Кошик
492 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 30 ВЕРЕСНЯ 2024 РБезкоштовна доставка

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик
М'ясорубка професійна МИМ-150
влево
  • М'ясорубка професійна МИМ-150, фото 2
вправо

М'ясорубка професійна МИМ-150

  • Немає в наявності
  • Код: МИМ150

37 625 ₴

+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
М'ясорубка професійна МИМ-150
М'ясорубка професійна МИМ-150Немає в наявності
37 625 ₴
+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

М'ясорубки МИМ-150 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набивання ковбас на підприємствах громадського харчування.

Випускаються з облицюванням із неіржавкої сталі

Виконані в трехфазном виконання для увімкнення в мережу змінного струму.

М'ясорубки МИМ-150 обладнані функцією "Реверс", яка дає змогу під час намотування жил звільнити шнек без додаткового розбирання машини. 

Встановлений черв'ячний редуктор забезпечує безшумну, плавну та рівномірну роботу машин покращує їхні експлуатаційні властивості та збільшує тривалість роботи. У процесі роботи машин відпадає потреба в проведенні регулювань, а потреба у виконанні поточного ремонту неабияк зменшується.

 

Основні технічні характеристики машин

Найменування параметрів Виготовлення машини
МИМ-150  
Максимальна продуктивність, кг/год, не менш ніж* 150  
Продуктивність у разі повторного подрібнення котлетної маси, кг/год, не менш ніж 50  
Встановлена потужність, кВт 0,75  
Номінальна споживана потужність, кВт 1,05  
Поживна електромережа:
- рід струму
- номінальна напруга, В
- частота струму, Гц

трифазний
змінний
380
50
 
Частота обертання шнека,    об/хв 185
Габаритні розміри, мм, не більш ніж:
довжина
ширина
висота**

535
415
490
Маса, кг, не більш ніж 26  

* - Практична продуктивність машини залежить від швидкості подавання оператором порізаного шматочками продукту до шнека, сортності перероблюваного м'яса, якості заточування інструмента.

 

Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка забезпечена набором ножових решіток з отворами різних розмірів.

1-Шпонка; 2-Шнек; 3-ніж підрізний; 4-ніж двобічний; 5-Гешетка з отворами 9 мм;
6-Гешетка з отворами 5 мм; 7-кільце наполегливе; 8-Гайка затискна.


Правила експлуатації м'ясорубки промисловий

Перед увімкненням машини необхідно переконатися, що корпус м'ясорубки надійно закріплений, а затискна гайка не затягнута. Після перевірки занулення й увімкнення електродвигуна, треба загвинти гайку до незначного посилення шуму. М'ясо або риба, попередньо нарізані

шматочками масою 50-200 р. і звільнені від кісток, сухожиль і плівок, проштовхують дерев'яним штовханням у завантажувальну горловину. Водночас забороняється притискати продукт сильно до шнека, позаяк це може викликати перевантаження й псування електродвигуна. Подавання м'яса має бути рівномірним, без великих зусиль. У разі тривалої роботи м'ясорубку треба періодично зупиняти, а ножі та решітки очищати від сухожиль.

Забороняється допускати, щоб м'ясорубка працювала нахолодну, позаяк це прискорює знос ножів і решіток машини. Не рекомендується подрібнювати в м'ясорубці сухарі, цукор або сіль, позаяк ці продукти призводять до швидкого зношування та затуплення робочих органів. Не можна працювати з м'ясорубкою без запобіжного кільця й залишати під час роботи без нагляду.

Після закінчення роботи машину вимикають і розбирають. Для вилучення шнека, ножів і решіток із робочої камери м'ясорубки використовують спеціальний гачок. Усі деталі очищають від залишків фаршу, промивають гарячою водою й просушують. Після просушування шнек, ніж, решітки та робочу камеру змащують несоліним харчовим жиром.

Під час складання особлива увага приділяється правильному встановленню робочих органів, ножів і решіток, оскільки в іншому разі машина працювати не буде, і це призведе до виходу її з ладу. Треба пам'ятати, що якщо затягнути затискна гайка, то ножі занадто сильно притискаються до решітки, і в процесі роботи внаслідок тертя металу об метал вони нагріваються і виходять із ладу. Слабо загвинчувати затискну гайку небажано, оскільки в цьому разі між ножем і решіткою утворюється зазор, і рубка м'яса відбувається неякісно. Різно знижується якість і продуктивність м'ясорубки.

` Одне з основних умов гарної роботи м'ясорубки — правильно заточені та встановлені ножі та решітки в робочій камері машини. Тому ножі та решітки в міру потреби мають затягуватися або замінюватися на нові.

Основні атрибути
Номінальна споживана потужність750 Вт
Максимальна продуктивність150 кг
Тип управлінняМеханічне
Тип встановлення обладнанняНастільний
Номінальна напруга380 В
Вид обладнанняМ'ясорубка повний унгер
ВиробникТоргмаш
Сфера использованияHoReCa, Fast-food, Торгові магазини
Вага26 кг
МатеріалНержавіюча сталь
Країна виробникБілорусь
Гарантійний термін12 міс
Максимальна швидкість обертання185 об/хв
  • Ціна: 37 625 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner