- Повністю з харчової неіржавкої сталі.
- Висувний лоток для збирання вологи.
- Універсальні напрямні — кондитерський лист 600х400 або гастроємкість GN-1/1.
- Відстань між напрямними 85 мм.
- Електромеханічне керування.
- Робоча температура 30...90 °С.
- Двері з термостійкого скла 6 мм.
- Електрична потужність 2.0 кВт.
- Напруга 220 В.
- Регульовані опори телескопічного типу 1/2 (сталь AISI 304, можливість демонтажу).
Кількість дек, які має вміщати розстійка, має перевищувати кількість притивнів у печі 1,5-2,0 раза.
Технічні характеристики:
Розмір листа (мм): 600х400 або 530х325
Кількість рівнів: 10
Довжина (мм): 770
Ширина (мм): 600
Висота (мм): 1310
Кількість дек: 10
Тип: Однорядний
Основні | |
---|---|
Номінальна споживана потужність | 2 кВт |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |
Тип управління | Механічне |
Виробник | Орест |
Номінальна напруга | 220 В |
Вид обладнання | Розстоєчна шафа |
Кількість направляючих | 10 шт. |
Відстань між направляючими | 85 мм |
Максимальна робоча температура | 90 град. |
Матеріал дверей | Скло |
Країна виробник | Україна |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Джерело живлення | Електрика |
Гарантійний термін | 12 міс |
Сфера использования | HoReCa |
- Ціна: Ціну уточнюйте