Пароконвект електричний Retigo Vision-2 B 2011 b, 20xGN1/1, бойлерний
- Немає в наявності
759 900 ₴
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
Технічні характеристики:
Місткість (проти) - 20xGN1/1
Розове завантаження (порції) - 400-600
Під'єднання — електрика
Ширина (мм) — 948
Висота (мм) — 1824
Глибина (мм) — 827
Потужність (кВт) — 37.1 (33.0)
Напруга (В) — 380
Пароутворення — бойлер
Додаткове обладнання (опція):
Лівостороннє відчиняння дверей.
Безпечне відчинення дверей у два етапи.
Другий термощуп.
Живлення 230/50 Гц або 440/60 Гц.
.
ЗАСТОСУВАННЯ
Гаряче повітря 30 - 300 °C
Комбінований режим 30 - 300 °C
Приготування на парі 30 - 130 °C
Біозаготовлення 30 - 98 °C
Нічне приготування- економія часу та коштів.
Порівнянний контроль - настроювання часу для рівнів
AHC (Active Humidity Control) - автоматичне регулювання вологості-запорука чудового результату
Пропрацьована система пароутворення - прекрасні результати приготування на парі завдяки двоступеневому підігріванню води та рекуперації
Горизонтальне завантаження - безпека та зручність
Дельта T варіння - точність під час приготування великих шматків
Низькотемпературне варіння — зменшення втрат ваги, поліпшення смакових якостей.
Cook & Hold — після закінчення варіння автоматичний перехід у фазу збереження.
Golden Touch — ідеальний колір і хрустка скоринка під час натискання однієї кнопки.
Автоматичний підігрів/охолодження варильної камери з можливістю завдання необхідної температури.
Суха, Сушіння, Стерилізація, Конфі, Копчення — спеціальні програми для сучасної гастрономії
.
VISION TOUCH CONTROLS УПРАВЛЕНИЕ
8" дисплей - просте й інтуїтивне керування
MyVision - адаптація, все необхідне в головному меню
Сенсорна панель — панель чудово та швидко працює в будь-яких умовах, без механічних елементів і кнопок
Easy Cooking — конвектомат рекомендує відповідну технологію відповідно до необхідного результату.
6-точковий температурний щуп - шість точок вимірювання для точного контролю температури ядра страви
1000 програм по 20 етапах
Піктограми — можливість піктограм під програми.
Функція Learn — збереження програми з усіма змінами, які були зроблені під час приготування страви.
10 останніх — автоматичне зображення останніх 10 процесів приготування страв.
Multitasking — унікальна можливість роботи з дисплеєм під час приготування.
Автоматичний запуск — можливість запланувати відкладений запуск.
EcoLogic — дані про споживання електроенергії для кожного процесу приготування виводяться на дисплей.
Нескінченний час приготування - економія часу під час приготування на годину-пік.
.
ОСТАЛЬНЕ ОБОРУДАННЯ
Active Cleaning - економна система автоматичного миття
Дверцята з потрійним склом - мінімальні втрати тепла, низьке енергоспоживання, обмеження опіків
Вентилятор з автореверсом - рівномірність пропікання
Клапан — швидке осушення варильної камери для покращення хрустких якостей і гарного кольору, запатентована система осушення повітря.
AISI 304 з неіржавкої сталі — високоякісні матеріали з неіржавкої сталі зі спеціальним покриттям для збільшення терміну експлуатації.
Вбудований ручний душ - для легкого чищення, не використовується пом'якшена вода
WSS (Water Saving System) — спеціальна система зливання та вбудований теплообмінник забезпечують дуже низьку витрату води.
.
УНІФІКАЦІЯ ПІД'ЄДНАННЯ
Інтерфейс USB — просте відтворення даних усередину та з конвектомату.
Ethernet/LAN - можливість під'єднання до мережі, зв'язок через веббраузер
Програмне забезпечення VisionCombi — адміністрація програм і піктограм на Вашому комп'ютері, перегляд даних СШР.
.
ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ЗПИСИ
Записування НАССР — легкий і безпосередній аналіз критичних пунктів приготування.
Повна документація експлуатаційних подій
.
СЕРВІС
Система обслуговування та діагностики — автоматичний аналіз помилок.
.
Необхідні умови для під'єднання пароконвептоматів Retigo:
1) Підведення електроживлення 380 В:
(не далі 1,5 м. від місця встановлення й експлуатації обладнання).
Розподільний щит або кабель, що виходить із нього.
У ланцюзі під'єднання парокостомату до електромережі обов'язково наявність автоматичного вимикача (автомата), 3 фази 16 А.
2) Виведення для під'єднання води (не далі 0,5 м. від місця встановлення й експлуатації обладнання):
Діаметр нарізного з'єднання 3/4 (тато) або 1/2 (тато).
3) Виведення для зливання води (не далі ніж 0,3 м. від місця встановлення й експлуатації обладнання):
Діаметр зливного отвору не менш ніж 40 мм..
Задня стінка пароконвестомату має бути на відстані не менш ніж 0,3 м від найближчої стіни або інших конструкцій.
Відстань від верхньої частини пароконвектомату до стелі або витяжки має становити не менш ніж 1,5 м.
Відстань від бічних стінок парокостомату до інших пристроїв, меблів або стін має становити не менш ніж 0,2 м.
Основні | |
---|---|
Виробник | Retigo |
Країна виробник | Чехія |
Номінальна споживана потужність | 37.1 кВт |
Гарантійний термін | 24 міс |
Сфера использования | HoReCa |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Тип управління | Сенсорне |
Тип пароутворення | Бойлерний |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 380 В |
Особливості | Система автоматичної мийки, Термощуп |
Кількість рівнів | 20 |
Деко | GN 1/1 |
Габаритні розміри | |
Загальна ширина | 948 мм |
Загальна довжина | 827 мм |
Загальна висота | 1824 мм |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Відстань між рівнями | 65 мм |
- Ціна: 759 900 ₴