Кошик
398 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD ДО 30 КВІТНЯ 2024 РБезкоштовна доставка

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Апарати для приготування гарячого шоколаду

Апарат гарячий шоколад призначений для приготування гарячого шоколаду та інших гарячих напоїв. Ці апарати універсальні, надійні і прості у використанні. Наявність терморегулятора дозволяє задавати різну температуру напою на виході. Чаша апарату для приготування гарячого шоколаду виготовлена з протиударного полікарбонату, а її збільшена ємність дозволить вам підвищити рівень продажу гарячих напоїв в закладі. Профессиональные шоколадницы снабжены также встроенной «мешалкой»: в процессе приготовления горячего шоколада порошок необходимо постоянно перемешивать, не давая ему загустеть, застыть или не покрыться пленкой. По своему принципу работы аппараты для приготовления горячего шоколада бывают двух видов: аппараты, работающие на водяной бане, и аппараты, в которых шоколад «топится» на металлической пластине - ТЭНе. И у тех, и у других есть свои преимущества и недостатки, но в целом шоколадницы на металлической пластине считаются более удобными и надежными. На украинском рынке особенно хорошо зарекомендовали себя итальянские аппараты для приготовления горячего шоколада. Компания "Лорд Украина" предлагает своим клиентам шоколадницы UGOLINI, во всех моделях шоколад топится на металической пластине и перемешивается мешалкой. Обычно, перед тем как залить продукт в контейнер, шоколад и молоко (или вода) смешиваются в отдельной емкости. Тем не менее, возможно смешивать шоколад с молоком сразу в контейнере. В этом случае воспользуйтесь советами производителя шоколада. Щоб приготувати шоколад, потрібно повернути вимикач, потім повернути ручку термостата на максимальну температуру - 900С, щоб отримати температуру приготування продукту. Коли напій готовий для роздачі, температуру можна зменшити. Нас знаходять по: апарат гарячий шоколад, апарат для гарячого шоколаду, апарат для приготування гарячого шоколаду

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner