SOUS-VIDE ВОДЯНА ПІЧКА ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ЩОІ ЗА НИЗКИХ ТЕМПЕРАТУРАХ GN 1/1
Кулінарний метод приготування страв, запечатаних у спеціальні вакуум-пакети, у чітко заданій низькій температурі
Ідеальна для ресторанів Ω la carte
Ідеально підходить для приготування страв поза годиною пік
Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв
Дуже точний термостат, що регулює температуру від 45 °C до 90 °C з точністю до 0,1 °C
Корпус виготовлений із хромової сталі та кришка з неіржавкої сталі
Герметичне закривання досягається завдяки кришці із силіконовою прокладкою
З ручками та зливним краном
У наборі сепаратор із 6 перегородками з неіржавкої сталі
Місткість — 20 л
Потужність — 600 ватів
Напруга — 220 В
Габаритні розміри — 600x330x (H) 300 мм
Основні | |
---|---|
Виробник | Hendi |
Країна виробник | Нідерланди |
Номінальна споживана потужність | 0.6 кВт |
Гарантійний термін | 12 міс |
Сфера использования | HoReCa |
Тип управління | Електронне |
Матеріал корпусу | Хромована сталь |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 220 В |
Параметри та опис режимів роботи | |
Максимальна робоча температура | 90 град. |
Мінімальна робоча температура | 45 град. |
Користувацькі характеристики | |
Вид обладнання | SOUS-VIDE |
- Ціна: 26 163 ₴