Кошик
513 відгуків
АКЦІЯ НА ОБЛАДНАННЯ GOODFOOD, REMTA ДО 31 ГРУДНЯ 2024 РБезкоштовна доставка

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (95) 552-60-06
+380 (67) 462-34-43
+380 (44) 233-39-40
вул. Тростянецька, 51, Київ, Україна
Обладнання для професійної кухні ресторану, кафе, бару, їдальні та фаст-фуду
Кошик
Пароконвектомат (пароконвекційна піч) Unox XEVC0621GPR (лінія PLUS)

Пароконвектомат (пароконвекційна піч) Unox XEVC0621GPR (лінія PLUS)

  • Немає в наявності
  • Код: XEVC0621GPR

492 800 ₴

+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Пароконвектомат (пароконвекційна піч) Unox XEVC0621GPR (лінія PLUS)
Пароконвектомат (пароконвекційна піч) Unox XEVC0621GPR (лінія PLUS)Немає в наявності
492 800 ₴
+380 (95) 552-60-06
  • +380 (67) 462-34-43
  • +380 (44) 233-39-40
  • +380 (63) 233-39-40
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Основні характеристики

Під'єднання

газ

Кількість рівнів

6

Відстань між рівнями

80 мм

Тип гастроємкості

GN 2/1

Розмір гастроємкості (зовнішній./внутр.)

646x530 / 620x530 мм

Панель керування

електронна

Температурний режим

от 30 до 260 °С

Потужність

24 кВт

Ширина

860 мм

Глибина

1120 мм

Висота

843 мм

Вага (без паковання)

180 кг

Країна-виробник

Італія

 

 

Опис

Пароконвектомат UNOX XEVC0621GPR серії ChefTop MIND.Maps призначений для приготування різних страв, випікання хлібобулочних і кондитерських виробів на підприємствах громадського харчування та торгівлі, у пекарнях і кондитерських. Модель обладнана підсвіткою за допомогою зовнішньої LED-лампи та C-подібними з зубчастими нішами напрямними. Внутрішнє скло, що відкривається, полегшують чищення й забезпечують максимальну гігієну. Камера із закругленими кутами виготовлена з неіржавкої сталі AISI 304, напрямні — з профільованої сталі, дверний замок — з високоміцного самозмащуваного технополімеру, внутрішній штифт дверної ручки — з вуглецевого волокна.

Обладнання має бути під'єднане до мережі водопостачання (вентиль 3/4 ⁇ ).

До комплекту постачання входять 4 пластикові тримачі, набір для під'єднання до водопровідної мережі (шланг подавання води, механічний фільтр і незворотний клапан 3/4) і набір «Starter Kit» (8 саморізів, гайковий ключ і наклейка). Листи для випікання до комплекту постачання не входять і купуються окремо.

 

Режими випікання:

  • Конвекція: від 30 до 260 °C
  • Конвекция + пар: от 35 до 260 °C, STEAM.Maxi от 30 до 90%
  • Конвекция + пар: от 35 до 260 °C, STEAM.Maxi от 10 до 20%
  • Пар: от 35 до 130 °C, STEAM.Maxi 100%
  • Конвекція + сухе повітря: від 30 до 260 °C, DRY.Maxi від 10 до 100%
  • Випічка з датчиком температури та функцією DELTA T
  • Датчик температури MULTI.Point з 4 точками визначення температури всередині продукту
  • Попереднє розігрівання (максимальна температура): 260 °C

 

Додаткові функції й автоматичне програмування випічки:

  • MIND.MapsTM: графічне зображення процесів готування, що складаються з нескінченної кількості кроків
  • Збереження до 256 програм користувача
  • Можливість приймання імені та зображення збереженим програмам
  • Збереження назви рецепта будь-якою мовою
  • CHEFUNOX: вибір режиму готування, ступеня, розміру та результату готування
  • MULTI.Time: випікання різних страв одночасно, до 10 таймерів
  • MISE.EN.PLACE: синхронізація завантаження різних продуктів для готовності страв в один час

 

Розподіл повітря в камері:

  • Технологія AIR.MaxiTM:
    • Вентилятори з реверсивним рухом
    • 4 програмовані швидкості повітряних потоків, що встановлюються оператором
    • 4 програмовні напівстатичних положень вентилятора, що встановлюються оператором

 

Керування кліматом у камері:

  • Технология DRY.Maxi™:
    • Швидке вилучення вологості з камери, що встановлюється оператором
    • Випічка з вийманням вологості 30-260 °C
  • Технология STEAM.Maxi™:
    • Випічка на парі 35-130 °C
    • Комбінована випічка конвенція + пар 35-260 °C
  • Технологія ADAPTIVE.CookingTM:
    • Оптимізація процесу випікання й автоматична адаптація параметрів
    • Однаковий результат за повного або часткового завантаження камери
    • Датчик вологості й автоматичне регулювання клімату в камері

 

Теплоізоляція й безпека:

  • Технологія Protek.SAFETM:
    • Максимальна ефективність і безпека під час роботи (зовнішня поверхня печі та скло дверей не нагріваються)
    • Гальмування мотора для уникнення втрат енергії під час відчинення дверей
    • Модулювання газової потужності відповідно до ефективної потреби
  • Protek.SAFETM PLUS: потрійне скління дверей

 

 

Атмосферні пальники:

  • Технологія Spido.GASTM:
    • Підходить для таких типів газу G20/G25/G25.1/G30/G31
    • Теплообмінник із прямими трубами високої віддачі для симетричного розподілу жару та можливістю швидкої заміни

 

Автоматична система миття:

  • Rotor.KLEAN™:
    • 4 автоматичні програми очищення з мийним засобом і контролем подавання води
    • Вбудована ємність для мийного засобу

 

Відчиняння дверей:

  • Ручний механізм для відкриття зліва направо
  • Блокування довільного відчинення дверцят у позиціях 60-120°-180°

 

Допоміжні функції:

  • Візуалізація залишкового часу випічки (під час роботи без термощупу в серцівини продукту)
  • Функція підтримування "HOLD"
  • Безперервна робота печі "INF"
  • Візуалізація встановлювальних і фактичних значень часу, температури зонда та камери, вологості та швидкості вентилятора
  • Одиниця вимірювання температури в °C або °F
  • Ethernet: під'єднання до інтернету через мережу LAN

 

Технічні деталі:

  • Паронепроникна панель керування MASTER.Touch Plus
  • Система самодіагностики проблем і несправностей
  • Обмежувач температури для безпеки
  • Ємність для збирання рідини з під'єднанням до зливу та постійним стоком, навіть у разі відкритих дверей
  • Контактний сенсор дверей
  • Технологія MAXI.LINK: дає змогу створювати колони з двох печей
  • Невелика вага — надійна конструкція, завдяки застосуванню інноваційних матеріалів

 

Додаткові характеристики:

  • Регулювання часу приготування: від 0 до 120 хвилин
  • Регулювання подавання пари: від 0 до 100%
  • Максимальна температура води, що під'єднується: 30 °C
  • Тиск води, що під'єднується: від 150 до 600 кПа
  • Відстань під час встановлення:
    • Порівняно стін, мінімум: 50 мм
    • Порівняно іншого обладнання:
      • Збоку, мінімум: 45 мм
      • Ззаду, мінімум: 70 мм
  • Температура довкілля: від 5 до 35 °C
  • Вологість довкілля: не більш ніж 70%

 

Опції (замовляються окремо):

  • Витяжна парасолька XEVHC-HC11
  • Система "Куриця-гриль" XUC020 (установка на підставки XWVEC-0811 / XWVRC-0011-H) + система миття GRP860
  • Димогенератор-коптильня XUC 090
  • Термощуп SOUS-VIDE XEC004
  • Комплект фільтр-системи:
    • XHC 002 (змінний картридж XHC 006)
    • XHC 003 (змінний картридж XHC 004)
  • Стикувальний комплект для встановлення одного обладнання на інший XEVQC-0011-E
  • Підставки:
    • XWVRC-0011-L
    • XWVRC-0011-М
    • XWVRC-0011-H з можливим встановленням напрямних XWVLC-0711-H
    • XWVRC-0011-F
  • Шафа XWVEC-0811
  • Структура XWVBC-0911
Основні
ВиробникUnox
Країна виробникІталія
Номінальна споживана потужність24 кВт
Гарантійний термін12 міс
Сфера использованияHoReCa
Вид обладнанняПароконвекційна піч
Тип управлінняСенсорне
Тип пароутворенняІнжекторний
Матеріал корпусуНержавіюча сталь
Джерело живленняГаз
Колір корпусуЧорний
Кількість рівнів6
ДекоGN 2/1
Користувальницькі характеристики
Панель управліннясенсорна
Місткість гастроємкостей, шт10 GN1/1
Потужність, кВт11.9
Напруга, В380
Габаритні розміри, мм750х792х967
  • Ціна: 492 800 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner