Слайсери професійні
-
Слайсер професійний RGV Lusso 22GL
20 438 ₴В наявності
-
Слайсер професійний RGV Lusso 25GL
22 714 ₴В наявності
-
Слайсер професійний RGV Lusso 275/A
29 867 ₴В наявності
-
Слайсер професійний RGV Lusso 300/S-L
45 707 ₴В наявності
-
Слайсер професійний ES 220 BECKERS
19 974 ₴В наявності
-
Слайсер професійний ES 250 BECKERS
21 832 ₴В наявності
-
Слайсер професійний ES 275 BECKERS
29 728 ₴В наявності
-
Слайсер професійний SIRMAN MIRRA 250 C
34 838 ₴29 612 ₴В наявності
-
Слайсер професійний Sirman MIRRA 250 TEFLON
38 089 ₴32 376 ₴В наявності
-
Слайсер професійний Sirman MIRRA 275 CE
38 786 ₴В наявності
-
Слайсер професійний ES 300 BECKERS
44 592 ₴В наявності
-
Слайсер професійний RGV Lusso 300/S-L (тефлон)
50 398 ₴В наявності
-
Слайсер професійний RGV Lusso 275A (тефлон)
34 187 ₴В наявності
-
Слайсер BERG MSD-250
16 258 ₴14 632 ₴В наявності
-
Слайсер професійний ES 250 BECKERS (тефлон)
26 477 ₴В наявності
-
Слайсер BERG MSD-220
15 329 ₴13 796 ₴В наявності
-
Слайсер AIRHOT SL 220
14 632 ₴12 583 ₴В наявності
-
Слайсер AIRHOT SL 250
16 490 ₴14 181 ₴В наявності
-
Слайсер професійний SIRMAN MIRRA 300 Y09
48 494 ₴В наявності
-
СЛАЙСЕР 300 мм HKN-GSP300 AUTO
48 049,10 ₴40 841,74 ₴В наявностіHKN-GSP300 AUTO
-
СЛАЙСЕР 250 мм HKN-HM250
19 541,50 ₴16 610,28 ₴В наявностіHKN-HM250
-
Слайсер професійний Sirman MIRRA 220 CE
27 684 ₴Немає в наявності+380 (95) 552-60-06
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
Слайсер це пристосування для нарізки продукту на скибочки заданої товщини. Слайсери з успіхом застосовують в супермаркетах, барах, кулінарії і ресторанах. Корпус слайсеров виготовлений методом лиття під тиском зі спеціального антикорозійного гігієнічного сплаву алюмінію з анодованим покриттям, яке забезпечує безпеку контакту з харчовими продуктами, ніж виконаний з високоякісної легованої сталі. Слайсери оснащені функцією регулювання товщини нарізки скибочок. Вбудована система охолодження двигуна забезпечує довгий термін служби апарату. Слайсери працюють від мережі 220 Вольт. Широкий асортимент, дозволить вам вибрати модель, що відповідають тим вимогам, які вам потрібні. Сьогодні зовсім не обов'язково прикладати масу зусиль і перевіряти свій окомір на точність, а свої нерви на міцність, нарізаючи сир або ковбасу тонкими пластинками, а хліб порційними шматочками. І не обов'язково витрачати стільки часу, оскільки тепер в якості помічників можуть бути використані слайсери. Продукт, який потрібно нарізати, укладається на приймальний лоток, після нарізки одній порції лоток переміщується, і для нарізки береться наступний шматок продукту, причому товщину нарізаних шматочків можна регулювати