Кошик
379 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD ДО 31 СІЧНЯ 2024 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик

Ідеальне рішення для невеликих форматів: холодильний стіл

Ідеальне рішення для невеликих форматів: холодильний стіл

Сьогодні на українському ринку професійного технологічного та холодильного обладнання представлений широкий спектр холодильних і морозильних столів. Дане обладнання незамінне в виробництві, оскільки поєднує в собі дві основні функції: робочу поверхню і охолоджуваний об'єм, що дозволяє істотно економити місце на виробництві. Верхня панель столів, виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі, придатна для використання в якості робочої поверхні. Висота холодильного столу регулюється за допомогою ніжок. Столи оснащені електронним пультом управління. До основних характеристик відноситься автоматичне розморожування, динамічна система охолодження, низьке енергоспоживання. Температурний діапазон в охолоджуваних столах -2...+10 С, у морозильних -18..-23 С

Як правило, столи використовуються для зберігання напівфабрикатів або готових страв. Дане обладнання універсально і задіяно як на підприємствах харчування, так і на підприємствах торгівлі. У асортименті Компанії "ЛОРД УКРАЇНА" холодильні столи представлені різних виробників. Кожен виробник намагається пропонувати широкий лінійку обладнання, яка б могла задовольнити повною мірою замовника. Для оснащення виробництва підійдуть холодильні та морозильні столи з полицями або з полозами для гастроємкостей, з розпашними дверима. Піцерія і виробництво піци вже не уявляється без холодильного столу для приготування піци. На даний момент, столи для піци з вітринами для топінгів і з робочою поверхнею із каменю придбали велику популярність завдяки універсальності та функціональності. Не обходиться без холодильних столів і сучасний бар. Безумовно, охолоджуваний стіл з мийкою або холодильний стіл з ванною для льоду будуть вельми до речі в барній стійці. У кінцевому рахунку, вибір будь-якого обладнання визначається цілим поруч факторів. Необхідно враховувати рівень і тип закладу, а так само концепцію кухні. Оскільки охолоджувані та морозильні столи обладнання недешеве , не варто забувати про принцип розумної достатності.

Якщо замовнику необхідно підібрати обладнання економ класу, варто звернути увагу на моделі з внутрішньою обробкою з алюмінію або моделі виконані з оцинкованої сталі з полімерним покриттям, що значно здешевлює обладнання. Очевидно, що ринок даного обладнання величезний і розібратися в ньому споживачу не просто. Фахівці Компанії "ЛОРД УКРАЇНА" готові надати допомогу у виборі обладнання, а так само надати технологічну підтримку в комплексному оснащенні підприємств харчування.

Інші статті
  • Огляд настільної індукційної плити Gastrorag TZ-JDL-C30A1
    Огляд настільної індукційної плити Gastrorag TZ-JDL-C30A1
    Зараз в нашому огляді — одноконфорочная індукційна плита TZ-JDL-C30A1 бренду Gastrorag. Фірма Gastrorag позиціонує себе як виробник висококласного обладнання, її цільова аудиторія — компанії і заклади громадського харчування (кафе, бари, піцерії, ресторани, де необхідно готувати багато і швидко).
    Повна версія статті
  • Як вибрати індукційну плиту. Переваги і недоліки
    Як вибрати індукційну плиту. Переваги і недоліки
    Вперше на ринку кухонного обладнання з'явилися індукційні плити у 80-ті роки минулого століття. Спочатку пристрої цього типу були досить дороги і використовувалися в основному на кухні «просунутих» ресторанів. По мірі розвитку технологій виникло обладнання за прийнятними цінами – малогабаритні настільні індукційні плити в металевому і пластиковому корпусі, з однією або двома конфорками. Тільки подібні пристрої під брендом GASTRORAG, придатні для застосування на професійній кухні,
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner