Лінії роздачі харчування
- Підноси27
-
Марміт перших страв М 1Б-2-1100 Ексклюзив Кий-В
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт перших страв М 1Б-3-1600 Ексклюзив Кий-В
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт перших страв ME-2
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт перших страв М 1Б-3-1600-КР Кій-В Ексклюзив
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт перших страв М 1Б-2-1100-КР Кий-В
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт перших страв М 1Б-3-1600-КР Кий-В
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт перших страв ME-3
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт перших страв М 1Б-2-1100-КР Ексклюзив Кій-В
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт перших страв М 1Б-2-1100 Кий-В
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт перших страв М 1Б-3-1600 Кий-В
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміти перших страв Orest (База під супниці MEN-SK2)
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміти перших страв Orest (База під супниці MEN-SK3)
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт других страв ME 4GN1/1
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт других страв М 2Б-1445 Ексклюзив Кій-В
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт других страв ME 3GN1/1
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт других страв М 2Б-1115 Ексклюзив Кий-В
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт других страв М 2Б-1770 Ексклюзив Кій-В
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт других страв М 2Б-1115 Кій-В
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт других страв ME 5GN1/1
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт других страв М 2Б-1445 Кій-В
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт других страв М 2Б-1770 Кій-В
Ціну уточнюйтеВ наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт других страв ME 3GN1/1 (вбудований)
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт других страв ME 4GN1/1 (вбудований)
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
-
Марміт других страв ME 5GN1/1 (вбудований)
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
Лінія роздачі для роздачі їжі на підприємствах громадського харчування призначена для короткочасного зберігання і демонстрації продукції, зберігання столового посуду, комплектації обідів та їх відпуску споживачам. Різноманітність продукції, що виробляється (перші, другі страви, закуски, напої) розрізнення їх за формою, розмірами, фізичним властивостям, температурі відпустки і способам подачі вимагають при комплектації обідів великої кількості різноманітного обладнання. С целью улучшения обслуживания потребителей, повышения производительности труда и экономии производственных процессов, оборудование группируется, образуя линии комплектации и раздачи обедов. Способы размещения оборудования в линиях раздачи обедов зависят от вида предприятия, его пропускной способности, а так же от ассортимента реализуемой продукции. Раздаточные линии комплектуются из различных видов оборудования: вспомогательного теплового, немеханического и транспортирующего. К вспомогательному тепловому оборудованию относятся мармиты, тепловые шкафы, тепловые стойки и термостаты. Головне їх призначення - підтримка готової продукції в гарячому стані і її короткочасне зберігання. До немеханічного обладнання відносяться столи для установки на них посуду, термостатів та контрольно-касових апаратів. До транспортирующему обладнання ліній роздачі відносяться пересувні візки для посуду і приладів. виробів, столових приладів, а також для зберігання готових страв при заданій температурі