Основні характеристики
Під'єднання |
380 В |
Кількість рівнів |
6 |
Відстань між рівнями |
80 мм |
Деко та гастроємності |
600х400 мм і GN1/1 |
Панель керування |
механічна |
Спосіб утворення пари |
інжектор |
Температурний режим |
от 30 до 260 °С |
Потужність |
10.3 кВт |
Ширина |
860 мм |
Глибина |
882 мм |
Висота |
930 мм |
Вага (без паковання) |
80 кг |
Опис
Пароконвектомат UNOX XB 693 серії BakerLux Manual призначений для приготування різних страв, випікання хлібобулочних і кондитерських виробів на підприємствах громадського харчування та торгівлі, у пекарнях і кондитерських. Модель обладнана механічним керуванням і підсвіткою за допомогою галогенових ламп і L-подібними напрямними. Знімне внутрішнє скло полегшує чищення й забезпечує максимальну гігієну. Камера із закругленими кутами виготовлена з неіржавкої сталі AISI 304, напрямні — з неіржавкої сталі, дверні петлі виготовлені з високоміцного самозмащуваного технополімеру, дверний замок — з вуглецевого волокна.
Обладнання має бути під'єднане до мережі водопостачання (вентиль 3/4 ⁇ ).
До комплекту постачання входять 4 пластикові тримачі, набір для під'єднання до водопровідної мережі (шланг подавання води, механічний фільтр і незворотний клапан 3/4) і набір «Starter Kit» (8 саморізів, гайковий ключ, конічний ковпачок для зливного отвору і наклейка). Листи для випікання до комплекту постачання не входять і купуються окремо.
Режими випікання:
- Конвекція: від 30 до 260 °C
- Конвекция + пар: от 48 до 260 °C
- Попереднє розігрівання (максимальна температура): 260 °C
Розподіл повітря в камері:
- Технологія AIR.Plus:
- Вентилятори з реверсивним рухом
- 2 швидкості повітряних потоків
Керування кліматом у камері:
- Технологія DRY.Plus: швидке вилучення вологості з камери, що встановлюється оператором
- Технологія STEAM.MaxiTM: ручне подавання вологості в камеру
Теплоізоляція й безпека:
- Технологія Protek.SAFETM: максимальна ефективність і безпека під час роботи (зовнішня поверхня печі та скла дверей не нагріваються)
Запатентовані двері:
- Блокування довільного відчинення дверцят у позиціях 60-120-180°
- Зміна напрямку відчинення дверей
Допоміжні функції:
- Візуалізація залишкового часу випікання
- Безперервна робота печі "INF"
Технічні деталі:
- Панель керування Manual
- Обмежувач температури для безпеки
- Невелика вага — надійна конструкція, завдяки застосуванню інноваційних матеріалів
Додаткові характеристики:
- Регулювання часу приготування: від 0 до 120 хвилин
- Регулювання подавання пари: від 0 до 100%
- Максимальна температура води, що під'єднується: 30 °C
- Максимальна електропровідність під'єднуваної води: 150 мкС/см
- Максимальна жорсткість під'єднуваної води: 7 °f
- Тиск води, що під'єднується: від 150 до 600 кПа
- Відстань під час встановлення:
- Порівняно стін, мінімум: 50 мм
- Порівняно іншого обладнання:
- Збоку, мінімум: 45 мм
- Ззаду, мінімум: 70 мм
- Температура довкілля: від 5 до 35 °C
- Вологість довкілля: не більш ніж 70%
Сумісність:
- Розстібна шафа XL 413
Основні | |
---|---|
Номінальна споживана потужність | 10.5 кВт |
Колір корпусу | Чорний |
Тип управління | Механічне |
Виробник | Unox |
Номінальна напруга | 380 В |
Вид обладнання | Конвекційна піч |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Сфера использования | HoReCa |
Країна виробник | Італія |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Джерело живлення | Електрика |
Гарантійний термін | 12 міс |
Кількість рівнів | 6 |
Деко | 600x400 |
- Ціна: 140 629 ₴