
-
Тестомес GASTROMIX спиральный HS30B
35 509 ₴30 183 ₴В наявності
-
Тестомес GASTROMIX спиральный HS40B
49 813 ₴42 341 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина ITPIZZA SK-30
62 381 ₴53 023 ₴В наявності
-
Тестомес спіральний ITPIZZA M-20-2S 3Ф
80 432 ₴68 367 ₴В наявності
-
Тестомес (тестомедильна машина) Pizza Group IFM15
55 891 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина Itpizza SK-16
50 544 ₴42 963 ₴В наявності
-
Тестомільна машина ITPIZZA SK-20
52 098 ₴44 283 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина ITPIZZA SK-30 3Ф
62 381 ₴53 023 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина ITPIZZA SK-20-2S
58 039 ₴49 333 ₴В наявності
-
Тестомес спіральний ITPIZZA M-30-2S 3Ф
85 916 ₴73 029 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина Itpizza SK-5
40 307 ₴34 261 ₴В наявності
-
Тестомесильна машина Itpizza SK-10
41 359 ₴35 155 ₴В наявності
-
Тестомес Itpizza SK-30-2S
64 894 ₴55 160 ₴В наявності
-
Тестомес Itpizza SK-40-2S
78 604 ₴66 813 ₴В наявності
-
Тестомес Itpizza SK-60-2S
127 275 ₴108 183 ₴В наявності
-
Тестомес Restoitalia SK20TRTW
66 265 ₴В наявності
-
Тістоміс Restoitalia SK202VTW
76 136 ₴В наявності
-
Тістоміс професійний (тістомісильна машина) HOSTEK MIXA 10
36 560 ₴32 904 ₴В наявності
-
Тістоміс професійний (тістомісильна машина) HOSTEK MIXA 20
48 442 ₴43 598 ₴В наявності
-
Тістоміс професійний (тістомісильна машина) HOSTEK MIXA TER20 2V
54 155 ₴48 739 ₴В наявності
-
Тістоміс професійний (тістомісильна машина) HOSTEK MIXA 5
35 143 ₴31 629 ₴В наявності
-
Тестомес GASTROMIX спіральний HS20A
33 133 ₴28 163 ₴В наявності
-
Тістоміс спіральний ITPIZZA SK-50-2S 3Ф
85 002 ₴72 252 ₴В наявності
Тістоміс і тістомісильна машина використовується для замісу різного виду тіста на підприємствах громадського харчування, пекарнях, піцеріях і кондитерських цехах. В залежності від виду тіста, можна використовувати модель для крутого тіста або спіральний для дріжджового тіста. Дане обладнання для ресторанів підвищує якість замісу тіста, тим самим і якість готових виробів. Пристрій використовується для збивання тіста і перемішування м'ясного фаршу. Практично на будь-якому харчовому виробництві сьогодні застосовують тістомісильні машини. Вони помітно полегшують працю працівників, вивільняють час і приносять реальний прибуток, як для великих виробництв, так і для маленьких ресторанчиків і хлібопекарень. Конструкційно тістомісильна машина являє собою ємність для тіста, яку називають дежа і пристрій, який організовує сам процес перемішування. За принципом дії вони бувають спіральними, планетарними або горизонтальними. У процесі роботи спіральний тістоміс виробляє обертання вала зі спіральною кромкою, планетарний здійснює ще й обороти навколо центральної осі. Горизонтальна модель являє собою опрокидывающееся корито з одним або двома валами з лопатками для перемішування. По своїм технічним характеристикам спіральні машини можуть обробляти від 25 до 1500 кілограмів тіста в годину, в залежності від модифікації. Планетарні мають приблизно такі ж параметри, але тісто виходить більш якісним. Однак вони витрачають більше енергії. Горизонтальний тістоміс призначений для обробки крутого тесту, тому володіє найбільшим витратою енергії і значно меншою виробленням. Електроживлення буває 220 або 380 вольт