Статті компанії ТОВ "Лорд Україна"
Основний розділ
- Як правило, ціна - це перше, що хвилює покупця техніки. Причому він завжди прагне економити. Це добре, тільки треба розібратися, коли слід скупитися. Народна мудрість говорить: «Ми не такі багаті, щоб купувати дешеві речі». Про справедливість цього зауваження стосовно до обладнання для ресторану розповідає Олег Дубровський, заступник генерального директора з розвитку компанії «Північ Трейд»:Повна версія статті
Электромеханическое оборудование
- Будь-яке виробництво хлібобулочних виробів не може обійтися без надійного тістомісильної машиниПовна версія статті
- «Порадьте, який тістоміс необхідний для піцерії? А я зможу замісити на цій машині здобне тісто і тісто для піци? У нас мало місця запропонуйте компактну машину!»Повна версія статті
- Тістоміси – один з видів обладнання, що використовується на хлібопекарських підприємствах та у сфері громадського харчування для замісу тістаПовна версія статті
Нейтральное оборудование
- [Витяжні зонти позбавляють кухню від неприємного повітря завдяки тому, що в них направляється повітряний потік, в якому містяться частинки сажі, жиру, води. Така функція цього кухонного обладнання крім того, що залишає атмосферу кухні чистою, ще й рятує від стіни осідання жиру на них, у результаті на прибирання потрібні менші трудовитрати.Повна версія статті
- Виробничі і мийні ванни широко застосовуються в різних галузях промисловості, куди, до речі, входить і ресторанний бізнес.Повна версія статті
- Комбінати харчування — це спеціалізовані громадські підприємства з приготування готових обідів, напівфабрикатів, випічки хлібобулочних і кондитерських виробів, дитячого харчування та розповсюдження їх серед споживачів (дитячих садів, шкіл, соціальних закладів, їдалень, кулінарії та ін)Повна версія статті
- Нейтральне обладнання (допоміжне обладнання) — це важливий елемент будь-якої кухні сучасного підприємства громадського харчування. Будь шеф-кухар знає, що дешеве і неякісне нейтральне обладнання прослужить недовго — воно не зможе протистояти інтенсивних механічних і хімічних впливів, до того ж таке обладнання небезпечно у використанні — метал окислюється і взаємодіє з харчовими продуктами.Повна версія статті
Холодильное оборудование
- Холодильні столи поєднують у собі дві функції: робочу поверхню і охолоджуваний об'єм, що дозволяє істотно економити місце на виробництві.Повна версія статті
- Основним видом холодильного обладнання для підсобних приміщень підприємств торгівлі є холодильні та морозильні камери. Але в магазинах малого формату, при обмежених підсобних площах, для зберігання товарного запасу в основному використовуються холодильні та морозильні шафи. Вибір обумовлюється наявністю необхідних площ у конкретної торгової точки. Також на вибір обладнання для підсобних приміщень впливає норма запасу, розрахована виходячи з добової оборотності товарівПовна версія статті
- Літо – такий довгоочікуваний і такий короткий сезон! Для когось це пора відпочинку, для когось- пік ділової активності. Об'єднує тих і інших інтерес до прохолодних напоїв – як з точки зору організації їх виробництва і продажу, так і з точки зору їх вживання. Всім в жарку погоду необхідні охолоджені квас, вода, пиво, бажано – у великих кількостях, доступні в будь-який час доби і в будь-якому місці.Повна версія статті
Тепловое оборудование
- Зараз в нашому огляді — одноконфорочная індукційна плита TZ-JDL-C30A1 бренду Gastrorag. Фірма Gastrorag позиціонує себе як виробник висококласного обладнання, її цільова аудиторія — компанії і заклади громадського харчування (кафе, бари, піцерії, ресторани, де необхідно готувати багато і швидко).Повна версія статті
- Індукційна одноконфорочная плитка SH-IP20A — продукт від вже набридлій на ринку фірми Suhini, позиціонує її як простий в управлінні і корисний прилад, що дозволяє швидко вирішити окремі завдання. Компанія Suhini міцно влаштувалася в каталогах торговельних мереж з широким асортиментом своєї продукції для кухні.Повна версія статті
- Вперше на ринку кухонного обладнання з'явилися індукційні плити у 80-ті роки минулого століття. Спочатку пристрої цього типу були досить дороги і використовувалися в основному на кухні «просунутих» ресторанів. По мірі розвитку технологій виникло обладнання за прийнятними цінами – малогабаритні настільні індукційні плити в металевому і пластиковому корпусі, з однією або двома конфорками. Тільки подібні пристрої під брендом GASTRORAG, придатні для застосування на професійній кухні,Повна версія статті
- Копчення не тільки охороняє продукти від псування, але і надає їм приємний смак і аромат. Коптити можна окосту, грудинку, ковбаси,сосиски, сало, птицю тушками і пр. Процедура копчення полягає в тому, що продукти піддаються дії диму, просочуючись їм. Коптити продукти в димохідній трубі на горищі або з допомогою спеціального пристосування – коптильної камери.Повна версія статті
Барное оборудование
- Смачний сік – це завжди добре. Неважливо, яка пора року за вікном – вітаміни потрібні організму постійно. Відомо, що найбільше їх в натуральному, свіжовичавленому соку. У магазинах він якщо і продається, то коштує недешево. Але навіщо кожен раз тратити багато, коли можна, заплативши один раз, надовго забезпечити себе натуральними соками. Просто купіть електричну соковижималку.Повна версія статті
- Всього чверть-половина склянки в день свіжовичавленого фруктового, овочевого, трав'яного або ягідного соку – і Ви обов'язково відчуєте себе краще і бадьоріше! Просто забудьте про лінь.Повна версія статті
- Соки зі свіжих фруктів і овочів, вичавлені безпосередньо перед споживанням — продукт вкрай важливий для здорового самопочуття в нашій північній країні. Але організувати процес приготування та продажу соків і супутніх товарів насправді не так просто. Яка в реальності технологія організації даного бізнесу?Повна версія статті
- Компанія "ЛОРД УКРАЇНА" представляє новинку технологічного обладнання - соковижималку J 80 від французького виробника професійного кухонного обладнання Robot Coupe. Оснащена унікальною лійкою у формі равлика вона дозволяє виконувати безперервну завантаження овочів і фруктів без використання штовхача.Повна версія статті
Посудомоечные машины
- Чим більше підприємство, тим більша кількість посуду Вам доводиться мити щодня. Саме тому так важливо підібрати правильне посудомийне обладнання.Повна версія статті
Пароконвекционные печи (пароконвектоматы)
- Компанія "Лорд Україна" представляє обладнання італійської фірми Unox S. P. A. Ця фірма спеціалізується на випуску широкої гами пароконвектоматів і конвекційних печей для кондитерського виробництва. У цій статті ми познайомимо Вас з пароконвектоматами.Повна версія статті
- Винахід в 1976 році компанії Rational першого пароконвектомата кардинально змінило погляди на приготування продукції громадського харчуванняПовна версія статті
- Італійська фірма Unox давно відома на російському ринку як виробник якісного теплового обладнання для професійної кухні і, в теж час, за відносно невисокої вартості. В асортименті компанії присутні контактні грилі, конвекційні і пароконвекционные печі. Основним завданням Unox ставить випуск багатофункціонального інноваційного обладнання за доступною ціноюПовна версія статті
Профессиональная химия для кухни
- Професійна хімія незамінна в барі, кафе, ресторанах, готелях, пансіонатах - скрізь, де можна застосувати термін horeca. Відмінний санітарний стан залу, кухні та підсобних приміщень підприємств індустрії громадського харчування - це непорушна аксіома успішного бізнесу. Недолік уваги до цього питання і не навченість персоналу призводять до харчових отруєнь відвідувачів і псування продуктівПовна версія статті
- Правильно подобранные моющие средства для посудомоечной машины позволяют получить наилучший результат и серьезно снижают себестоимость самого процессаПовна версія статті
- Ресторатор, вкладаючи сотні тисяч, а іноді і мільйони доларів у бізнес, бажає повернути витрачені кошти і отримати прибуток. Але не може він не замислюватися і про статус майбутнього закладу...Повна версія статті