Кошик
473 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 30 ВЕРЕСНЯ 2024 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик
М'ясорубка професійна торгмаш МИМ-150-01
влево
  • М'ясорубка професійна торгмаш МИМ-150-01, фото 2
вправо

М'ясорубка професійна торгмаш МИМ-150-01

  • Немає в наявності
  • Код: МИМ150-01

37 986 ₴

+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
М'ясорубка професійна торгмаш МИМ-150-01
М'ясорубка професійна торгмаш МИМ-150-01Немає в наявності
37 986 ₴
+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

М'ясорубки МИМ-150-01 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набиття ковбас на підприємствах громадського харчування.

Випускаються з облицюванням із неіржавкої сталі.

Виконані в однофаз виконання для увімкнення в мережу змінного струму.

М'ясорубки МИМ-150-01 обладнані функцією "Реверс", яка дає змогу під час намотування жил звільнити шнек без додаткового розбирання машини. 

Встановлений черв'ячний редуктор забезпечує безшумну, плавну та рівномірну роботу машин покращує їхні експлуатаційні властивості та збільшує тривалість роботи. У процесі роботи машин відпадає потреба в проведенні регулювань, а потреба у виконанні поточного ремонту неабияк зменшується.

 

Основні технічні характеристики машин

Найменування параметрів Виготовлення машини
  МІМ-150-01
Максимальна продуктивність, кг/год, не менш ніж*   150
Продуктивність у разі повторного подрібнення котлетної маси, кг/год, не менш ніж   50
Встановлена потужність, кВт   0,75
Номінальна споживана потужність, кВт   1,18
Поживна електромережа:
- рід струму
- номінальна напруга, В
- частота струму, Гц
 
однофазний, змінний
220
50
Частота обертання шнека,    об/хв 185
Габаритні розміри, мм, не більш ніж:
довжина
ширина
висота**

535
415
490
Маса, кг, не більш ніж   27

* - Практична продуктивність машини залежить від швидкості подавання оператором порізаного шматочками продукту до шнека, сортності перероблюваного м'яса, якості заточування інструмента

Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка забезпечена набором ножових решіток з отворами різних розмірів.

1-Шпонка; 2-Шнек; 3-ніж підрізний; 4-ніж двобічний; 5-Гешетка з отворами 9 мм;
6-Гешетка з отворами 5 мм; 7-кільце наполегливе; 8-Гайка затискна.


Правила експлуатації м'ясорубки промисловий

Перед увімкненням машини необхідно переконатися, що корпус м'ясорубки надійно закріплений, а затискна гайка не затягнута. Після перевірки занулення й увімкнення електродвигуна, треба загвинти гайку до незначного посилення шуму. М'ясо або риба, попередньо нарізані

шматочками масою 50-200 р. і звільнені від кісток, сухожиль і плівок, проштовхують дерев'яним штовханням у завантажувальну горловину. Водночас забороняється притискати продукт сильно до шнека, позаяк це може викликати перевантаження й псування електродвигуна. Подавання м'яса має бути рівномірним, без великих зусиль. У разі тривалої роботи м'ясорубку треба періодично зупиняти, а ножі та решітки очищати від сухожиль.

Забороняється допускати, щоб м'ясорубка працювала нахолодну, позаяк це прискорює знос ножів і решіток машини. Не рекомендується подрібнювати в м'ясорубці сухарі, цукор або сіль, позаяк ці продукти призводять до швидкого зношування та затуплення робочих органів. Не можна працювати з м'ясорубкою без запобіжного кільця й залишати під час роботи без нагляду.

Після закінчення роботи машину вимикають і розбирають. Для вилучення шнека, ножів і решіток із робочої камери м'ясорубки використовують спеціальний гачок. Усі деталі очищають від залишків фаршу, промивають гарячою водою й просушують. Після просушування шнек, ніж, решітки та робочу камеру змащують несоліним харчовим жиром.

Під час складання особлива увага приділяється правильному встановленню робочих органів, ножів і решіток, оскільки в іншому разі машина працювати не буде, і це призведе до виходу її з ладу. Треба пам'ятати, що якщо затягнути затискна гайка, то ножі занадто сильно притискаються до решітки, і в процесі роботи внаслідок тертя металу об метал вони нагріваються і виходять із ладу. Слабо загвинчувати затискну гайку небажано, оскільки в цьому разі між ножем і решіткою утворюється зазор, і рубка м'яса відбувається неякісно. Різно знижується якість і продуктивність м'ясорубки.

` Одне з основних умов гарної роботи м'ясорубки — правильно заточені та встановлені ножі та решітки в робочій камері машини. Тому ножі та решітки в міру потреби мають затягуватися або замінюватися на нові.

Основні атрибути
ВиробникТоргмаш
Країна виробникБілорусь
Сфера использованияHoReCa, Fast-food, Торгові магазини
Тип встановлення обладнанняНастільний
Максимальна продуктивність150 кг
Максимальна швидкість обертання185 об/хв
МатеріалНержавіюча сталь
Вид обладнанняМ'ясорубка повний унгер
Номінальна споживана потужність750 Вт
Вага27 кг
Гарантійний термін12 міс
Тип управлінняМеханічне
Номінальна напруга220 В
ОсобливостіРеверс
  • Ціна: 37 986 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner