Кошик
473 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 30 ВЕРЕСНЯ 2024 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Лінії роздачі харчування

Лінія роздачі для роздачі їжі на підприємствах громадського харчування призначена для короткочасного зберігання і демонстрації продукції, зберігання столового посуду, комплектації обідів та їх відпуску споживачам. Різноманітність продукції, що виробляється (перші, другі страви, закуски, напої) розрізнення їх за формою, розмірами, фізичним властивостям, температурі відпустки і способам подачі вимагають при комплектації обідів великої кількості різноманітного обладнання. С целью улучшения обслуживания потребителей, повышения производительности труда и экономии производственных процессов, оборудование группируется, образуя линии комплектации и раздачи обедов. Способы размещения оборудования в линиях раздачи обедов зависят от вида предприятия, его пропускной способности, а так же от ассортимента реализуемой продукции. Раздаточные линии комплектуются из различных видов оборудования: вспомогательного теплового, немеханического и транспортирующего. К вспомогательному тепловому оборудованию относятся мармиты, тепловые шкафы, тепловые стойки и термостаты. Головне їх призначення - підтримка готової продукції в гарячому стані і її короткочасне зберігання. До немеханічного обладнання відносяться столи для установки на них посуду, термостатів та контрольно-касових апаратів. До транспортирующему обладнання ліній роздачі відносяться пересувні візки для посуду і приладів. виробів, столових приладів, а також для зберігання готових страв при заданій температурі

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner