Коптильня електрична. Габаритні розміри — 450х350х450 мм, 220 В, 1 кВт, продуктивність — 7 кг. м'яса, не потрібне витяжка, невелике енергоспоживання
Коптильні HELIA SMOKER відомі своєю простотою в обслуговуванні, німецької надійності та універсальністю використання. Кожна одиниця обладнання піддається суворому контролю, що дає змогу електрокоптильням марки HELIA SMOKER відповідати всім світовим стандартам і підтверджується численними європейськими сертифікатами.
Ці пристрої (електрокоптильня, коптильня міні) виготовлені на власному виробництві на найсучасніших верстатах, ретельно змонтовані та перевірені вручну. Завдяки постійній і розширювальній спільній роботі з провідними спеціалізованими інститутами та професійними об'єднаннями рибного та м'ясного господарства, а також завдяки ініціативам із практики кулінарного мистецтва HELIA SMOKER на сьогодні день є досконалою коптильною піччю. Це односторонньо підтверджено найкращими кухарями всього світу. Таку ж позицію займають FIMA (Маркетінговий інститут рибного господарства), багато спіралей, як-от, наприклад, VDK (Союз кухарів), а також об'єднання готельних професійних шкіл за кордоном.
Передова технологія у виготовленні електричних коптилен.
HELIA SMOKER — найпередовіша технологія виготовлення електричних коптилен, які можуть використовуватися скрізь! Жодних камінів і витяжок! Досить лише електричної розетки — і все вже працює.
Копчення:
- Попереднє нагрівання: поверніть регулятор температури та встановіть його на необхідну температуру копчення. Щойно температура буде досягнута — згасне зелена лампочка.
- Коптильну сковорідку заповніть тирси та встановіть на нагрівальну спіраль у печі.
- Піддон із укладеною прямо на нього відповідною решіткою з продуктом для копчення встановіть на нижню напрямну печі. За потреби всуньте другу решітку з продуктом на верхню напрямну та зачиніть двері згідно з маркуванням.
- Увімкніть таймер. Таймер визначає початок і завершення процесу копчення, горить червона лампочка.
- Тривалість термообробки згідно з книгою рецептів налаштовується на сигнальних годинниках.
- Процедура холодного копчення описана в книзі рецептів.
Опис коптильні:
- Внутрішній простір і зовнішній кожух, так само як піддон і плоскі решітки виготовлені з неіржавкої спеціальної сталі. Не буде жодних проіржавхих наскрізь місць або відколів фарби або емалі.
- Конструкція з подвійними стінками повністю ізольована, тому час розігрівання невеликий і втрати тепла мінімальні, до 60% часу термооброблення прилад працює без споживання струму.
- Корпус герметично проварений, тому жодна рідина не може потрапити в простір між стінками. Усі електричні частини захищені. Перемикачі та контрольні лампи на передній стінці виготовлені в належному кухонному дизайні та прості в обслуговуванні.
- Нагрівання з термостатичним регулюванням, таймер з автоматичним вимкненням.
- Рівномірна температура й оптимальний розподіл диму завдяки тиску створюють оптимальне термооброблення та золотисто-коричневий колір копченого продукту.
- Конструкція печі дає змогу готувати рибу або м'ясо у власному соку (без додавання жиру). Не змішуються запахи, можна одночасно готувати рибу та м'ясо. Автоматичний таймер: копчення 0-15 хв; випікання 0-60 хв. Місткість: 24 форелі вагою 250 г (або 12 по 500 г), або 4 курки або 7 кг м'яса. У комплекті: 1 піддон для збирання жиру, 1 піддон для копчення, 1 решітка для форелі, 1 решітка для скумбрії, 2 плоскі решітки, 1 кг тирси, зразок спецій, книжка з рецептами.
Електрокоптильня Helia, Коптильня Міні HELIA SMOKER. Переваги:
Термооброблення та копчення в одному робочому циклі
Короткий час варіння та копчення, гаряче сервірування «a la carte»
Гаряче або холодне копчення за мінімального димового навантаження
Жодного перенесення рибного присмаку на м'ясо
Термооброблення без додавання жиру, тільки у власному соку, дуже смачне та низькокалорійне
Можна обробляти як свіжі, так і глибокозаморожені продукти
Відтавання глибокозамороженого копченого продукту в повному соку
Переваги, порівнюючи з іншими способами копчення:
Риба та м'ясо піддаються термообробці не від впливу прямого тепла деревного вогню або інфрачервоного випромінювання, а опосередковано, за допомогою повітря, нагрітого у внутрішньому просторі камери високого тиску.
Завдяки герметичному зачиненню дверей ні дим, ні волога не виходять назовні. Власний сік зберігається повністю.
Герметичне закривання не дає можливості кисню надходити в камеру і в такий спосіб унеможливлює перенесення рибного присмаку на м'ясо або інші продукти.
Здоровий і позбавлений шкідливих речовин дим, тому що в позбавленому кисню внутрішньому просторі не може виникнути відкритий вогонь під час тління коптильних тирси. Завдяки цьому не вивільняються жодні небезпечні продукти згоряння або кіптяву, а тільки чистий відфільтрований коптильний дим.
Відфільтрований дим великою мірою облягається на внутрішніх стінках приладу після спрацьовування таймера. Цей шар не треба очищати хімічними засобами; якщо потрібно, його можна просто помістити щіткою. Тут діє девіз: «Чем чорніше піч, — то краще смак диму». (Гігієнічно це безперечно, оскільки йдеться тільки про чистий відфільтрований коптильний дим. Сік і залишки продукту містяться в піддоні).
Технічні характеристики:
Електрична потужність: 1 кВт
Температурний режим: 0-250 oC
Розміри: 450x350x450 мм
Вага: 25 кг
Електроживлення 230 В/1/50 Гц.
Основні | |
---|---|
Виробник | Helia Smoker |
Країна виробник | Німеччина |
Джерело диму | Тирса |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Габаритні розміри | |
Вага | 25 кг |
Користувацькі характеристики | |
Управління | Механічне |
Потужність | 1.5 |
Продуктивність | 7 |
Кількість секцій | 1 |
Гарантійний термін | 12 мес |
Номінальна напруга | 220 В В |
Тип коптильного обладнання | Універсальна |
Типи палива | Електричність |
- Ціна: 45 594 ₴