Електронний помічник на кухні - пароконвектомат UNOX
У пароконвекційних печах Unox використовується інжекторний спосіб пароутворення, при якому пара утворюється безпосередньо в робочій камері за рахунок упорскування води на турбіну зі швидкістю обертання, в чотири рази більшою, ніж у класичних пароконвектоматів і випаровування найдрібніших частинок на нагрівальних елементах. Це дозволяє перетворювати воду в пар навіть при температурах нижче точки кипіння (починаючи з 70°С). Даний спосіб виробництва пари вважається інноваційним і дозволяє спростити конструкцію устаткування значно підвищити надійність печей.
**Пароконвекционные печі Unox відрізняють: функціональність, ефективність роботи, простота в управлінні і обслуговуванні**
Модернізуючи модельний ряд пароконвекційних печей компанія випустила нову серію ChefTop™, що має електронну панель управління і компактні розміри.
***Пароконвектомати Unox*** нової серії ChefTop™ володіють рядом переваг у порівнянні зі знятої з виробництва серією ChefLux з електромеханічної панеллю управління:
Повністю сенсорна панель управління знаходиться безпосередньо на двері, що дозволило змінити у меншу сторону розміри апаратів. Кількома дотиками можна легко встановити всі параметри приготування і запустити пароконвектомат в роботу.
***Печі Unox*** ChefTop™ володіють можливістю приготування страв в автоматичному режимі достатньо вибрати програму відповідну Вашим запитам і запустити процес приготування. Так само в пам'ять апарату можливо занести до 70 улюблених рецептів приготування, які можуть складатися з 4 етапів.
Важливим плюсом даної серії є можливість перевішування двері в настільних моделях, забезпечуючи оптимальну установку пароконвектомата на будь-якій кухні.
Мультізонний температурний щуп для визначення внутрішньої температури продукту дозволяє значно полегшити контроль за приготуванням страви. Вам більше не потрібно постійно стежити за процесом приготування і можна більше часу приділити заготівлі або прикрашання страв.
Для приготування продукції в пароконвектоматі Unox використовуються стандартні гастроємності GN 1/1 з нержавіючої сталі і широкий асортимент оригінальних аксесуарів. Оригінальні аксесуари Unox дозволяють значно розширити можливості пароконвекционной печі і використовувати її не тільки на основних режимах: конвекції, приготування на пару і комбінованому режимі, але й також як гриля, печі для піци, жарочної поверхні або для приготування картоплі-фрі.
Завдяки можливості регулювання і підтримки оптимального клімату в робочій камері, готові страви зберігають свою соковитість і підсмажену кірочку. Пароконвекционные печі ідеально підходять для приготування дієтичних страв на пару і в режимі делікатного приготування.
Для проведення санітарної обробки і підтримання чистоти в апараті можливо проводити мийку в напівавтоматичному режимі, самостійно контролюючи витрата миючого засобу або, встановивши автоматичний миючий модуль Rotor.KLEAN. Миючий модуль забезпечує ідеальний результат без додаткових витрат на залучення персоналу.
Модельний ряд представлений пароконвектоматами серії XVC , XVG місткістю від трьох до двадцяти рівнів GN 1/1 , апаратами місткістю три і п'ять рівнів GN 2/3.
Особливу увагу привертають печі місткістю від 6 до 20 рівнів GN 2/1. Дані моделі дозволяє готувати банкетні страви (целікового поросят і ягнят) або продукцію у великій кількості. Для зручності використання обладнання підлогові моделі випускаються в варіації з лівої або правої дверцятами і оснащені західними візками-касетами.
Для оптимізації роботи кухні та виробництва компанією Unox був представлений апарат шокового охолодження і заморожування, оптимально поєднується з піччю. Дане обладнання дозволило значно спростити роботу по технології Cook&Chill («Приготувати і Охолодити»).
Настільні апарати встановлюються в єдину колону, не займаючи додаткове місце на кухні. Управління температурою, часом і вибором режиму охолодження/заморожування здійснюється безпосередньо з панелі пароконвектомата. Завдяки комбінації пароконвектомата і шафи швидкісного охолодження і заморожування можливо значно скоротити час приготування салатів і заготівлі напівфабрикатів для проведення банкету. А також збільшити термін зберігання, скоротивши час охолодження і уникнувши фази розмноження бактерій.Дана комбінація дозволяє розширити можливості професійної кухні як для основного виробництва, так і для відділу кулінарії, можливо організувати випуск напівфабрикатів високого ступеня готовності, таких як піца, випічка і гастрономічні вироби.
Завантаження апарату швидкісного охолодження можливо проводити безпосередньо після вивантаження страв з пароконвектомата, в гарячому стані. По закінченню процесу охолодження або заморожування і досягнення заданих параметрів апарат подає звуковий сигнал і переходить в режим зберігання продукції.
В процесі швидкісного заморожування вдається уникнути зростання кристалів льоду призводять до розриву тканин і витікання соку з продукту при подальшому розморожування, забезпечивши соковитість приготованих страв.
Печі UNOX користуються популярністю у всьому світі, поряд з самими конкурентними пропозиціями на ринку професійного обладнання.
З пароконвектоматами Unox можна досягти великих результатів у приготуванні страв без великих капіталовкладень!
- Огляд настільної індукційної плити Gastrorag TZ-JDL-C30A1Зараз в нашому огляді — одноконфорочная індукційна плита TZ-JDL-C30A1 бренду Gastrorag. Фірма Gastrorag позиціонує себе як виробник висококласного обладнання, її цільова аудиторія — компанії і заклади громадського харчування (кафе, бари, піцерії, ресторани, де необхідно готувати багато і швидко).Повна версія статті
- Огляд індукційної одноконфорочная плитки Suhini SH-IP20AІндукційна одноконфорочная плитка SH-IP20A — продукт від вже набридлій на ринку фірми Suhini, позиціонує її як простий в управлінні і корисний прилад, що дозволяє швидко вирішити окремі завдання. Компанія Suhini міцно влаштувалася в каталогах торговельних мереж з широким асортиментом своєї продукції для кухні.Повна версія статті