Преимущества холодильного оборудования BERG
Хотелось бы рассказать о некоторых преимуществах нашего холодильного оборудования.
Первое, на что хочется обратить внимание: вся продукция сделана полностью из 304 нержавеющей стали, как снаружи, так и внутри. Вторым важным преимуществом является теплоизоляция, у холодильных шкафов стенки имеют толщину 70 мм, а у столов 60 мм.
Всё оборудование имеет дополнительный фильтр перед компрессором, который легко снимается и моется.
Первое, на что хочется обратить внимание: вся продукция сделана полностью из 304 нержавеющей стали, как снаружи, так и внутри. Вторым важным преимуществом является теплоизоляция, у холодильных шкафов стенки имеют толщину 70 мм, а у столов 60 мм.
Всё оборудование имеет дополнительный фильтр перед компрессором, который легко снимается и моется.
Холодильні столи з бічної установкою двигуна, мають висувний конденсатор, що значно полегшує сервісне обслуговування.
Таким чином наше обладнання пропонує високу якість, зручний сервіс і низькі енерговитрати для клієнтів
Інші статті
- Огляд настільної індукційної плити Gastrorag TZ-JDL-C30A1Зараз в нашому огляді — одноконфорочная індукційна плита TZ-JDL-C30A1 бренду Gastrorag. Фірма Gastrorag позиціонує себе як виробник висококласного обладнання, її цільова аудиторія — компанії і заклади громадського харчування (кафе, бари, піцерії, ресторани, де необхідно готувати багато і швидко).Повна версія статті
- Як вибрати індукційну плиту. Переваги і недолікиВперше на ринку кухонного обладнання з'явилися індукційні плити у 80-ті роки минулого століття. Спочатку пристрої цього типу були досить дороги і використовувалися в основному на кухні «просунутих» ресторанів. По мірі розвитку технологій виникло обладнання за прийнятними цінами – малогабаритні настільні індукційні плити в металевому і пластиковому корпусі, з однією або двома конфорками. Тільки подібні пристрої під брендом GASTRORAG, придатні для застосування на професійній кухні,Повна версія статті