Тістомісильні машини — вигідне вкладення в розвиток власного бізнесу
Сьогодні промисловість випускає різні машини, призначені для замісу тіста, які значно полегшують виробництво хлібобулочних виробів, роботу кондитерських майстерень і ковбасних цехів. Таки машини діляться на два основних класи: безперервної та періодичної дії. Перші характеризуються великою продуктивністю і в основному застосовуються у великих і середніх цехах. Залежно від форми робочого органу ці машини ділять на три групи.
Будь-яке виробництво хлібобулочних виробів не може обійтися без надійного тістомісильної машини. Такі уніфіковані моделі можуть здійснити заміс тіста для будь-якого продукту, і сучасні технології гарантують сьогодні їх високу якість. Навіть найвигідніші вклади в банках не можуть змагатися покупкою тістомісильної машини для власного кондитерського цеху. Займаючись власним бізнесом у сфері виробництва хлібобулочних або кондитерських виробів дуже легко підрахувати вигоду від вкладень коштів у тістомесильную машину. Дане обладнання полегшує нелегку працю пекаря або кондитера, економить його час, а конструктивні особливості його дозволяють, враховуючи параметри замісу, отримувати якісний продукт.
Сегодня на рынке можно встретить такие машины для дрожжевого теста и крутого. Но можно подобрать и универсальную модель. Как правило, последние выпускают итальянские производители, и они идеально подходят для пиццерий, где необходимо тесто с пониженной влажностью. Различные скорости вращения месильного органа, зубчатая передача, детали из нержавеющей стали, а также элементы защиты, предотвращающие травматизм на производстве – это и есть те критерии, на которые нужно обращать внимание, выбирая тестомесильную машину.
У будь-якому випадку, підбирати тістомесильную машину необхідно залежно від умов виробництва, адже, як і калькулятор вкладів, що дозволяє розраховувати прибутковість своїх вкладень, так і вибір виду обладнання дає можливість оптимізувати свої витрати, підвищити прибуток підприємства. Тістомісильна машина для супермаркету з великим потоком людей повинна бути потужною, надійною і високою продуктивністю. Для підприємств середнього бізнесу можна підібрати обладнання з меншою продуктивністю, але з більшою інтенсивністю замісу. У будь-якому разі вкладення коштів у модернізацію підприємства, купуючи тістомісильні машини, є найкращим в перспективі розвитку бізнесу.
- Огляд настільної індукційної плити Gastrorag TZ-JDL-C30A1Зараз в нашому огляді — одноконфорочная індукційна плита TZ-JDL-C30A1 бренду Gastrorag. Фірма Gastrorag позиціонує себе як виробник висококласного обладнання, її цільова аудиторія — компанії і заклади громадського харчування (кафе, бари, піцерії, ресторани, де необхідно готувати багато і швидко).Повна версія статті
- Як вибрати індукційну плиту. Переваги і недолікиВперше на ринку кухонного обладнання з'явилися індукційні плити у 80-ті роки минулого століття. Спочатку пристрої цього типу були досить дороги і використовувалися в основному на кухні «просунутих» ресторанів. По мірі розвитку технологій виникло обладнання за прийнятними цінами – малогабаритні настільні індукційні плити в металевому і пластиковому корпусі, з однією або двома конфорками. Тільки подібні пристрої під брендом GASTRORAG, придатні для застосування на професійній кухні,Повна версія статті