Електричний пароконвектомат UNOX XEVC-0523-E1RM серії CHEFTOP MIND.Maps™ призначений для приготування величезного асортименту найрізноманітніших страв, а також для випікання хлібобулочних і кондитерських виробів. Завдяки системі парозволоження й інноваційним технологіям, що забезпечує створення ідеального мікроклімату всередині робочої камери, готові страви майже не втрачають у вазі та повністю зберігають корисні властивості кожного продукту.
Унікальна сенсорна панель керування MASTER.Touch ONE дає змогу буквально одним рухом намалювати унікальний графік теплового оброблення, зберегти його в пам'яті пристрою та приготувати страву точно відповідно до щойно створеного рецепта. Також можливе одночасне приготування різних продуктів без змішування смаку та запаху, з індивідуальними параметрами температури та вологості для кожної страви.
Представлена модель поєднує в одному корпусі функції конвекційної печі, жаркої шафи, традиційної плити, варильного котла, перекидної сковороди та фритюрниці, забезпечуючи істотну економію фінансів, електроенергії та простору на кухні. Рекомендується до застосування в ресторанах та інших закладах громадського харчування.
Характеристики:
Термін гарантії | 12, мес |
Країна-виробник | ІТАЛІЯ |
Керування | сенсорне ONE |
Кількість рівнів | 5 |
Відстань між рівнями | 67 мм |
Гастроємкості | GN 2/3 |
Під'єднання до водопроводу | є |
Під'єднання до каналізації | є |
Потужність | 5,2 кВт |
Напруга | 220 / 380 В |
Вага (нетто) | 50 кг |
Вага (брутто) | 68 кг |
Габарити (нетто) | 535x662x649 мм |
Габарити (брутто) | 740x1040x830 мм — палета |
Режими роботи: |
|
Конвекція за температури от 30 до 260 °C | |
Суха конвекція за температури від 30 до 260 °C з технологією DRY.Maxi™ от 10 до 100% | |
Волога конвекція за температури від 35 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ от 10 до 20% | |
Пароконвекція за температури від 35 до 260 °C з технологією STEAM.Maxi™ от 30 до 90% | |
Теплове оброблення парою за температури від 35 до 130 °C з технологією STEAM.Maxi™ 100% | |
З використанням зонда для вимірювання температури всередині продукту | |
З використанням зонда з технологією Delta T для вимірювання температури всередині продукту | |
Попереднє нагрівання до 260 °C | |
Програмування:
- Технологія MIND.Maps™ дає змогу одним рухом намалювати на панелі керування багатоетапний процес приготування страви
- Вбудована пам'ять на 256 програми
- Збереження назви програми будь-якою мовою
- Можливість додавання зображення для кожної програми
Технології:
- AIR.Maxi™ - оптимальний розподіл повітря всередині печі
- вентилятор із можливістю реверсивного обертання
- 4 програмовані швидкості обертання вентилятора
- 4 програмовані напівстатичних положення вентилятора
- DRY.Maxi™ - видалення надмірної вологості для створення хрусткої скоринки та надання рум'янцю готовим стравам
- Програмоване високопродуктивне видалення вологості з робочої камери
- Суха конвекція з повним або частковим видаленням вологості за температури від 30 до 260 °C
- STEAM.Maxi™ - забезпечення ідеального рівня вологості в печі
- Теплове оброблення парою за температури від 35 до 130 °C
- Пароконвекція: комбінація сухого та зволоженого повітря за температури від 35 до 260 °C
- MAXI.LINK™ - заощадження енергії, часу та простору на кухні
- Дає змогу встановлювати печі одна на одну, надаючи можливість одночасного приготування різних страв з індивідуальними вимогами до температури, рівня вологості та часу приготування
- Protek.SAFE™ - якісна теплоізоляція й максимальна безпека
- Надійна теплоізоляція забезпечує максимальну ефективність печі
- Охолодження зовнішніх поверхонь і скла дверцят для безпечної та комфортної роботи з обладнанням
- Гальмування мотора вентилятора під час відчинення дверцят, щоб уникнути втрат енергії
- Споживана потужність автоматично регулюється відповідно до поточних потреб цієї миті
- Rotor.KLEAN™ - автоматична система миття
- 4 автоматичні програми миття камери з мийним засобом і контролем наявності води
- Вбудований резервуар для мийного засобу
Додаткові функції:
- Відтворення часу приготування, що залишився (під час готування без використання температурного зонда)
- Показування встановленого та поточного часу, температури зонда та робочої камери, вологості та швидкості обертання вентилятора
- Режим "HOLD" — підтримка готової страви в гарячому стані
- Режим "INF" — безперервна робота печі
- Можливість вимірювання температури в °C або °F
Особливості конструкції:
- Легкий високоміцний корпус із сучасних матеріалів
- Виготовлена з високоміцної неіржавкої сталі AISI 304 робоча камера із заокругленими кутами гарантує ідеальну гігієнічність і забезпечує зручність миття
- Зовнішня світлодіодна лампа для освітлення камери
- Паронепроникна панель керування MASTER.Touch ONE
- Запатентовані дверцята з самозмащуваними петлями з високоміцного технополімеру легко відчиняються й фіксуються в трьох положеннях — 60°, 120° і 180°
- Контактний сенсор дверцят
- Дверний замок із високоміцного вуглецевого волокна
- Місткий резервуар для збирання води на дверцятах із постійним зливом, навіть коли дверцята відчинені
- Внутрішнє скло легко відкривається для зручності миття
- Профільовані напрямні С-подібної форми з неіржавкої сталі для легкого завантаження та вивантаження дек
- Обмежувач температури для безпечного використання обладнання
- Система самодіагностики проблем і несправностей
Основні | |
---|---|
Виробник | Unox |
Тип управління | Сенсорне |
Гарантійний термін | 12 міс |
Колір корпусу | Чорний |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Країна виробник | Італія |
Кількість рівнів | 5 |
Номінальна споживана потужність | 5.2 кВт |
Вид обладнання | Пароконвекційна піч |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Торгові магазини |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Особливості | Підсвічування, Можливість підключення до водопроводу, Система автоматичної мийки, Реверсивний вентилятор, Термощуп |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 380 В |
Деко | GN 2/3 |
- Ціна: 202 999 ₴