Кошик
493 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 30 ВЕРЕСНЯ 2024 РБезкоштовна доставка

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Пароконвектомати Unox

Пароконвектомати Unox

Багатофункціональне обладнання від італійського виробника Unox S. P. A.

Обладнання Unox має чудовий дизайн і досить низьку вартість в порівнянні з аналогами європейського виробництва. Зниження собівартості досягається за рахунок граничного спрощення конструкції. У пароконвектоматах Unox використано мінімальну кількість складних штампованих фігурних деталей з нержавіючої сталі, схеми управління та автоматики мають один контур і відповідно надзвичайно прості і надійні. В якості джерела пара використовується високошвидкісна турбіна (швидкість обертання в 4 рази більше, ніж у класичних пароконвектоматах), яка диспергирует воду до стану пари навіть при невисоких температурах (нижче точки кипіння).

Основна перевага пароконвектоматів компанії Unox полягає в тому, що в одній печі можливі два варіанти приготування продуктів. Для цього конвектомати комплектується двома видами структур: для хлібопечення – листи 600х400, для гастрономії – GN-1/1.

Перший варіант. Хлібопечення і професійне кондитерське виробництво.

Другий варіант. Гастрономія.

Перевагою печі є те, що однорідність пропікання гарантується при повному завантаженні печі. При використанні для хлібопечення піч працює в 2-х режимах:

• конвекційний режим (хлібопечення за допомогою спека),

• конвекційний режим з зволоженням (хлібопечення за допомогою спека (гарячого повітря) з додаванням вологи).

Гастрономія у пароконвектоматах Unox готується у трьох стандартних режимах:

• Гаряче повітря (конвекція). Якщо в процесі приготування продукт виділяє вологість вона може бути подсушена за допомогою "Venturi sistem" (VS), таким чином клімат всередині робочої камери завжди буде підтримуватися сухим.

• Пара t-105C пар - 100%.

• Комбінований (пар/гаряче повітря). Можливо довільне зміна і регулювання як температури, так і рівня вологості (автоматика підтримує задане значення температури, регулятор вологості задає тільки періодичність упорскування води в камеру).

Вільна установка і подача пари забезпечує можливість різних варіантів приготування:

• розігрів продуктів (регенерація) (температура: 0-MAX, пар: 0%– 100%),

• низькотемпературне приготування (температура нижче 100С пар 0%-100%),

• високотемпературне приготування (температура вище 100С пар 0%-100%).

Для зручності роботи персоналу і приготування високоякісних продуктів у пароконвектоматів Unox є додаткові функції:

FS+ – система вентилятор +. Використання одного потужного вентилятора з реверсивним рухом забезпечує дуже сильний повітряний потік, безперервне реверсивний рух лопатей вентилятора розбиває повітряні потоки і поширює сухий жар по робочій камері, гарантуючи тим самим пропікання в будь-якій її точці. Застосовна до лінії 300 і 200.

FS+multi – система мульти вентилятор +2. Використання двох потужних вентиляторів з реверсивним рухом. Чудове пропікання гарантовано завдяки цій системі навіть у робочій камера більшого обсягу, т. к. використовуються два вентилятора. Застосовна до лінії 400.

FS+multi 4 – система мульти вентилятор +4. Використання чотирьох потужних вентиляторів з реверсивним рухом забезпечує чудові результати. Застосовна до лінії 500.

DSP – система прямого виробництва пари. Вода впорскується безпосередньо в робочу камеру, випаровується й перетворюється в пару при дотику з Теном.

DSP мульти 2 і DSP мульти 4 використовується в різних лініях пароконвектоматів.

DSP PUMP унікальна властивість, що використовується тільки в конвектоматах Unox, помпа подачі води всередину камери, дозволяє використовувати зволоження там, де не доступна водопровідна мережа (вода подається з ємності, що стоїть близько пароконвектомата).

Cleaning system – система очищення вентилятора. Вода випаровується через вентилятор: це забезпечує безперервну самоочищення вентилятора, тим самим забезпечуючи його захист від жирів, що виділяються при приготуванні. Не обов'язково використання фільтра жировловлювача. Cleaning system очищення робочої камери в кінці робочого дня. Здійснюється безпосередньо з використанням системи вентилятор + DSP одночасно регулюючи пар 100% і t близько 80%З – робоча камера автоматично миється без використання душа.

VS – venturi system примусова короткочасна або тривала вентиляція камери печі атмосферним повітрям з метою різкого зниження вологості у внутрішньому обсязі (без відкривання дверей). Введення свіжого повітря в робочу камеру здійснюється з метою підсушування продукту, на останній стадії приготування. В теж самий час вологе повітря, яких знаходиться в робочій камері, відводиться через трубу. Викид вологого повітря з робочої камери робить її сухою, що в свою чергу надає наступне вплив на продукт:

1. Надмірна вологість, яка є всередині продукту, виходить, внутрішня структура поліпшується.

2. Поверхня продукту стає хрусткою і рум'яної.

Викид пари з труби за допомогою Venturi запобігає викид пари при відкриванні дверцят печі.

CT – cool touch. Виробники пароконвектоматів випускають подвійний герметичний або напівгерметичний склопакет, а компанія Unox застосувала нетрадиційний підхід, який полягає в тому, що повітря між внутрішнім і зовнішнім склом вільно переміщається в напрямку природної конвекції знизу вгору. Спеціально для цього у двері конвектомата знизу і зверху залишено вільний простір. Використання цієї системи стосовно іншим елементам пароконвектомата (двигуни і система автоматики) дозволяє досягти стійкої тривалої роботи без ризику перегріву.

Інші статті
  • Огляд настільної індукційної плити Gastrorag TZ-JDL-C30A1
    Огляд настільної індукційної плити Gastrorag TZ-JDL-C30A1
    Зараз в нашому огляді — одноконфорочная індукційна плита TZ-JDL-C30A1 бренду Gastrorag. Фірма Gastrorag позиціонує себе як виробник висококласного обладнання, її цільова аудиторія — компанії і заклади громадського харчування (кафе, бари, піцерії, ресторани, де необхідно готувати багато і швидко).
    Повна версія статті
  • Огляд індукційної одноконфорочная плитки Suhini SH-IP20A
    Огляд індукційної одноконфорочная плитки Suhini SH-IP20A
    Індукційна одноконфорочная плитка SH-IP20A — продукт від вже набридлій на ринку фірми Suhini, позиціонує її як простий в управлінні і корисний прилад, що дозволяє швидко вирішити окремі завдання. Компанія Suhini міцно влаштувалася в каталогах торговельних мереж з широким асортиментом своєї продукції для кухні.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner