Основні характеристики
Під'єднання |
380 В |
Кількість рівнів |
10 |
Відстань між рівнями |
66 мм |
Тип гастроємкості |
GN 1/1, противни 600х400 |
Розмір гастроємкості (зовнішній./внутр.) |
530x325/500x300 мм |
Панель керування |
електронна |
Спосіб утворення пари |
інжектор |
Температурний режим |
от 10 до 300 °С |
Потужність |
17.3 кВт |
Ширина |
920 мм |
Глибина |
906 мм |
Висота |
1030 мм |
Вага (без паковання) |
153 кг |
Вага (з пакованням) |
165 кг |
Опис
Пароконвектомат Angelo Po BX101E1 призначений для приготування різних страв методом оброблення парою та гарячим повітрям на підприємствах громадського харчування та торгівлі. Таке обладнання може замінити плиту, жарку та духову шафу, конвекційну піч, перекидну сковороду, траволовлю котел та ін. Завдяки спеціальним технологіям запах їжі, що готується, не поширюється в приміщеннях.
Корпус виготовлений із неіржавкої сталі AISI 304, робоча камера — з полірованої неіржавкої сталі AISI 316, електричні нагрівальні елементи — зі сплаву Incoloy 800.
До комплекту постачання не входять листи для випікання 600х400 мм.
Режими роботи:
- Конвекційний режим із температурним діапазоном від 10 до 300 °C і контролем рівня вологості від 0 до 100%
- Пароконвекційний режим із температурним діапазоном від 30 до 250 °C і контролем рівня вологості від 10 до 90%
- Режим пари з температурним діапазоном від 30 до 125 °C
Особливості:
- 6 програм готування з 3 ступенями
- Автоматичне попереднє нагрівання та охолодження камери
- Керування рівнем вологості під час приготування їжі
- AOC: активна система керування надлишковим тиском
- Система APM для контролю температури
- Допоміжна програма миття
- RDC + EVOS парогенератор із низькими витратами керування
- Функція автоматичного реверсу AWC для розвороту напрямку вентилятора
- Ручне подавання пари
- Налаштування температури в °C або °F
- Самодіагностика несправностей зі звуковим сповіщенням
- Вибір часу запуску
- Запатентована система збирання конденсату
- Рівень герметичності IPX5
- Цифровий дисплей із сенсорними кнопками
- Роздрук даних інтерфейсу для приготування (HACCP)
- Можливість під'єднання пристрою, що згладжує піки напруги
- Вентилятор із 2 швидкостями (1 переривчастий)
- Теплоізоляція завтовшки 3,5 мм
- Двері з подвійним остеклуванням
- Галогенне підсвічування камери
- Регульовані за висотою ніжки
Додаткові характеристики:
- Місткість:
- Гастроемкости GN 1/1: 10
- Листи 600х400 мм: 10
- Витрата холодної води: 30 л/год
- Діаметр зливу: 40 мм
- Висота зливу: 10 мм
- Водозабір труби: 3/4"
- Стік у каналізацію: 460 мм
- Розмір в упаковці: 1010x970x1250 мм
Опції (замовляються окремо):
- Одноточковий термощуп
- Вакуумний термощуп (тільки з термощупом для приготування)
- Комплект для копчення
Основні | |
---|---|
Номінальна споживана потужність | 17.3 кВт |
Тип управління | Сенсорне |
Виробник | Angelo Po |
Країна виробник | Італія |
Вид обладнання | Пароконвекційна піч |
Сфера использования | HoReCa |
Номінальна напруга | 380 В |
Гарантійний термін | 12 міс |
Джерело живлення | Електрика |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Кількість рівнів | 10 |
Деко | GN 1/1 |
- Ціна: 454 296 ₴