Кошик
528 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 31 СІЧНЯ 2025 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Картоплечистки професійні

Картофелечистка призначена для швидкого видалення шкірки з овочів і коренеплодів, таких як картопля, буряк і моркву на підприємствах громадського харчування. Електрична модель відрізняється простотою в експлуатації, відмінною функціональністю конструкції і невибагливістю в обслуговуванні. Компанія ТОВ "Лорд Україна" предлагает большой ассортимент машин для очистки овощей, таких как, давно зарекомендовавших себя надёжностью, качеством изготовления и приемлемой ценой, картофелечистка мок 150 и мок 300, а так же импортные модели: fimar итальянского производства, которые среди своих заграничных аналогов заслуживают статус надёжного оборудования для ресторанов по приемлемым ценам на украинском рынке ресторанного оборудования. Принцип очистки корнеплодов заключается в механическом воздействии на продукт, где диск, изготовленный из абразивных материалов, при вращении производит снятие кожуры. Очищенная кожура вместе с водой уходит напрямую в канализацию через отверстия находящиеся на днище машины очистки овощей либо устанавливается шелухоуловитель, тем самым защищая канализационную систему объекта общественного питания от загрязнения отходами, который приобретается и устанавливается отдельно, если не предусмотрен в конструкции. Предварительно вымытый картофель или иные овощи загружается через специальный люк, расположенный на крышке машины. Ступінь очищення визначається оператором візуально або за допомогою реле часу, що дозволяє контролювати тривалість робочого циклу, в залежності від моделі обладнання для очищення овочів. Вивантаження очищеного продукту відбувається автоматично під впливом відцентрової сили в спеціально підготовлену ємність при відкритті розвантажувального люка і далі піддається доочищення, видаленні "вічок" і залишилася шкірки вручну. Дане обладнання для ресторанів повинно бути встановлено за всіма вимогами техніки безпеки і забезпечувати оператору зручність при експлуатації та технічному обслуговуванні.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner