Шпильки (кондитерские тележки)
-
Стелаж кондитерський (шпилька) Orest PRMI-GN-1/1
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Шпилька-візок на 15 рівнів (під гастроємності GN 1/1) Berg
7 664 ₴7 204 ₴В наявності
-
Стелаж кондитерський (шпилька) Orest PRMI-GN-2/1
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський (шпилька) Orest PRMI-2 GN-1/1
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський (шпилька) Orest PRMI-2 GN-2/1
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський (шпилька) Orest PRMI-1-400x600
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський (шпилька) Orest PRMI-2 400x600
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський на 14 рівнів СжК-14К
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський на 14 рівнів СжК-GN 1/1-14К
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський на 14 рівнів СжК-GN 2/1-14К
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський на 14 рівнів СжК-14Н
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський на 14 рівнів СжК-GN 1/1-14Н
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський на 14 рівнів СжК-GN 2/1-14Н
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський на 28 рівнів СжК-28К
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський на 28 рівнів СжК-GN 1/1-28К
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський на 28 рівнів СжК-GN 2/1-28К
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський на 28 рівнів СжК-28Н
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський на 28 рівнів СжК-GN 1/1-28Н
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Стелаж кондитерський на 28 рівнів СжК-GN 2/1-28Н
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Шпилька-візок на 15 рівнів під дека 600х400 мм Berg
8 129 ₴7 641 ₴В наявності
-
Візок для лотків — подвійний 30 x GN 1/1, Hendi 810576
30 486 ₴Немає в наявності810576+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
Тележки-шпильки предназначены для хранения и перемещения на предприятиях общественного питания подносов и противней с полуфабрикатами или готовой продукцией. Благодаря многоуровневой структуре шпильки значительно сокращается требуемое пространство, необходимое для рабочего процесса на профессиональной кухне. Шпильки имеют прочную конструкцию, четыре поворотных колеса, два из которых снабжены блокираторами и производятся полностью из нержавеющей стали. У більшості моделей використовується комбінація тільки нержавіюча сталь AISI 304 з великим вмістом нікелю, який надає матеріалу високу стійкість до корозії і довговічність