Пароконвектомат (пароконвекционная пекти) Rational SCC 101
- Під замовлення
865 536 ₴
- +380 (67) 462-34-43
- +380 (44) 233-39-40
- +380 (63) 233-39-40
Основні характеристики
Підключення |
380 В |
Кількість рівнів |
10 |
Відстань між рівнями |
68 мм |
Тип гастроємкості |
GN 1/1, GN 1/2, GN 2/3, GN 1/3, GN 2/8 |
Розмір гастроємкості (наруж./внутр.) |
530x325 / 500x300 мм, 325x265 / 300x238 мм, 325x176 / 300x150 мм, 352x325 / 329x300 мм |
Панель управління |
електронна |
Спосіб утворення пари |
бойлер |
Температурний режим |
від 30 до 300 °С |
Потужність |
18.6 кВт |
Ширина |
847 мм |
Глибина |
776 мм |
Висота |
1042 мм |
Вага (з упаковкою) |
155 кг |
Опис
Пароконвектомат Rational SCC 101 5 Senses серії SelfCookingCenter призначений для приготування страв шляхом смаження, тушкування або варення на підприємствах громадського харчування і торгівлі. Таке обладнання може замінити плиту, і духова шафа жарова, конвекційну піч, опрокидывающуюся сковороду, котел пищеварочный та ін. Модель оснащена кольоровим 8,5 дюймовим TFT-монітором, сенсорним екраном з самообъясняющими символами.
Особливості:
- 1200 програм приготування, нараховують до 12 кроків
- 3 ступені подачі пари:
- Пар: від 30 до 130 °C
- Гаряче повітря: від 30 до 300 °C
- Комбінація пари і гарячого повітря: від 30 до 300 °C
- iCookingControl - 7 режимів автоматичного приготування:
- Finishing® для простого введення бажаних результатів з автоматичною настройкою ідеального циклу приготування
- Випічка
- Страви з яєць і десерти
- Гарніри і овочі
- Страви з риби
- Страви із птиці
- Страви з м'яса
- 5 програмованих ступенів расстойки
- HiDensityControl® (HDC) - запатентована система розподілу енергії в робочій камері
- ILevelControl (ILC) - змішані завантаження з індивідуальним контролем кожного рівня завантаження в залежності від виду та обсягу завантажуються продуктів, а також кількості відкриттів дверцята
- Efficient CareControl - визначає наявність забруднень і накипу і автоматично усуває їх
- Cool Down - швидке охолодження робочої камери за допомогою вентилятора
- iCC-Cockpit - графічний огляд поточного мікроклімату в робочій камері
- iCC-Messenger - інформує про поточні, автоматичних налаштуваннях процесу приготування
- iCC-Monitor - огляд всіх автоматичних налаштувань процесу приготування
- Режим запису: визначення ідеального циклу приготування залежно від температури усередині продуктів, використовуваних для прикладу, для подальшого використання без термозонда, з автоматичним урахуванням обсягу завантаження
- Функція самотестування
- Подача енергії регулюється відповідно до споживанням
- Управління декількома апаратами з одного дисплея (апарати повинні бути підключені до однієї мережі)
- Самообучающая система управління автоматично налаштовується з урахуванням дії користувача
- Термокерн, що вимірює температуру в 6 точках, з системою автоматичної корекції помилок при неправильній установці і допоміжне позиціонує пристрій для термокерна
- Автоматична система очищення і догляду за робочою камерою і парогенератором, регульована в залежності від тиску в гідромережі
- Автоматичне очищення та видалення накипу з парогенератора
- 7 ступенів очистки без контролю з боку персоналу, в тому числі і в нічний час
- Автоматичне нагадування про необхідність виконати очищення із зазначенням ступеня очищення і кількості очисника в залежності від ступеня забруднення
- Ручной душ со встроенным возвратным механизмом
- Вывод HACCP-данных и обновление ПО через встроенный интерфейс USB или Ethernet
- Руководство по эксплуатации выводится на дисплее аппарата с учетом выполняемой операции
- Встроенная система сепарации жира, без дополнительного жирового фильтра, не требует техобслуживания
- Возможность предустановки времени включения (можно задать дату и время)
- Управление микроклиматом: измерение, настройка и регулировка влажности с точностью до процента. Фактическая влажность в рабочей камере настраивается и отображается на панели управления
- Діагностична система з автоматичною індикацією сервісних повідомлень
- Аварійний термостат парогенератора і робочої камери
- Індикація рівнів забруднення та обслуговування на дисплеї
- Матеріал всередині і зовні: спеціальна сталь DIN 1.4301
- Цоколь апарату з ущільненням по периметру
- Динамічний розподіл повітряних потоків за допомогою реверсивного вентилятора з 5 програмованими швидкостями
- Вбудоване гальмо крильчатки вентилятора
- Світлодіодне освітлення робочої камери і рівнів завантаження
- Тришарова дверцята камери з повітряним прошарком, 2 відкриттям внутрішніми склом ( для легкого очищення) з спеціальним тепловідбивним покриттям
- Дверна ручка з функцією захлопування
- Припустимо жорстке підключення до системи відводу стічних вод згідно SVGW
- Згідно VDE допускається експлуатація апарата без нагляду з боку персоналу
- Регульовані по висоті ніжки
Додаткові характеристики:
- Продуктивність в день: від 80 до 150 порцій
- Тиск води: від 150 до 600 кПа
- Труба подачі води: 3/4"
- Зливна труба: 50 мм
Опції (замовляються окремо):
- Дистанційне управління апаратом ЗА допомогою мобільного додатка
- Система KitchenManagement - автоматичне отримання через мережу всіх важливих даних протоколу HACCP з одного або декількох апаратів (до 30)
- Лівий упор дверцята
- Combi-Duo - комбінація з двох апаратів, встановлених просто один над іншим
Основні | |
---|---|
Виробник | Rational |
Країна виробник | Німеччина |
Номінальна споживана потужність | 37.2 кВт |
Гарантійний термін | 12 міс |
Сфера использования | HoReCa, Торгові магазини |
Вид обладнання | Пароконвекційна піч |
Тип управління | Електронне |
Тип пароутворення | Бойлерний |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 380 В |
Особливості | Можливість підключення до водопроводу, Система автоматичної мийки, Реверсивний вентилятор, Термощуп |
Кількість рівнів | 20 |
Деко | GN 1/1 |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Комплектація | Комплектація відсутня |
- Ціна: 865 536 ₴