Кошик
515 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 31 ГРУДНЯ 2024 РБезкоштовна доставка

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик
Піч пароконвекційна Angelo Po FX201E3

Піч пароконвекційна Angelo Po FX201E3

  • Немає в наявності

1 244 902 ₴

+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Піч пароконвекційна Angelo Po FX201E3
Піч пароконвекційна Angelo Po FX201E3Немає в наявності
1 244 902 ₴
+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Основні характеристики

Під'єднання

380 В

Кількість рівнів

20

Відстань між рівнями

66 мм

Тип гастроємкості

GN 1/1, (опція дека 600х400)

Розмір гастроємкості (зовнішній./внутр.)

530x325/500x300 мм

Панель керування

електронна

Спосіб утворення пари

інжектор

Температурний режим

от 10 до 300 °С

Потужність

34.3 кВт

Ширина

962 мм

Глибина

935 мм

Висота

1855 мм

Вага (без паковання)

321 кг

Вага (з пакованням)

356 кг

 

Опис

Пароконвектомат Angelo PoFX201E3 призначений для приготування різних страв методом оброблення парою та гарячим повітрям на підприємствах громадського харчування та торгівлі. Таке обладнання може замінити плиту, жарку та духову шафу, конвекційну піч, перекидну сковороду, траволовлю котел та ін. Завдяки спеціальним технологіям запах їжі, що готується, не поширюється в приміщеннях.

Корпус виготовлений із неіржавкої сталі AISI 304, робоча камера — з полірованої неіржавкої сталі AISI 316, електричні нагрівальні елементи — зі сплаву Incoloy 800.

До комплекту постачання не входять листи для випікання 600х400 мм.

 

Режими роботи:

  • Конвекційний режим із температурним діапазоном від 10 до 300 °C і контролем рівня вологості від 0 до 100%
  • Пароконвекційний режим із температурним діапазоном  від 30 до 250 °C і контролем рівня вологості від 10 до 90%
  • Режим пари з температурним діапазоном від 30 до 125 °C

 

Режими приготування:

  • Підтримка в гарячому стані
  • Delta T
  • Розігрів
  • Банкетинг (фінішинг)
  • Приготування за низьких температур (low temperature cooking)
  • Пастеризація
  • Копчення (з зовнішнім модулем)
  • Вакуум
  • Осушення

 

Особливості:

  • 150 програм приготування з 18 настроюваними фазами CF3 і позначенням вибору
  • Savecooking — можливість зберігати індивідуальні програми приготування
  • Автоматичне приготування C3
  • Функція MULTIEASY для одночасного використання сумісних програм приготування страв
  • Функція MULTICORE для одночасного використання 2 основних термощупів
  • Функція BE-1 для одночасного керування FX і Blitz
  • Функція UMB: онлайн допомога посібнику користувача на дисплеї
  • Автоматичне попереднє нагрівання та охолодження камери
  • DCR прямий контроль вологості в процесі готування + генерація пари на подвійному рівні (DSG)
  • Контроль температури для конденсатора пари та скидання
  • AOC: активна система керування надлишковим тиском
  • Система APM для контролю температури
  • Контроль часу на приготування в секундах (SBS)
    Автоматична програма мийки (TAS), зокрема з потрійною дезінфекція
  • Автоматичне миття дренажу ADC
  • Функція TMC — довге та коротке ополіскування
  • RDC + EVOS парогенератор із низькими витратами керування
  • Функція автоматичного реверсу AWC для розвороту напрямку вентилятора
  • Функція ECO для економії електроенергії
  • Функція перегляду рецептів із фото та відео
  • Ручне подавання пари
  • Налаштування температури в °C або °F
  • Самодіагностика несправностей зі звуковим сповіщенням
  • Вибір часу запуску
  • Низькотемпературна пара
  • Перегріта пара
  • Стан температури PTM
  • Рівень герметичності IPX5
  • Сенсорна клавіатура із задньою підсвіткою
  • Роздрук даних інтерфейсу для приготування (HACCP)
  • Кнопка вибору даних із підтвердженням операцій
  • Показ заданих і поточних функцій приготування
  • Можливість під'єднання пристрою, що згладжує піки напруги
  • Багатоточковий термощуп
  • EVC інтерактивний графічний дисплей
  • Аркуш персоналізованих рецептів (CMP)
  • Клавіші скидання сигналізації
  • 6 швидкостей вентилятора MFC зі статичною функцією
  • Двері з подвійним остелюванням і відчиняються з проміжним положенням
  • Знімні контейнерні стелажі
  • Пластина з логотипом Angelo PO
  • Галогенне підсвічування камери
  • Регульовані за висотою ніжки

Додаткові характеристики:

  • Місткість:
    • Гастроемкости GN 1/1: 20
    • Листи 600x400 мм: 15
  • Витрата холодної води: 30 л/год
  • Діаметр зливу: 40 мм
  • Висота зливу: 10 мм
  • Водозабір труби: 3/4"
  • Стік у каналізацію: 250 мм
  • Внутрішні розміри камери: 645x650х1454 мм
  • Розмір в упаковці: 1050х1020х2173 мм

 

Опції (замовляються окремо):

  • Вакуумний термощуп
  • Душувальний пристрій
  • Комплект для копчення
  • Комплект для  пастеризації
  • Виведення на друк даних апарата
  • Жирові фільтри
  • Перенавішуються дверцята
  • CCM пластина з персональним логотипом
Основні
Номінальна споживана потужність34.3 кВт
Тип управлінняСенсорне
ВиробникAngelo Po
Країна виробникІталія
Вид обладнанняПароконвекційна піч
Сфера использованияHoReCa
Номінальна напруга380 В
Гарантійний термін12 міс
Джерело живленняЕлектрика
Матеріал корпусуНержавіюча сталь
Тип пароутворенняІнжекторний
ДекоGN 1/1
Користувацькі характеристики
Кількість рівнів20
  • Ціна: 1 244 902 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner