Кошик
574 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 30 ЧЕРВНЯ 2025 РБезкоштовна доставка
+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик
Тестораскаткова машина для піци ITPIZZA DSA310 -15%

Тестораскаткова машина для піци ITPIZZA DSA310

  • В наявності

46 313 ₴

39 366 ₴

+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Тестораскаткова машина для піци ITPIZZA DSA310
Тестораскаткова машина для піци ITPIZZA DSA310В наявності
46 313 ₴39 366 ₴
+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Тестоскатки — незамінне обладнання для піцерії: вони дають Вам змогу заощаджувати час і крім усього іншого не вимагають спеціально навчаного персоналу. З їх допомогою можна легко надати форму тестовій заготовці для піци, хліба, невеликих пирогів тощо. до. У процесі розкачування тісто не нагрівається й відповідно не втрачає своїх властивостей. Товщину та діаметр тестової заготовки можна міняти.

Особливості:
конструкція тесторозкатки дає змогу неабияк заощаджувати місце;
дві пари валків: перша попередньо розкочує шматок тіста, друга розкочує тісто до потрібної товщини;
змінюючи проміжок між валками, можна регулювати діаметр і товщину одержуваної тестової заготовки для піци;
корпус зроблений із неіржавкої сталі;
електричне під'єднання: 220 В /1Ф /50 Гц;
діаметр піци — 140/300 мм для моделі DSA310
Для формування піца-фарба використовуються двовалкові тескарскітки. Такі апарати є комбінацією двох пар валків. Одна з них розкочує тестову заготівку до форми еліпса. Потім пелюстка падає на балансир і надходить на другу пару валків, які розкочують її тонше до круглої форми. Можна регулювати товщину коржі та під час першого, і під час другого проходу тестової заготівки. Основна перевага формування тіста на двовалковій тестироскатці полягає в тому, що технологія розкачування тіста в взаємно перпендикулярних напрямках дає змогу отримати ніжну структуру барвника.

Перевагами двовалкових тесторозкаткових машин такі:
- Краст, виготовлений на тесторозкатці, у результаті виходить ніжнішим;
- за допомогою двовалкової тесторозкатки можна виготовляти не тільки основу для піци, але й будь-які інші вироби круглої форми з будь-якого типу тіста;
— тестораскатка передбачає холодне формування і, у такий спосіб, має популярність серед супротивників фази попереднього випікання.

Технічні характеристики:

Вага тіста, г — 80/210

Діаметр піци, см — 14-30

Габарити, мм — 440х365х640

Напруга, В — 220

Потужність, кВт — 0,25

Вага нетто, кг — 27

Основні
Номінальна споживана потужність250 Вт
Тип управлінняМеханічне
Тип встановлення обладнанняНастільний
Номінальна напруга220 В
Вид обладнанняТісторозкаточна машина
ВиробникITPIZZA
Сфера використанняHoReCa
МатеріалНержавіюча сталь
Країна виробникІталія
Гарантійний термін12 міс
Габаритні розміри
Вага27 кг
  • Ціна: 39 366 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner