Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Професійний ніж HACCP для фітелювання. Червона ручка дає змогу легко впізнати ніж на кухні. Ножі Hendi вирізняються високою якістю й універсальністю, представлена модель рекомендована для використання в ресторанах і барах, а також може використовуватися на домашній кухні.
Особливості продукту:
- з неіржавкої сталі
- ручка з поліпропілену, відповідно до стандартів HACCP
- кожен ніж постачається в окремому естетичному блістері
- можна мити в посудомийній машині
Довжина ножа в мм: 300
Довжина клинка в мм: 150
Товщина стінки в мм: 0,9
Основні | |
---|---|
Виробник | Hendi |
Країна виробник | Нідерланди |
Тип | Філейний ніж |
Довжина ножа | 30 см |
Довжина леза | 15 см |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
- Ціна: 380 ₴