Пароконвектомати Unox
Багатофункціональне обладнання від італійського виробника Unox S. P. A.
Обладнання Unox має чудовий дизайн і досить низьку вартість в порівнянні з аналогами європейського виробництва. Зниження собівартості досягається за рахунок граничного спрощення конструкції. У пароконвектоматах Unox використано мінімальну кількість складних штампованих фігурних деталей з нержавіючої сталі, схеми управління та автоматики мають один контур і відповідно надзвичайно прості і надійні. В якості джерела пара використовується високошвидкісна турбіна (швидкість обертання в 4 рази більше, ніж у класичних пароконвектоматах), яка диспергирует воду до стану пари навіть при невисоких температурах (нижче точки кипіння).
Основна перевага пароконвектоматів компанії Unox полягає в тому, що в одній печі можливі два варіанти приготування продуктів. Для цього конвектомати комплектується двома видами структур: для хлібопечення – листи 600х400, для гастрономії – GN-1/1.
Перший варіант. Хлібопечення і професійне кондитерське виробництво.
Другий варіант. Гастрономія.
Перевагою печі є те, що однорідність пропікання гарантується при повному завантаженні печі. При використанні для хлібопечення піч працює в 2-х режимах:
• конвекційний режим (хлібопечення за допомогою спека),
• конвекційний режим з зволоженням (хлібопечення за допомогою спека (гарячого повітря) з додаванням вологи).
Гастрономія у пароконвектоматах Unox готується у трьох стандартних режимах:
• Гаряче повітря (конвекція). Якщо в процесі приготування продукт виділяє вологість вона може бути подсушена за допомогою "Venturi sistem" (VS), таким чином клімат всередині робочої камери завжди буде підтримуватися сухим.
• Пара t-105C пар - 100%.
• Комбінований (пар/гаряче повітря). Можливо довільне зміна і регулювання як температури, так і рівня вологості (автоматика підтримує задане значення температури, регулятор вологості задає тільки періодичність упорскування води в камеру).
Вільна установка і подача пари забезпечує можливість різних варіантів приготування:
• розігрів продуктів (регенерація) (температура: 0-MAX, пар: 0%– 100%),
• низькотемпературне приготування (температура нижче 100С пар 0%-100%),
• високотемпературне приготування (температура вище 100С пар 0%-100%).
Для зручності роботи персоналу і приготування високоякісних продуктів у пароконвектоматів Unox є додаткові функції:
FS+ – система вентилятор +. Використання одного потужного вентилятора з реверсивним рухом забезпечує дуже сильний повітряний потік, безперервне реверсивний рух лопатей вентилятора розбиває повітряні потоки і поширює сухий жар по робочій камері, гарантуючи тим самим пропікання в будь-якій її точці. Застосовна до лінії 300 і 200.
FS+multi – система мульти вентилятор +2. Використання двох потужних вентиляторів з реверсивним рухом. Чудове пропікання гарантовано завдяки цій системі навіть у робочій камера більшого обсягу, т. к. використовуються два вентилятора. Застосовна до лінії 400.
FS+multi 4 – система мульти вентилятор +4. Використання чотирьох потужних вентиляторів з реверсивним рухом забезпечує чудові результати. Застосовна до лінії 500.
DSP – система прямого виробництва пари. Вода впорскується безпосередньо в робочу камеру, випаровується й перетворюється в пару при дотику з Теном.
DSP мульти 2 і DSP мульти 4 використовується в різних лініях пароконвектоматів.
DSP PUMP унікальна властивість, що використовується тільки в конвектоматах Unox, помпа подачі води всередину камери, дозволяє використовувати зволоження там, де не доступна водопровідна мережа (вода подається з ємності, що стоїть близько пароконвектомата).
Cleaning system – система очищення вентилятора. Вода випаровується через вентилятор: це забезпечує безперервну самоочищення вентилятора, тим самим забезпечуючи його захист від жирів, що виділяються при приготуванні. Не обов'язково використання фільтра жировловлювача. Cleaning system очищення робочої камери в кінці робочого дня. Здійснюється безпосередньо з використанням системи вентилятор + DSP одночасно регулюючи пар 100% і t близько 80%З – робоча камера автоматично миється без використання душа.
VS – venturi system примусова короткочасна або тривала вентиляція камери печі атмосферним повітрям з метою різкого зниження вологості у внутрішньому обсязі (без відкривання дверей). Введення свіжого повітря в робочу камеру здійснюється з метою підсушування продукту, на останній стадії приготування. В теж самий час вологе повітря, яких знаходиться в робочій камері, відводиться через трубу. Викид вологого повітря з робочої камери робить її сухою, що в свою чергу надає наступне вплив на продукт:
1. Надмірна вологість, яка є всередині продукту, виходить, внутрішня структура поліпшується.
2. Поверхня продукту стає хрусткою і рум'яної.
Викид пари з труби за допомогою Venturi запобігає викид пари при відкриванні дверцят печі.
CT – cool touch. Виробники пароконвектоматів випускають подвійний герметичний або напівгерметичний склопакет, а компанія Unox застосувала нетрадиційний підхід, який полягає в тому, що повітря між внутрішнім і зовнішнім склом вільно переміщається в напрямку природної конвекції знизу вгору. Спеціально для цього у двері конвектомата знизу і зверху залишено вільний простір. Використання цієї системи стосовно іншим елементам пароконвектомата (двигуни і система автоматики) дозволяє досягти стійкої тривалої роботи без ризику перегріву.
- Огляд настільної індукційної плити Gastrorag TZ-JDL-C30A1Зараз в нашому огляді — одноконфорочная індукційна плита TZ-JDL-C30A1 бренду Gastrorag. Фірма Gastrorag позиціонує себе як виробник висококласного обладнання, її цільова аудиторія — компанії і заклади громадського харчування (кафе, бари, піцерії, ресторани, де необхідно готувати багато і швидко).Повна версія статті
- Огляд індукційної одноконфорочная плитки Suhini SH-IP20AІндукційна одноконфорочная плитка SH-IP20A — продукт від вже набридлій на ринку фірми Suhini, позиціонує її як простий в управлінні і корисний прилад, що дозволяє швидко вирішити окремі завдання. Компанія Suhini міцно влаштувалася в каталогах торговельних мереж з широким асортиментом своєї продукції для кухні.Повна версія статті