
Виключно масивна сталь найвищої якості. Зовнішня поверхня - матова з полірованим рантом. Багатоточкове кріплення не нагріваються масивних сталевих ручок. Стійкість до впливу кислот. Потрійне термодифузійне дно типу «сендвіч» (нержавіюча сталь/ алюміній/нержавіюча сталь) поєднує магнітні властивості посуду з нержавіючої сталі з чудовою теплопровідність алюмінію. Дно виконано за технологією «Impact Bonding», що гарантує стійкість до корозії і оптимальну теплову провідність. Всі кришки зроблені з нержавіючої сталі товщиною 1 мм з отворами для випуску пари.
Підходить для |
Газова плита, Індукційна плита, Електрична плита, Керамічна плита, |
Матеріали |
Нержавіюча сталь 18/0, Нержавіюча сталь 18/8, Нержавіюча сталь 18/10 |
Об'єм, л |
10 |
Розміри, мм |
Ø280×(H)170 |
Товщина стінки (мм) |
0,7 |
Інструкції з обслуговування каструль та сковорідок з нержавіючої сталі
Групи: Profi Line, Kitchen Line, Budget Line
Перед першим використанням
• Перевірте каструлю або сковорідку на наявність пошкоджень. У разі виявлення будь-якого пошкодження негайно зверніться до постачальника та НЕ використовуйте виріб.
• Зніміть весь пакувальний матеріал і захисну фольгу (якщо застосовно).
• Перед першим використанням нанесіть трохи олії на внутрішню частину каструлі або сковорідки та кип’ятіть в ній воду. Повторіть 3 рази. Не допускайте перегрівання каструлі.
Загальні інструкції
• У разі використання на керамічних плитах перевірте, чи не містить дно каструлі та її поверхня залишків та нерівностей, оскільки навіть невеликі забруднення можуть подряпати поверхню плити.
• Уникайте перетягування та переміщення каструль та сковорідок з нержавіючої сталі по поверхні плити — це може пошкодити поверхню. Дотримуйтеся інструкцій виробника плити.
• Будь-які знебарвлення, плями, зубні камені або корозійні плями не є причиною для скарг або повернень за гарантією.
Технічне обслуговування
• Після готування негайно очистіть каструлі та сковорідки щіткою або губкою та миючим засобом, доступним у продажу. Ніколи не ставте гарячу каструлю або каструлю в холодну воду.
• Більші та стійкі плями можуть потребувати замочування.
• Щоб уникнути утворення смуг, протирайте каструлі та сковорідки відразу після миття.
• У разі миття посуду з нержавіючої сталі в посудомийній машині на дні можуть виникнути відкладення кальцію. Зазвичай їх можна видалити мийним засобом і губкою.
• Стійкий бруд слід видалити за допомогою половини лимона або розчину, виготовленого з 9 частин гарячої води та 1 частини чистячого оцту.
• Для отримання тривалого відтінку використовуйте наявні в продажу продукти для очищення горщиків із нержавіючої сталі.
Примітка: Ніколи не використовуйте сталеві щітки, абразивні порошки, скляну вовну або інші тверді предмети. Сподіваємося, вам сподобається готувати і смажити разом з нашими продуктами!
Основні | |
---|---|
Виробник | Hendi |
Тип | Каструля |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Діаметр каструлі | 28 см |
Висота каструлі без кришки | 17 см |
Товщина стінок посуду | 0.7 мм |
Тип дна | Багатошарове |
Антипригарне покриття | Немає |
Зовнішнє покриття | без покриття |
Внутрішнє покриття | нержавіюча сталь |
Кришка | нержавіюча сталь |
Ручка | Нержавіюча сталь |
Тип плити | Газова, Індукційна, Склокерамічна, Електрична |
Країна виробник | Нідерланди |
Стан | Новий |
Об`єм | 10 л |
Додаткові характеристики | |
Діаметр під кришку | 28 см |
Потовщене дно | Так |
Спосіб кріплення ручок | Точкове зварювання |
Кришка з отвором для виходу пари | Так |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Користувальницькі характеристики | |
Об'єм каструлі | 10 л |
- Ціна: 4 319 ₴