Кошик
473 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 30 ВЕРЕСНЯ 2024 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик
Ніж HACCP для філетування, червоний, 150 мм Hendi 842522

Ніж HACCP для філетування, червоний, 150 мм Hendi 842522

  • В наявності
  • Код: 842522

380 ₴

+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ніж HACCP для філетування, червоний, 150 мм Hendi 842522
Ніж HACCP для філетування, червоний, 150 мм Hendi 842522В наявності
380 ₴
+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Професійний ніж HACCP для фітелювання. Червона ручка дає змогу легко впізнати ніж на кухні. Ножі Hendi вирізняються високою якістю й універсальністю, представлена модель рекомендована для використання в ресторанах і барах, а також може використовуватися на домашній кухні.

 

Особливості продукту:

- з неіржавкої сталі

- ручка з поліпропілену, відповідно до стандартів HACCP

- кожен ніж постачається в окремому естетичному блістері

- можна мити в посудомийній машині 

 

Довжина ножа в мм: 300

Довжина клинка в мм: 150

Товщина стінки в мм: 0,9

Основні
ВиробникHendi
Країна виробникНідерланди
ТипФілейний ніж
Довжина ножа30 см
Довжина леза15 см
Матеріал лезаНержавіюча сталь
Матеріал рукояткиПластик
Підходить для миття в посудомийній машиніТак
  • Ціна: 380 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner