Кошик
473 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 30 ВЕРЕСНЯ 2024 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик
Піч на деревному куті JOSPER HJX-45/L*BC

Піч на деревному куті JOSPER HJX-45/L*BC

  • Під замовлення
  • Код: 340495/96/97/98
clockВідправка з 25 вересня 2024

857 552 ₴

+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Піч на деревному куті JOSPER HJX-45/L*BC
Піч на деревному куті JOSPER HJX-45/L*BCПід замовлення
857 552 ₴
+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Josper — це гармонійне поєднання гриля та печі в одному виробі.

Характеристики:
Тип: зі столом і підставкою для дек, іскрогасником із ковпаком, решіткою — 760х510мм
Час розпалювання, хв: 35
Витрата вугілля марки Josper на день, кг: 12-16
Автономна робота за 1 завантаження вугілля, год: 9
Температура приготування їжі, o C: від 300 до 350
Еквівалентна потужність, кВт: 4,5
Об'єм повітря, що викидається, м3/год: 3200
Ємність печі в лотках GN (на 1 гриль-решітку): 2 x GN 1/1
Відстань до іншого кухонного обладнання, мм: 100
Габарити (ДхШхВ), мм: 930x600x1900
Вага, кг: 250
На 100 посадкових місць
Виробник: Josper
Країна: Іспанія

Особливості:
• Використовується 100% деревне вугілля.
• Закритий мангал унікальної конструкції.
• Різні ступені просмаження.
• Наявність передніх дверцят, легкої, міцної та простої в застосуванні.
• Контроль температури за допомогою системи тяг.
Переваги:
• ОПТИМАЛЬНІ РЕЗУЛЬТАТИ ПРИГОТУВАННЯ ПРОДУКТОВ ПІТАННЯ: висока робоча температура дає змогу тушкувати та смажити, уникаючи водночас перевертання продукту.
• ВИСОКА ЯКІСТЬ ГОТОВКИ НА ГРІЛЕ: неповторний, благородний смак, який набувають продуктів, приготованих на деревному вугіллі; виняткові текстури та соковитість страв.
• СКОРНІСТЬ: час готування на 35% менший, ніж на відкритому грилі.
• ДВА В ОДНОМУ: піч і гриль в одному виробі.
• ЕКОНОМІЯ УГЛЯ: на 40% менше, ніж у відкритому грилі.
• МІНШЕ ВІДКРИТОГО ОГНЯ, що запобігає висиханню або згорянню продукту, що готується.
• ВИСОКА БЕЗПЕКА: немає постійний прямий контакт кухаря з вогнем.
• НАЙКРАЩЕ САНІДАРНІ УСЛОВІЯ: зола збирається в зольний ящик, розташований у закритій нижній шафі.

Josper у дії — http://www.josper.es/ru/josper-en-accion/

Основні
ВиробникJosper
Країна виробникІспанія
  • Ціна: 857 552 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner