Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Крім гарячого шоколаду, за допомогою AIRHOT CHOCO-10 можна приготувати глінтвейн та інші гарячі напої. Воно також широко використовується як диспенсер для гарячих напоїв, особливо для гарячого шоколаду. Суперміцні лопаті дають змогу перемішувати напій у рівномірну масу без утворення грудочок. Електронна система керування із широким температурним діапазоном від 30 до 90 градусів.
- Матеріал основи: пластик
- Матеріал знімної ємності: високоміцний харчовий полікарбонат
- Ергономічний дизайн
- LED-дисплей з індексацією температури
- Каплесборник
Характеристики:
Термін гарантії | 12, мес |
Країна-виробник | КІТАЙ |
Температурний режим | +30...+90, °С |
Об'єм | 10, л |
Напруга | 220, В |
Потужність | 0.4, кВт |
Вага (нетто) | 7, кг |
Вага (брутто) | 10, кг |
Габарити (нетто) | 400x320x570, мм |
Габарити (брутто) | 420x360x600, мм |
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Airhot |
Країна виробник | Китай |
Номінальна споживана потужність | 0.4 кВт |
Гарантійний термін | 12 міс |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Вулична торгівля |
Максимальна робоча температура | 90 град. |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |
Колір корпусу | Чорний |
Матеріал корпусу | Пластик |
Матеріал чаші | Пластик |
Номінальна напруга | 220 В |
Габаритні розміри | |
Об'єм чаші | 10 л |
Користувальницькі характеристики | |
Тип встановлення обладнання | Настільний |
- Ціна: 16 258 ₴